Jag med Tina


Min nya hårfärg


Lite överdriven kanske?

VideobloggDumma Gabbe, de är inte fejkat eller minns inte kortet är inte speciellt nytt. :P

Kom nyss hem

Gud, redan mörkt det känns som om klockan är 19.00 eller nå. haha kom nyss hem iaf. Har småshoppa lite idag igen.

Ska färga håret mörkt igen

Lite makeup

Skola


Känner mig glad idag

Jag är skit trött, sitter i skolan och jobbar med svenskan.är klar nu skulle bara behöva en bild men den får jag ikväll när new loggar in. men ska skiva ut den nu och sen ska jag ge den till svenska läraren och hon ska läsa igenom och rätta till lite. Sen är den klar. Nej nu måste jag jobba vidare har matte prov imorron. Puss.

Ni bara älskar min blogg


Va! inatt när jag skrev att jag fundera på att blogga efter nån timme så hade jag fått 31 mail från
folk som läser min blogg. Va kul att ni älskar mig så mycket. <3 Puss

Svar på tal

Angelica:
Är du bortskämd? Hur hade du råd med datorn.


Svar:
Nej jag är inte bortskämd, jag hade spara till den sen fick jag ta ut lite från den fond mamma och pappa sätter in pengar varje månad. Kl'nningen jag vill ha ska jag inte köpa hitta en mycket snyggare och lite billigare på gina tricot dom har alltid något fint men ska kolla lite på VILA och Vero moda först innan jag köper den. Just nu har H&M fina klänningar men har inte fastnat för någorn där än. Bik Bok har en klänning jag gillar för bara 199 kr som jag kanske ska köpa. Har lovat en kompis att köpa den. han trodde inte jag skulle våga men de gör jag.
Nu är jag och min barndomsvän kmpisar igen. Trodde inte de skulle vara så lätt men sömn hjälper. :D

Vakan nyss

God morron, läste nyss inlägget jag skrev igår. Va inte meningen men bloggen betyder myckey för mig och jag leta halva natten efter ett ställe där man kan beställa desing, men det är så överdrivet dyrt. 10 000 hitta jag ett ställe som tar. Som om jag tänker betala de. Sen vet inte jag hur man sätter in den och så. Känner ni en som kan de där eller vet ni hur man gör och kan ni göra desing så skicka ett meil till Silverzvala@hotmail.com. Nu ska jag sova vidare. Puss

Jag kommer bryta ihop snart och klara inte mitt liv

Det här inlägget är skrivet till en vän

Jag överdrev men jag skrev att jag blir arg när jag är trött. Du skulle fattat, du känner mig, du är min barndomsvän. Men du skulle skrivit nå kul istället för att blocka mig och raderat desingen. Jag kommer innom kort att ta bort bloggen och 100 läsare får läsa om nån annans problem. Jag vet att dom gillar de för jag läser själv bloggar med undomar i min ålder hatar sina föräldrar. Jag har inga riktiga vänner så som du tror, jag har inte den fjortis du tror jag är. Men vafan jag blir alltd sviken och jag får aldrig som jag vill. Alla tror så jävla mycket om mig. Jag mår så jävla skit och de handlar inte om desingen. Men jag lägger ner allt nu. Loggar aldrig in på msn igen, aldrig på bdb, aödrig på bliggen, aldrig på facebook aldirg nådonstans. Slutar sms:a, jag slutar ringa. Jag är trött. Men de var en mening jag skrev till dig som väkte alla dessa känslor. Du vet vilken mening de var, tänker inte skriva den här.

Detta är till ALLA mina vänner

Jag vet egenteligen inte vilka vänner jag har. Har jag några vänner som gillar mig för den jag är. Har du mitt nummer så skriv ett sms till mig då. Jag vill fly.

Tänkt vad en mening kan väcka känslor.

