Lite sömn mycket bus

Sitter och lyssnar på någon som berättar om sitt liv. Då kan väll jag gå och berätta om mitt liv. Haha dom kan väll stå där och läsa min "roliga" blogg. Jag kommer hem i övermorron. Ni saknar mig va....?! Så mycket klart ni gör. Min dåliga uppdatering men den blir bättre så fort jag kommer hem och då laddar jag upp några bilder. Nu måste jag se merintresserad ut innan jag får en till tillsägelse :-P:-* puss

Skit bra hittills

Vi har haft skit jul hittills. Hade utelekar och så klart hamna jag i snön. Kallt som satan. Vill åka till ett varmt ställe. Det är ju aldrig varmt i sverige. Nu ska vi leka vidare. Puss

Nu sitter vi och äter

Sittte och äter mat som inte går att äta. pytt i panna de är mat kan bara inte äta. Aja nu ska vi flumna vidare.

Nu åker vi snart

Bara nån timmer kvar till vi darar till Sjövik nått skitställe ute i skogen antar jag. :D Jag hatar skogen bara så ni vet jag älskar stan och alla köpcentrum. Rena paradiset. :P It´s me you know. Så detta är min siste inlägg innnan jag åker nu. Puss Det är inte sista inlägget i år jag säger till när det är.  Pöss. :P <3


Vi är så snygga på denna bild *host*

 


Måste snart sova :(

Jag och Sandra ska som sagt gå upp tidigt imorron eftersom vi ska åka iväg över nyår. Här är lite bilder vad vi har gjort idag. :)


Mina nya jeans


Ja, fina örhängen va? Jaja jag vet det ser ut som billigt skit vilket det är.

Hmm, vad kan detta vara? XD

Jag var så illa tvungen att städa badrummet och ni ser hur kul jag hade
medans Sandra fotade. XD Det är ett riktigt skit jobb.

PS: Imorron åker jag och kommer hem den 1:a kan tyvärr inte ta med mig en dator så kommer att försöka mobilblogga en gång om dagen.


Sandra är här nu igen

Jaha nu har Sandra anländit till min lilla byhåla. Eller hon kom hit vid tvåtiden men vi gick ner till byn och handla lite inför morrondagen. Haha måste nu ha med sig allt. :D Imorron måste vi gå upp vid 8 för vi ska åka vid 12. Vi har inte så mycket att göra. Ska nog ringa runt och snacka lite mer. Puss

Okej

Jag har bara tvättat idag och slarv packat men ska städa mitt rum imorron och sen ska jag packa eller ja pappa MÅSTE hjälpa mig. Jag är en av dom sämska på denna planet på att packa sen får nog mamma hjälpa mig att besluta vad jag inte ska ha med mig för jag har min näst störska väska, jag äger ju 3 resväskor. Jag vågade inte ta kort på hur det såg ut i mitt rum när jag tömde mina garderober. Men ska ta kort imorron och då kommer Sandra hit vid 3-4 tiden, fett nice. :)

Ni kan besöka Sandra på hennes blogg MeSandru.blogg.se

Tvätta, packa och städa

Idag är det en tråkig dag ska egentligen inte åka förän på måndag men Sandra kommer imorron och ska åka tillsammans och fira nyår. Men ska kolla klart på den tråkiga filmen. :)

Haha

Har kollat på The best of Mr Bean fatta vad kul det är. Håller på att garva ihjäl mig. Sen var de nån Sofia och jag vet vem de är, är liksom inte dum. Jag har sagt va jag fått, jag fick en tv, en bok och leggings men dom köpta jag själv fast pappa fick betala jag lär köpa dom eftersom jag måste ha något till min nyårsklänning, sen fick jag min Stoooooooora pyamas. Det var allt och är skit taxsam för det. Ja jag fick skit snygga örhängen av syrran och en snygg väska.




haha fina bilder :P Osminkad och allt XD

Harry Potter

Kollar på en av Harry Potter filmerna med syrran hon har typ tagit mitt rum och min tv. Hahah XD men hon åker ju hem imorron så de är väll bara att låta henne få de. Pappa och Erik håller på med tv där ute som lagt av eller lagt av och lagt av den får ingen mottagning eller vad det heter är inte så teknisk. :P