Detta kanske är mitt sista inlägg. Får se hur jag mår imorron


somna

Jag var skit trött igår och vi skulle fixa desingen men de blrv tyvärr inte så. Jag var skukt trött igår. Desinge kommer under dagen/natten.

God morron på er eller god förmiddag jag har varit i valbo kom nyss hem. Har handlat en sak. Kan ni gissa va....?Min nya dator en liten mini pc. Fann tyvärr inte i rosa så de blev en vit.

Jobb under natten

Nu ska en kompis börja fixa med desingen här. Bra att de blir under natten då de inte är så många läsare som kollar in. Så får se om jag kommer orka blogga när de är klart. Puss 

Stinker

Usch kom nyss hem och stinker mat. Sla duscha snart och sen gå en långpromenad med hunden. Pappa kommer snart hem med mat åt mig. Jag är ju på en resturang men orka äta ssån mat varje dag sen har dom bara bufé till 14.00 så jag är hungrig.


Jeans och skjorta vart dagens outfit.

Sovmorron

God morron kom nyss hem, har varit ute ett tag med hunden. Solen skiner och de är vintervarmt ute. Ska snart gå och duscha och göra mig i ordning. Puss

Folk vill att jag ska skriva mer om min familj men jag tycker själv att de blir peronligt. Men skicka frågor som komentar eller till SilverZvala@hotmail.com så KANSKE jag svara på dom.


Blogg är tråkigt men ändå inte

Jag har blivit sämre på att blogga men de är inte lika kul som förr. Jag ska egentligen blogga mer än tre ggr om dagen men eftersom jag har skola på dagarna så hinner jag inte. Till skilnad från Kissie, dessie och paow som inte går i skolan. Kissie påsår att hon går i skolan men man hör aldrig de och hon är heöa tiden och shoppar så när är hon i skolan?

Nu har vi i stort sätt advent här hemma. De är svinkallt ute men ingen snö. Jag som hatar snön saknar den faktiskt, de är ju så fint när man snön lyses upp av adventstakarna. Lika på sulafton när man sitter och äter. Bäst av allt om man har en öppen spis, ja jag vill ha en öppen spis nej nu får jag sluta tänka på julen. Har ju inte ens köppt kläning eller julklappar än. Det gör man inte förän två veckie före jul. Puss


MatJag är inge dålig kok. Jag är faktiskt ganska bra på att laga mat. Visst ser detta gott ut. Orka inte lägga upp
så fint de fick duga.

Dagen har varit jobbig, trött och tråkig. Jag trodde jag trivdes på Caféet men nu har jag insett att dom andra som jobbar där poratar bara i telefon och fryser ut mig. Jag är väll en utfryst person. Sanrt kommer mami hem.


Morronpigg


God morron, idag känner jag mig ovanligt morronpigg. Ska snart åka med pappa till ststionen. Idag har jag lovat mamma att laga maten så de blir pasta alá Beckie. :D  Vet intte om jag ska gå och sola sen. Får se. Men nu ska jag dra. Puss

småshopping


Ny advent stjärna

Hra fått en mjukdress den är röd (ser orange ut på bilden)

En värmeväst åt Tina

Pappa köpte en nu stjärna till matrummet

Fint va?

 


Tina gästbloggar


Hej alla Beckie älskare eller jag kanske ska skriva Tina älskare jag är ju sötast. Jag tänkte skriva lite om mig.
Jag heter Tina och är 1½ år, jag älskar att jobba med husse och åka bil. Jag har en kille som heter Oscar och är jätte söt.

Visst är Oscar söt

Min Oscar, mitt foserbarn Tiara och jälpmamma Bella

 


Puss

Hej, jag fryser. Jag kom hem för 1½ timme sedan ska snart åka och shoppa eller köpa en ljuslykta och så var de nå mer som jag inte minns. Nån dag ska jag byta gardiner och sätta upp en stjärna. Jag är trött. Kommer mer om en stund.

Paint


Kan ni tänka er att denna bild är gjort i paint

här kan ni se när dom gör den
http://www.youtube.com/watch?v=EVlin2GI6Bk


pappas flicka


Kolla vad Pappas Flicka fick ett Christina Aguilera kit med sminkväska body lotion och parfym

Hehe fick lite godis med :D

Ett fint smycke fick jag med


Snart kommer papi hem

Snart kommer min pappa hem från Prag. Haha inte för att jag längtar så mycket (bara på att han ska göra middag) men våran lilla vovva längtar hon kommer att attackara honom innan han hinner komma in. Haha. Imorron är de praktik igen. Haha tur att de är jullov snart och praktiken tar slut. :D

På väg hem

Hej alla Beckieläsare, sitter på tåget på väg hem nu. Ska till den hämska och onda tanläkaren igen. Uach jag hatar värkligen att gå till tanläkare de är nästan värre en att stå på en scen och sjunga. Jag blir lika nervös varje gång. Ska jobba på svenskan när jag kommer hem. Hoppas att jag bli klar med den idag så är de över sen. Jag problem med att hitta en bild till ett kapitel som heter "Bloggen" jag funderar på att ha headen från den här bloggen men jag gillar inte bilden på mig där. Kan ju alltid byta men men...... får se hur jag gör.

Puss


God Morron

God morron, idag hinner jag blogga innan jag går. Åker med 7.30 bussen till skolan så jag kommer komma lite sent eftersom bussen kommer till maxim 8.30 och då börjar ja. Men de tar bara fem min att gå till klassrummet. Hade ingen lust att gå upp i morse men nu är ja vaken.


Puss på er

Sorry för dålig bloggning

Jag har haft de jobbigt idag igen. Haft engelska prov den har de varit brandövning i skolan. Kom typ hem för ½ timme sedan. Och desingen är på väg. Snart klar. Den har dragit ut på tiden. Jog lovar att den kommer till veckan, senast. Hör de nu du som gör den.


Visst är min tunika söt. (dvs den lilla bit ni ser)

Kväll hela dagen

Usch vilket väder det har varit idag, inget bra på tv. Vad ska man hitta på en tråkig söndagkväll. Har inte gjort ett skit på hela dagen. Slöat hela degan inför skulan imorron. Mpr illa bara på tanken.

Men gud

Sandra!

Nu misstolka du mig....jag skrev att prata i telefon inte hjälper så mycket men de är bättre än inget alls. Jag var ledsen när jag skrev de. Orka inte skriva mer till svar nu. Det är inte ditt fel att du inte bor närmre mig. Du gör allt du kan och mer kan du inte göra gumman. Love you. You are always my best friend. <3 Vi är starka tillsammans, vi kan ta oss igenom allt.

En önskan som är en stor önskan


God morron, jag vet att bilden ovan är en emo bild men hitta igen annan och orka inte leta så mycket.
Morronen börja med ett vanligt bråk med mamma. Jag har försökt att vara snäll mot henne men igår när vi åt så sa mamma att jag är en hård människa men de är jag inte. Jag försöker visa henne vem jag är men hon ser bara de negetiva i mig. Alla människor har nå negetivt i sig och alla har nå gott i sig. Jag ska egenteligen inte skriva så mycket privat här men de bara blir så.

Jag önska att jag hade en kompis som stod mig nära och bodde nära. Som inte var tvungen att fråga sin mamma om allt. Som var mer lik mig. Att behöva fråga mamma om man får åka till stan när man är 15.16 år tycker jag inte är normalt. När man är 16 ska man i stort sätt kunna styra sig själv. Jag behöver inte fråga mamma om en kompis får komma hit och sova, jag behöver bara säga till. Så ska de vara när man är 15-16 år. Jag önska att de fanns en vän som hade de så i närheten, eller kusiner man kunde komma till när de var jobbigt. Jag vill komma hemifrån en vecka och få ur mig hatet mot min mamma. Jag har ingen, ingen att komma till, ingen att prata med. Att prata med Sandra hjäler inte hon kan ändå inget göra.