Nu är det juldagen och inte Julafton

Jag fick en till Julklapp igår en bok som jag ville ha. Jessica Anersson När kalla nätter plågar mig med minnen av hur det var har inte börjat läsa den än men ska börja idag och jag hoppas den är bra. Mamma vill ju att jag ska läsa mer och det ska jag. Har ju en massa böcker jag inte läst än. Men jag har en period jag läser jätte mycket och en period jag bara läser tidningar. Det är svårt att skriva på bloggen vad man fått eftersom min syster tydligen läser min blogg och hon blir så svartsjuk och skriker om jag får nå och inte hon. Men tänk efter hon får tusenlappen i månaden av mamma och pappa och jag får typ inte ett skvatt bara mina praktikpengar och studiebidrag, kanske får nån hundring och klarar mig ändå. Aja skit i det. Hur är ju trots allt 6 år äldre.

GOD JUL igen

Har precis ätit julmaten. Mmm....! Men jag kan ju inte äta fisken på bordet. Jobbigt. Vet ni vad jag fick!?

Min nya lilla TV :D

Dagen söta look! :D


GOD JUL!


Vart ska jag ta vägen?

Om ni bara visste vad som hände för några minuter sen, jag tyvärr eller tyvärr och tyvärr det angår inte er så mycket men jag måste skriva det här ändå. Jag vill ringa sos har liksom alrig haft kontakt med dom. Vi skulle gå som familj på midnattkonser tilsammas men jg vägrar att gå så.....jag blir antagligen hemma. Får se hur jag gör. Vill bara till mamma nu och se hur det har gått för henne. Stakaren. Fast jag hatar h4nne fortfarnde på ett sätt men nu tycker jag synd om henne. Jagt vet fan inte vad jag tucvker om henne egentligen.

Shopping


Leggings Bik bik 159 kr
Strumpbyxor nån skit affär 99 kr
ja och så två paket men de kan jag inte skriva va de är i dom.

Hatar er så jävla mycket ni kan fan dra åt helvete

Två jävla patetiska föräldrar som inte vet ett snvatt om tonbåringar behandlar mjig som skit. Tror ni att ni kan köpa mig lycka, tror ni att jag blor glad och lycklig av att jag får en tv. Jag vill ha singstar men. Men varfan jag blir inte lycklig av de, jag vill att ni visar att ni är stolt över mig och att ni vill ha mig. Men ni visar att ni inte vill ha mig att jag är ett jävla miffo. JAG HATAR ER! VILL HÄR IFRÅN NU!!!!!!!!!


Inte sovit mycket inatt

Sov typ 5-6 timmar sen kom hunden och väkte mig. Snart kommer mamma och pappa hem då ska jag och pappa in till Valbo. Wiho jag fick följa med. :D Ja och imorron är det jul ska bli kul längtar som bara den nu. har ju typ inte brytt mig så mycket om julen de senaste åren eller året men i år gör jag de. :P Puss


Ser ganska sliten ut.


vart inte så

För nu ska jag sova. :) Vart uppe ett tag till


Dags att sova då!


Lyssnar på ett radioprogram

Sitter och lyssnar på paow och hon sa hon något bra:
- Jag ser sig själv som en bra förebild eftersom jag inte går i skolan.

Varför går inte dom stora bloggarna i skolan, har kissie hoppat av? Aja orkar inte bry mig. 
 
Har inte så mycket att skriva så det jag bjuder på en bild.


Ska klä granen

Ne3j nu blev jag ag jag hade skrivit ett inlägg sen ko jag åt en knapp och allt försvann. Men ska försöka skriva det ingen. Jag vanka ju vid 12 idag och då gjorde jag i ordning mig och åkte med pappa och handla. När jag ko hem så börja jag göra julgodis ovh sånt. Nu sitter jag här och ska snart gå och klä granen men familjen eller syrran ska till stan men hon är ju ändå aldrig med och klär den dom sista åren. Se3n ska mamma och jag som vanligt göra köttbullar. Det känns värkligen att det blir jul. Vi är ju sista minuten familjen så imorron ska pappa in till valbo och hämta en tv. jag får inte följa med undra vad det kan bero på.....!? Han ska antagligen hömta ut julklappar i sista minuten som vanligt. Haha XD kanske följer med ändå. :P

God morron

Jag vakna nyss har sovit som en bäbis inatt. Sla snrt gå och göra mig i ordning sen ska familjen åka och handla och jag ska med. Pappa kommer hem vid 1 tror jag så vi ska åka och handla vid 2. Jag måste köpa brun utan sol känner mig skit blek nu. Puss puss

Om ni inte visste så har jag....