Videoblogg/lovley day <3

Kom nyss hem från stan. Tack för en underbar kväll/dag. Kunde bara inte bli bättre. Träffa Gellan på bion med, kul att se henne igen. :P Tyvärr hade jag inte kamera med mig och tog inte bilder med mobilen heller. Why? Typ hlömde de. Ska få en kamera i julklapp har jag hört.:D något jag värkligen önskar mig. Sen vill jag ha singstar men då ska ju min syrra ha för lika mycket så jag hoppas att mia också vill ha singstar då kan vi ju få de gemensamt och så kanske vi kan vara vänner i jul och sjunga. Vi ha ju sååååååååååå bra röster båda två. XD

Puss
Bowling och bio

Skulle blogga innan jag gick till till station men hann inte. Tåget till stan kommer nu ska in och bowla och se new moon med gabbe och sandra. Bloggar igen när jag kommer hem. :-P puss

Taco

Idag åt min min favvomat nämligen taco :D De är så himla gott. Sen blir de en onyttig efterätt. Mums va de blir får ni se, kanske. :D Men nu ska jag iväg en stund. Puss

Mötet med kutaorn gick jätte bra! :D

Väntar

Sitter och väntar på att träffa kuratorn igen. Hatar varkligen att vänta på de. Blir lika nervös varje gång. Men MÅR MAN INTE BRA PGA ATT ENS FÖRÄLDRAR BEHANDLAR MIG ORÄTTVIST så kanske man behöver prata av sig och få tips hur nån ska göra. Du har aldrig behandlat mig som en lillasyster utan som nån du önska inte fanns. Jag har aldrig velat hata dig men du är aldrig snäll mot mig när du kommer hem. Minns du när vi var små och du kom och la dig i min säng eller när jag hade tappat en tand och jag sov i din säng och du sa "ser du tandfen i bokhyllan" men jag såg den inte och du sa "du kanske inte kan se den eftersom du har blivit stor och tappa tänder" minns du den tiden men sen vart vi båda tonåringar men vi kommer alltid vara syskon och de kommer alltid vara 6 år mellan oss. Vad som än händer.

SLUTA!

Jag är trött på alla frågor om min familj via meilen. Om den här bloggen handlar inte om min cp familj den haldlar om mina korkade vänner. haha nej då men den haldlar om tonåren, om hur jobbigt de kan vara. Tydligen läser syrran den och om att jag tydligen skrev att jag hatar henne, jag hatade alla då för mamma och pappa är så jävla sjuka i huvudet och känner inte mig. Dom vet fan inte vem jag är och vad jag gör. Om jag går och solar eller om jag åker in med rosa till stan har inte dom med att göra. Mitt liv är mitt liv och inte deras. Jag är 16 år och bestämmer över mig själv. SLUTA VARA EN SKVALLERBYTTA MIA!

God Morron

Hehe vakna nyss fast jag är ledig idag men vakna av alla dessa djur. Tänkte åka till tierp idag men de blir inte så. Pappabanken är inte hemma så har bagrensat med pengar nu. Ska snart börja jobba och bli rik på egen hand. :D Mamma var tveksam om jag skulle få åka och ville egenteligen inte de har ju varit borta varje helg ett tag nu och sla bort nästa helg igen. Sen har jag prov på måndag ocskå tror jag eller om de var på tisdag, håller inte reda på de så mycket men de spelar ingen roll för ska ändå plugga nu helgen. Dom två senaste eller dom enda två engelska proven vi haft har jag haft alla rätt på. Haha men de kan ju inte bli lättare än vad de var. XD Sen har vai haft två svenska prov där jag också har alla rätt på. Haha de kunde inte heller bli lättare och lika matte prov, men dom har jag inte fått tillbaka ska tjata på måndag igen. Sen har vi inte haft nå mer prov. Men ska sova nu. Puss


bilden tagen fårn google


Vart en 10 minutare

Var nyss och sola med Rosa. Haha jag fick lite sällskräck i början. Ligga i ett solarum är lite läskigt. Precis innan soltiden var slut så börja jag slappna av. Haha tripical me. Nu ska jag kolla på tv snart och sen ja vem vet vad jag hittar på? Puss