Visste ni att jag har jullov jag mådde inte bra i morse så jag fick vara hemma och blir hemma imorron med. Skönt va!? Nu sitter jag och mamma och kollar på Anna Ankas Jul de är nån kock på besök och dom har slacktat Kalle Anka. Haha dom köpte en ölevande anka sen slackta dom den. Den var så söt.

- MAMMA!
- Ja
- Jag vill ha en anka
- Ja de vill jag med.


Haha tänk om vu skaffar en anka. :)


Tråkigt

Vad ska jag hitta på? Får inte tag i Rosa heller. Hon har antagligen inga pengar på mobilen igen.

Jag och syster har inte bråkat än

Syrran kom hem igår och vi har inte bråkat än. Helt otroligt hin sitter i tv rummet och pluggar och jag sitter här i köket och bloggar. Ska åka med mamma och pappa och handla snart måste byta kläder för mamma. Hon vill att hennes döttrar ska de vårdade ut. Haha jag glömmer aldrig när jag och syrran var små och vi hade lika kläder på jul sen fick vi varsnina morgonrockar med Babbie på exakt lika. Ska visa ett foto sen men hittar de inte.

Jag älskar mina nya naglar

Saknat mig? Så klart ni har. Jag kom hem vid 11 igår var ett jäkla väger efter vägarna så när jag kom hem orka jag inte blogga. Jag har fixat mina naglar och vart jätte nöjd. Ska börja gå och fixa mina naglar regelbundet nu. Det var jobbigt att skriva sms först men nu har jag kommit på en taktik att skriva på. Det är inge märkvärdigt att skriva på datorn. Jag tycker alla ska ha fina naglar, att vara lorting under naglarn är det äkligaste som finns.


Mina nya fina naglar. :)

Sandras nya fina naglar. :)

Ska fixa mina naglar snart

Sitter hemma hos några vänner till Sandra och hennes mamma. Ska fixa naglarna så dom blir fina till jul och nyår. Kommer att uppdatera sen när de är klara.

Jag och Sandra på tåget


Helga show


Videoblogg


Sandra och jag :)




Bilderna säger ganska mycket att vi är slitna ;)

Älskar den klänningen :)

Hmmm.....undra vad detta kan vara och vilka de kan vara till.

Hay

Nu är jag och sandra redo för shopping vi ska ta tåget vid 11-12 sen blir det shopping. :) Kommer nog att ta med mig datorn får se. Min handväska är inte så står tog nääligen fel handväska. Hös sen Puss.

För ca 30 min sen


Hemma hos Sandra

Nu är jag hemma hos Sandra ochb har terapi. Hahah nej då. Men vi har kul. :)
¨

Visst ser ja snygg ut XD


Nu är allt överstökat

Sitter på tåget till Sandra nu dét gungar en del. Så lite svårt att skriva. Men det var skit jobbigt att ta sig till jobbet tåget skulle som sagt gå 13.26 men vart först försenat till 13.38 och sen till 14.05 så jag tog bussen som ockeså gick 14.05 eftersom tåget var ännu mer försenat hann inte kolla hur jycket. usch vilken dag. Jag jobbade ju på ett café vid stationen och tågen var upp emot 1½ timma sena så det var en del att göra där. Nu är jag så glad eftesom detta var min sista dag där. Jag stinker skit så ska duscha när jag kommer till Sandra. Puss

Detta är bara inte sant

Sitter i väntrummet nu och väntar på att tåget ska kommer. Det ska komma 13.26 men är försenat så det kommer 13.38 så här ska man sitta i ett väntrum med typ 20.30 pers och trängas. Jag är skit frusen det är -16 grader ute så jag har en massa kläder på mig. Usch jag hatar norrland eller jag bor inte i riktiga norrland mer mot svealand. haha orka med de nu. Ska stänga datorn och sätta på musik nu. Puss

PS: Min väska som jag har kläderna i har gått sönder. Axelbandet har lossna, den där saken man sägger fast de i. :( Måste köpa en ny i Uppsala imorrn.

Sista veckan, sista dagen på sista platsen

Jag är trött men kan inte sova. Ska snart packa och göra mig i ordning snart. Iadg är det sista degn och praktiken oj vad skönt det känns. Sen är det bara lek i skolan kvar så det är inte så ansträngande eller skolan är inte anträngade inte så ofta iaf. Tina sover brevid mig sp det är så mysigt. Jag vill att tvätten ska vara klart snart så jag kan torka mig tröjja som jag vill ha med mig. Sår lägga den i en påse annars och låta den torka när jag kommer fram. Jag tänkte vara hemma i helgen eftersom jag inte mådde så bra igår mår si så där idag men jag är mest trött och vill vila. Men jag vill till Uppsala och shoppa, de är ju så mysigt där. Nu ska jag duscha. Puss på er

Sjuk

Jag håller på att bli sjuk IGEN. Varför blir jag sjuk så ofta, men jag är duktig och är inte hemma för en liten förkylning. Jag försöte sova ett tag men kunde inte sen härde jag att pappa kom hem så jag tog hunden och gick ut och lekte i snön. Imorron ska jag fixa ett gymkort om jag hinner jag har praktik imorron kväll.

Jag vill inte, jag vill men vet inte

vad ska jag ta mig till jag vill men jag vill inte. Jag kan inte, jag vet inte hur jag ska göra. Sitter på bussen och har världens ångest. Vad har jag gjort, hag har aldrig gjort det flörut och vill inte göra det igen. Jag saknar värkligen allt som var förut. Jag vill vara liten då allt var så lätt och man hade inga problem. Nu är jag på väg hem hörs sen. Puss

Värd att se XD


Zzzz......

Jag är trött och har tråkigt, mamma vill att jag ska hjälpa henne att fixa henne till julbordet med sitt jobb idag. Men jag är så jävla trött så vill bara sova. Jag är yr och har ont i huvudet. Men tänkte plugga nu. Puss

Så.......

Nu är jag hemma sitter i min säng och fryser. Usch va kallt det är ska ut och ge snön en skangs iaf. Måste ut med hunden och hon älskar snön ska leka med henne lite. Egenligen vill jag bara krypa ner i sänegn med en kott te, en katt i snä och min bra bok som snart är slut, har bara 15 sider kvar nu. :D

Bussen går om 50 min

Orkade inte ta 14.10 tåget så tar bussen till s-viken och åker därifårn och hem då slipper jag gå hela vägen hem efetrsom bussen stannar närstan utaför huset. :D Ska kolla in facebook och lute sånt nu. Puss :P

Go ask Alice

Sorry för dålig uppdatreing igen jag som skrev igår att jag börja uppdareta var tredje timme men jag sover på nätterna. Det här är sista veckan i skolan eller ja måndag och tisdag nästa vecka men skit i det. Jag har läst en halv bok idag den är skit bra den hetr Go ask Alice.


Den handlar om en helt vanlig amrekans tjej som är den lite tystare i skolan och är inte med u "inne gärnget" men hennes pappa har fått ett jobb i en annan delstat så dom ska flytta. I den nys skolan får hon inte så många vänner hon träffar en tjej som blir hennes "nördplanka" så hon inte blir helt ensam. Det blir sommarlov och hon åker tillbaka till mormor och morfar som bor i deras gamla desltat (det står inte vad de kommer ifrån efterosm boken är helt baserad på en dagbok) där blir hon kompis den den populäraste tjeje på hennes gamla skolan, Alice blir bjuden på en fest hos henne och där blir hon ilurad knark, hon tycker att det är ljuvligt och känner sig fri. Hon åker tillbaka hem och får en ny kompis som hom rymmer till San Fransisko med.

Vill ni veta mer om vad som händer i boken så får ni läsa den. :D Jag lovear de är värt det, den är skit bra. Jag har läst den på engeska och läser den på svenska nu. :P

har ni märkt.....?