Trött, sliten och bort igen

Kom typ hem för en timme sedan. Är ledig imorron igen. Eller ledig och ledig ska till skolan vid 14.30 XD Sen ska man typ till Sandra i Tierp och sova där över natten. På lördag ska jag och Sandru se New moon. Dety sägs att den är skit bra. :D Ja sen är de söndag och då ska jag ev. träffa Sandru, Bagge och Johannes. Eller jag et inte om Johannes ska med. :P

Ska iväg och sola snart.

 

Puss


Haha Becka


Skönt med kortdag

Hehe börja klockan 10.30 eller jag kom dit till klockan 10.00 och så sluar man 13.30 haha vad säger ni om de då. Imorron börjar jag klockan 08.00 vet inte när jag slutar. Haha Nu ska jag slappa och vänta på att mamma kommer hem.

Puss

Jobb

Nu är man på praktiken då. Har typ gjort mackor Haha så nu kommer jag bli expert på detta. Puss

Shoppingvideo


Mörkt dit mörkt hem

Usch vilken jobbig dag. Mörkt när man åker till skolan och mörkt när man kommer hem. Man är lika trött hela tiden. Jag hann bara hem och äta sen ska man på möte igen. Hahaha. Jag hade alla rätt på engelska provet idag. Haha dukitiga jag :D Nu är de Becka time framför tv:n.

Puss


Skolan


Sitter i skolan nu och jobbar lite. Har egenteligen lunch men jag äter ju aldig i skolan
och sp ligger jag lite efter eftersom jag var hemma igår så måste jobba ikapp lite.

Puss

Skola imorron

Usck, ja imorron ska man till skolan. Har ju varit hemma idag. Jag hatar skolan iaf för tillfället men man måste ju dit. Känner mig lite bättre nu men skolan och här hemma får mig att må dåligt och de finns en förklaring. Saknar helgen, ville inte att den ska ta slut.


We 4-ever


Sjuk

Hmmm, jag har blivit sjuk. Vad kan de bero på. Jo kanske för att en viss Johannes kasta ner mig i snö/vallenpölar. Haha jag kanske bad om de? Så idag blir man hemma och ta igen sig och så klart plugga lite. XD Undra hur min lilla Sandru mår idag då? Hoppas hon är mer frisk än vad jag är. Jag lkängtar så jag kan spricka till nyår de kommer bli toppen hoppas jag iaf. Om man vill ha ett bra nyår så måste man göra de till de. Aja ska sova lite nu.


Puss

Sliten

Usch vad sliten man är. Saknar helgen de bästa med att komma hem va att få ta en lång dusch. :D Men i nyår då ska man få träffa alla igen. Kul! Imorron är de skola känner inte nu för de men man måste. Bläää. Efter skolan ska jag shoppa en sak. Va de blir får ni se imorron. :D Nu ska jag kolla in lite andra bloggar.


PS: Desingen är påbörjad men den kommer inte förän nästa helg. Mycket som ska göras på den. :D Måååånga koder.


Video från helgen


Hemma

Ojoj vilken helg. Kunde inte bli bättre. Tack alla som var med. Här kommer några bilder. :)


Fler bilder kommer sen.