Jag har börjat updatera var tredje timme. Visst är jag dukting.....? Jag vet ni bara älskar mig. :P Men nu ska jag få hjälp med min dator. Skrivet så fort jag är klart eller han som ska hjälpa mig är klar. ;D

Kom nyss hem eller har varit det ett tag

Kom hem för ca en halv timme sedan. Jag har köpt årets första julklapp, sncka om att jag är STOLT saken är den att jag inte vet om jag ska ge den till mamma eller min syster får se när jag ska shoppa med Sandra på löradg vad jag hittar. :P


Hmm....vad kan detta vara?






Och ja det har jag ska ev. köpa en ny på lördag om det inte går att fixa den som är på datorn till dess ska jag anmända kameran men då kan jag inte göra videoinlägg på morronen eftersom det tar ett tag att ladda upp filmen på internet. Antagligen kommer det inte något videoinlägg förän på fredag då jag kommit hem till Sandra.

Bara en lektion kvar

Gud va skönt att dagen snart är slut, eller slut och slut har 45 minuter kvar på luncehen och sen har vi engelska ser fan emot att ha engelska jag börja älska enelsan kanske beror på att jag längtar till min språkresa i sommar. Ska ge gärnet nu framöver. Sitter iaf och sms:ar med mamma om att jag tänker lägga ner matten. Men de går inte så bra hon mutar mig med att få en tv och jag vill ju ha en så detta blir svårt. Jag kan ju köpa en fuling men jag känner mig taskig då. Eller ja jag är ju alltid taskig mot min mamma så det spelar inte så stor roll, men den tv:n jag vill ha är rätt dyr så kmmer nog få en bra ångest om jag kör en fuling.

Jag vill ju prata med min mentor men har han som vanligta aldrig tid att prata med mig. Vi hade rast i 20 min, då hade han inte tid att prata och nu är det lunch och då har han  inte tid. Just ha nu har jag ett möte. Puss

Usch jag dampar loss snart

Vad ska göra göra av min illska på min lärare eller mento som han är. Jag hatar honom och han lyssnar aldrig på mig. Sandra gav mig ett tips som jag ska testa, jag ska gu ut och ta ett ljupt andetag och lugna mig och sedan gå in igen. Får se om det funkar, de funkar på henne iaf så undra om det gör det på mig med. Ska bli intresant att se. Skriver om hur det har gått på lunchen. Puss

06.14

Usch jag har aldrig varit måndagsbarn, jag har aldrig gillat skolan heller. Men det är bara 10 dagar kvar till jul så du ger vi gärnet dom sista dagarna.


Har uppsatt hår idag. :)

Beckie is back

Haha nu är jag taggad igen ska ut om ca en timme och träffa en kompis. Jag prata inte med min cp mamma, pappa eller min syster. Som sagt jag har ingen kontakt med henne. Otroligt om hon kommer hem i jul. Har kollat på en film. Men jag vill fortfarande inte gå till skolan imorron men måste. Det är ju bara nästa vecka kvar eller ja vi går i skolan den 21-22 december, fy vad jobbigt de är så onödigt man gör liksom inget då ändå, vi skulle typ kolla på film och ingen har ju samma filmsmak som mig jag kommer typ sova då.



Är inte Oscar och Tiara söta tillsammans?


Usch vilken lugn helg det har varit :( tur att inte nästa helg blir lika lugn. :)

Känner mig nere nu igen

Nu känns det som om jag inte vill något igen, jag är inte taggad inför jul eller nyår. Ska ju till Sandra nästa helg men är inte så taggad inför det nu heller. Jag vet att det kommer blir toppen (som vanlogt) men jag vet inte vad som händer. Vill inte till skolan imorron jag vill inget längre. va ska jag göra? Min mamma eller pappa är ju inget att prata med då lyssnar en vägg mer. Dom är ju som jag sagt 100000 ggr dom är dumma idioter.

Pepparkakor

Nu ska jag baka pepparkakor, igår hittade vi några pepparkakor från förra året vi är inte så bra på att äta dom bara bra på att baka dom. Haha XD kommer nog att äta mycket deg. Puss

Nu är det jul hemma

Vi är lite sena med julen i år de har varit mycket hemma så ingen har haft tid men nu är det i stort sätt klart. Min look idag kommer inte upp ser för jävlig ut. Det är redan mörkt ute men ska ut och gå en sväng nu. puss

God morron

Vakna för ett tag sedan eller jag har hjälpt att sätta upp nya gardiner och ätit frukost. Ska snart gå ut och gå med hunden. Sitter just nu och kollar på språkresor i sommar till England. Japp jag kanske ska få åka på de i sommar, vill värkligen men vi diskuterar om jag åker till London tre veckor så kanske jag inte får åka på sommarläger med mina vänner. Jag vill båda men jag brukar ju få som jag vill. :D Jag ska få bo hos en värdefamilj de brukar vara två stycken i varge familj. Ja får se hur det blir. Puss :D

Inte för att jag bryr mig




Inte för att jag är så inne i IDOL men aja jag tyckte att det var rätt att Erik vann. Han är både snygg och bra. Calle var också bra men de brukar alltid gå bäst för 2:an men hoppas att det går bättre för Eric. Va tycker ni?


Sjukvården suger



Sjukvården suger idag. Min vän har gjort illa foten och har skit ont i den och fick åka till
akuten. Han fick komma in ganska fort tror jag.
(vet inte hur fort han fick komma in men på
akuteb brukar de kunna ta tid)
När han kom in så sa dom att dom inte kunde göra något åt
foten, de är okej kan man inte göra något så kan man inte, dom sa bara att han skulle linda om
den och ta en alvedon. Jaha de var bra att han fick veta hur han skulle göra. Nu kommer jag till det
dåliga, dom kunde väll ha lagt om den där och ge honom en alvedon. Det är väll det minsta man kan göra.



Grattis pappa

Kom nyss hem ska äta tårta nu och fira sen får vi se om jag sticker ut en stund. Gabbe har gjort illa foten så han är på väg in till. Jobbig kväll på caféet ikväll mycket att göra. Men nu ska jag äta tårta.

Snabbt videoinlägg


God morron

Ja de är äntligen fredag och jag blir hemma ikväll, vill åka till Sandru men hon ska till en annan kompis och min pappa fyller år idag så de blir att vara hemma. Vad ska ni hitta på i helgen då? Jag vakna nyss har en kbra lång sovmorron börjar inte förän vid 2 tiden och slutar halv åtta ska shoppa lite tror jag. Ska duscha nu och fixa mig sen¨ska jag antagligen åka in till stan. Puss

Noblemiddagen

Här sitter man i mjukiskläder medans ens syster ska på nobelmiddagen varför vet jag inte men hon är bjuden iaf. Hpn går jue på handelshögskolan i Stockholm ¨så antar att det har något med det att göra. Aja tänkte att nu kunde få se hennes klänning. (själv hade jag ng tagit en rosa men nån ros på) XD

Haha ska man hjälpa till att rädda radion? Vad tycket ni?


Tycket att de är gulligt av dom att inte ge upp och bara hänga med utan att värkligen kämpa!

Hemma!

Oohh gud vilken bussresa hem "fjortistimmy" som jag och Mimmi i stort sätt hatar spela hög musik i bussen så fick satte på våra ipod och mobiler på högsta musik alltså i hade heds för att överrösta hanns musik. Haha har lite ont i huvudet nu. Jaja dagen har iaf varit som vanligt har jobbat mellan 08.00- 13.30 och nu är jag hemma. Ska snart börja med maten ska göra förrätt, varmrätt och efterrätt idag.

Sen den där tjejen Angelica vill värkligen veta mer om min familj som jag inte gillar. Jag och min syster kommer aldrig bli riktigt sams igen eller vi har ju aldrig varit det. När vi är helt vuxna båda två kommer vi säker inte ha nån kontakt alls. Eller?



Några gamla bilder på mig och min hund.

God morron

Haha det finns en tjej som läser min blogg som är ivrig att jag ska berätta mer om min cp famij. Kan säga attb jag var på väg att ta kontakt med min syster men de sket sig som allt annat i mitt ointersanta liv. Bloggade inget igår kväll kan bero på att jag gick och sola och sen ville mamma att jag skulle vara med henne en stund. Ja efter det så var klockan mycket och jag ska snart åka till station och till skola. Ja jag går i skolan till skillnad från Kissie, Dessie och Paow. Haha dom kommer jue aldrig kunna få ett jpbb efter bliggtiden. Om något år kommer de inte vara "inne" att blogga.

Så här ser jag ut idag!