Puss


Snart framme i mora

Nu är de 40 min kvar till mora. Tråkig väg och de tar så lång tid. Aja de är bara att skratta bort tiden. När vi kommer fram står en taxi och vantar. Bra va :-P inte alla som har de lika bra. Puss

Väntsar på tåget

Hej alla Beckie lovers nu sitter jag och vantar på tåget till gävle. Hmm vart bor beckie? I gävle ska jag möta sandra och vi åker till mora. Puss

Långpromenad

Kom nyss hem efter en långpromenad med hunden. Oj vad sköntr det var ska nog ta en sådan varje dag. Bra för hälsan och kondisen. Okej jag är ingen sportnörd. Men nu alltså nu måste jag packa 15.27 går tåget till gävle och sen bär det av till mora. Så byebye. Kommer uppdatera via mobilden under helgen men de blir nog en ganska dålig uppdatering. Men de blir bätter när jag kommer hem.

Puss

Fler hemsidor

Jag finns på bilddagboken men där kan bara inloggade se mig men jag heter Desertfloweer där och jag finns på facebook också. Skicka ett meil så får ni mitt namn och se mig där.

Puss
PS: Visst har jag blivit duktig på att uppdatera :D

Tack för alla fina konmentarer och mail

Jag vill värkligen tacka alla för sn försåelse och jag vill att bloggen ska vara hjälp för alla som känner lika. Det går jätte bra att skcika frågor via mail SilverZvala@hotmail.com där kan jag svara mer personiligt alltså då är det Rebecka som svarar och inte Beckie. Rebecka och Beckie är lite olika för Beckie är den kaxiga i Rebecka och bloggen börjar handla mer om Rebecka just nu.

Från Angelica
Jag förstår precis vad du menar. Det är lika för mig och min syrra det är därför jag frågar. Hur behandlar de er olika? Är de snällare mot din syrra eller hur menar du? Känns skönt att man inte är ensam i denna värld. Kram på dig Beckie!

Svar:
Jag skrev det tidigare att jag hällst inte vill gå in på detta så långt mer. Men jag älskar att svara på frågor. Jag känner att dom behandlar min syrra som en prinsessa och jag är slaven. Jag är yngst och bor hemma och måste hjälpa till men inte hon. Hon får pengar när hon behöver men bara för att jag bor hemma så får inte till när jag behöver. Jag älskar att gå på premiärer men har inte alltid råd

Kram Beckie


Nu ska jag packa klart

Nej jag gick inte och la mig klockan 21.00 igår, jag kolla på en film.

Packa mitt i bråk

Jag blir störd jag vet att jag skrev att jag inte skulle skriva nå mer om det privata men de är svaårt jag behöver bara skriva av mig och tänker inte på att jag har läsare. Ja vad skulle ni göra utan lilla Beckie. Ska försöka packa men de går inge vidare mamma och pappa bråkar så jag kan inte koncentera mig tur att man inte har läxor. Nej jag vill sova så jag tror jag gör de. klockan är bara 21.00 men jag behöver få bort min illska.

Blir nog en flytt snart.


Puss

Uppföljare

det känns som om jag börjar bli för privat ppå bloggen men jag ska besvara frågorna

Från Sandra:
finns här becka. jag vet hur du känner men kom ihåg de du sa till mig när du var här innan stockholm å de jag sa till dig. jag vet att d hatar dom. men ta vara på de så länge du kan. men tänk på de du sa till mig å de jag sa till dig.. becka de kommer att bli bra tro mig. kramar på dig men vi ses juh i morgon<3

Svar: Tack Sandra jag vet att du alltid finns där men bara via telefon de är en bit hem till dig. Man kan inte bara vara med dig över dagen och så.

Från Angelica:
Varför hatar du dina föräldrar? Varför hatar du din syster?

Svar:
Jag har aldrig gillat mina föreldrar pga att dom aldrig behandlat mig och min syrra lika. Eller jag har aldrig hatat dom men jag har aldrig heller aldrig älskat dom och aldrig kunnat prata om saker och ting när det har varit jobbigt. Det är lika med min syrra jag är nog ganska avundsjuk på henne för att det alltid går som en dröm för henne.

PS: Nu blir det inte nå privatare det har redan gått för långt.

Dra åt helvetet

Fy farn. Ni är äkliga jävla pissföräldarar. Jag hatar er mest av allt på denna jord. Ni fattar inget och ni kommer aldrig att göra det hellet. Ni känner inte mig och vet fan inte vem jag är. Dra åt helvetet till er andra dotter som ni är så jävla stolta över. (sorry för alla svordomma men de är så jag känner just nu). Hade jag haft en tillräkligt nära vän som jag visste att jag bara kunde komma till så hade jag varit där nu och bott där över natten. Jag kan inte prata med mina förldrar jag kan inte göta något med dom. Jag HATAR dom, jag blir äklad av dom och jag hatar dom. Fattar ni hur jag känner och hur många andra ungdomar känner inför sina föräldrar. Tänkt vad många undomar det finns i Sverige där inte ens föräldrar vet vem man är. Föräldrar tror dom känner sina bran men de gör dom inte. Vuxna tar inte sitt ansvar och försöker ta reda på det. Det är så jävla fegt.

Haha lägg av Kissie


Lägg av kissie du är inte så snygg som du tror.

Svar på tal

Angelica
Du och din syster är inte så lika varandra. Har du några fler bilder? Bor ni tillsammans?

Svar:
Jag vet inte jag har aldrig velat vara lik min syster men folk har olika åsikter om oss. Vi är hemskt olika på insidan. Man kan säga hon är den rockiga tuffa tjejen medans jag är den mer lugna. Ni vet som i filmer. Men jag är inte den lugna, gulliga och föräldarnas dröm snarare tvärt om. Jag är ingen pluggis och abslout inte föräldrarnas drömbarn de är min syrra som är skit duktig i skolan. Jag är inte ute tjejen men inte den som sitter hemma en fredag heller. Älskar att åka till mina vänner lite här och där.
Sen jag bor inte tilsammans med min syrra hon är 22 och jag 16. Hon bor i Sthlm och jag i en liten by ca 22 mil från sthlm. Ni kan gissa er till de är en liten kunglig by. XD


Ganska nya bilder eller bilden på syrran är sedan 2008 men hon är sig lik. Första bilden på mig är
bara några dagar den andra är sedan i början av sommaren.


Hahaha


Ny desing på väg igen

okej nu menar jag allvar en ny desing ska göras den förra vart skit ful. Men om jag ska göra en ny desing så vill jag har hjälp så här kommer frågor som ni kan få svara på.

1. vilken färg ska själva desingen ha?
2. vilken färg ska bakrunken ha?
3. Hur många bilder ska ja ha på desingen?


Tack för hjälpen.

Puss

Savr på tal

Till Angelica

Jo jag har en mamma men jag fick en fråga om jag inte hade det. Sen har jag en syster jag har lagt upp en bild på henne men här kommer en till.

Bilden är sedan 2007 men hon är sig lik men inte jag. Jag bjuder på de.Foki på shopping!


I pratbubblorna står de.
- Undra om Foki är singel
- Hej alla det är jag som är Foki!Telefonsvarare

Ja haha, just nu sitter jag och svara på frågor via telefonen. Ja, de handlar tydligen om allt möjligt. Haha inte direkt en telefonsvarare som ni tänker på utan jag svarar på frågor ja vad säger man. Folk vill veta allt om mig. Haha nej nej de handlar inte bara om mig. 

Puss puss nu måste jag fortsätta. 


Tjenixen


Hej på er. Allt väl? Med mig är allt bra hade skit kul på tåget hem med
Rosa, Anija, Emelie och Emma. haha ja jag ska kanske inte bli komiker.
Ska inte gör något spc. idag ska skriva lite på svenskan snart eller sen.
Puss

 


Hejsan

Kom nyss hem. Har varit och hälsa på mamma idag. Kul att se att hon är bättre. Hon kanske får komma hem nästa vecka i några dagar. Hoppas ni inte saknat mig för mycket. XD

Japp ni ser rätt jag är brunett nu. Även om Rebecka är brunett så betyder
det inte att Beckie är de. Rebecka är en cool brunett och Beckie är en dum
blondin. Haha. Varför vill alla läsa om dumma blondier. Rebecka är alltid
blond inom sig. XD Foki är inte blond och vart årets blogg. Så då behöver jag inte heller
vara blond. :)

Puss

 


Haha XD


Hemma


Kolla vad jag hitta. En Hello Kitty julkalender. :D
Den är rosa tom.

 


Videoblogg


Snö :( Tiara <3 :(

Jag kommer värkligen sakna Tiara ska sätta upp en lapp och snart kommer hon bara finnas i mitt hjärta. Jag vill att hon ska komma till ett bra hem, men hon kommer aldrig få så mycket kärlek hon har fått här. Jag vill värkligen ha henne kvar men de går ju inte.

När jag gick ut med Tina för ett tag sen så snöa de och de ligger ganska mycket snö på becken. JAG HATAR SNÖ!
Ville bara säga de. Puss

Britney spars 3

Haha den är bara bäst!


Här är den riktiga musikvideon

 


Städat hela morronen

Jag börja klockan 9.00 och dammsuga och nu är jag klar sen har jag varit ute med hunden. Jag börja igår kväll med att damma lite. Haha jag börjar bli bra på att städa. det såg ut som en svinstia när jag börja så de kunde ju inte bli värre. Men de var lite pinsamt när jag var ute med hunden. Jag har inte duchat eller gjort i ordning mig än och kommer nog bara att ligga och vila resten av dagen. Men iaf så kom en bil och jag såg hur dom kolla på mig och de stack mitt nattlinne ut under jackan, så jag fatta varför dom glodde jag har mitt rosa nattlinne med små dansande möss på mig. XD

Svar på tal

Hemma idag igen. Mår inte så bra idag heller och idag ska jag få träffa mamma igen. Får se om jag tar tåget in eller om pappa hämtar mig. Jag är skit trött och ont armen. Men de är inte så mycket för det jag är hemma som ni kan se tillbaka till de inlägget som heter " Det peronliga kommer färe bloggen" det handlar om min mamma som inte varit hemma på en vecka. Hon kanske kommer hem imorron men det är inte alls säkert. Varje torsdag ska hon åka in på behandling i Uppsala. Det där var jobbigt att skriva.

Bloggen kommer handla om mitt jobbiga liv ett tag framöver
Men Beckie kommer tillbaka :)

Har Angelica fått svar nu?

Ett med. till Angelica
Vem är du?

 

 


Kvällen före dagen efter

uch, jag har feber och känner mig jätte sliten. Har sovit i tre timmar sen ringde telefonen, men de var lika bra för hunden skulle ut. Har typ drukigt två glas julmust och ett glas cola. Nej nu ska jag sova igen.

Vaccinera mig idag

Har vaccinerat mig mot svininfluensan idag. Blev alldedes darrig. Även jag är feg. Fick ligga ner och börja hypervenulera. Det tog en halv timme innan vi kunde börja. Efter det var över blev jag skit dålig, trött och yr. Mina lärare är så djävla dålig ocg inga känslor alls. Dom är gjord av sten.


En bild från sthlm.


Några shoppingbilder från sthlmVärduren

Goda egenskaper

Väduren är en god ledare som sätter vänlighet och rättvisa i centrum. Du är utåtriktad, glad och energirik och äger en stor portion humor.

Mot dina nära och kära är du ömsint, mjuk och förlåtande vilket gör dig till en älskvärd person. Väduren är innerst inne mycket stolt över vem han eller hon är och vad den åstadkommer, men du skryter inte utan visar en ödmjukhet som gör dig väldigt omtyckt.

Du ger ett glatt, tryggt och bestämt intryck.


Musikvideo


RSS 2.0