Puss

Hahaha vem kan detta handla om??


Ser det intre skönt ut?


För det var de! :D

Hej hej

Kom hem för en timma sedan man har kollat på ett progam och så. Snart ska vi äta och lite sånt. Ja, jag hade inte så mycket mer att säga. Puss


Dagens look

Naaw visst är Oscar söt<3

Liksom Tiara <3


Inlägget skulle upp för 7 timmar sedan

Hehe detta är morroninlägget

Det tog skit lång tid att ladda upp de.

Home and talk with Sandru

Hej på er. Kom typ nyss hem så nu snackar man med sandra (Ovlanligt)....not! XD Jag är skit trött (också ovanligt)....not! Ska snart plugga lite och så men ska kolla på andra avenyn på svt.se om jag orkar. Puss







hmmm...

jag somna igår, snacka om att jag var sliten efeter helgen. Ska ju kanske dit nästa helg igen för den helgen som kommer nu fyller pappa år. UPS det hade jag glömt måste köpa något efter skolan eller nå. Ja innan fredag alltså och min lilla sandra ska träffa en annan kompis. Ja inte sin bästa kompis för hon sitter jue här. I know you love me. ;)

Look for today
¨
Linne Gina Tricot
Tjocktröjja Min skoltröjja från när jag gick ut 9:sn
Jeans Bik Bok

Nyvaken vill sova mer

Mamma kom och väkte mig för ett tag sedan, jag fick inte sova mer för då skulle jag inte kunna sova inatt. Men gissa om det var skönt, har fortfarande lite int i huvidet men tror de beror på vätskebrist så ska gå och hämta en vattenflaska nu. Puss på er.


Jammi :D

Nu måste jag sova och slappna av

Ja mår piss ska bädda ner mig i min stora varma säng. Efter nyår ska jag flytta upp alltså byta rum till ett större. Måste tapetsera om och lägga nyss golv där först.

Kan en dag bli värre?

Sitter i skolan och har lunch orka gå och äta. Jag mår skit har typ föreläsning hela dagen, tidningen var här man orkade inte vara med igen ser för hämsk ut. Vi har försläsning om, kostcirkeln, stress, sömn och nå mer nu efter lunch ska till min syv om ca 15 min sen vill ja sluta men kommer inte gå. Mitt tåg går inte förän 14.20. Längtar tills jag får komma hem och sova. :) ska ju till tandläkaren en sista gång också för i år.

Bilder fårn helgen






Sen dog kameran :(

Nu är jag hemma

Hej alla läsare. Kom nyss hem var jättegod mat sen stannade vi i valbo pch köpte fyra lådor att ha all skit i. De kommer inte bli i någon frågasrund idag kanske nån dag i veckan.

Börjar morgonen med ett videoinlägg

God morron, sovit gott? I have. Kunde inte somna igår så satt uppe ett tag och gjorde en massa annat.

Visst är jag söt i yomteluva :D

Haha Sandra vi måste hitta sånna här! <3


:D

Nu är den nya desingen här

Den nya efterlängtade desingen är uppe på bloggen, äntligen vart inte riktigt som jag tänkt mig men den får duga ett tag, bättre än den förra iaf. vad tycker ni? Bilder kommer imorron bvet att en blogg utan bilder suger men är skit trött nu. Puss


Den här klänningen vart de, söt va :)

den här ska jag köpa till veckan

Beckie snart hemma

Hej alla Beckieälskare nu är ja snart hemma, blir ingen utgång sen som jag tänkte är alldedes för trött och ska nog "försöka" sova vilket inte kommer gå. Önska att jag stanna i en natt till men kunde tyvärr inte jag som känner mig hemma i Tierp pch hos min otrogne unge. Aja ska antaligen dit om två veckor igen och pussas lite. Haha känn på den Gabbe. :) Hade skit kul idag iaf

Jag, Sandru och Gabbe gick till lekparken och så satte jag mig i sanlådan eller på kanten och fråga "hur ror man" (nej jag var inte full) och Gabbe visade på håll sen kom han emot mig och knuffa ner mig i sandlådan och jag börja asgarva och sa att jag blir blöt. min fina vita väska blev försörd men ska ändå köpa en ny brun. Älskar att leka i den lekparken. Tack för en toppenhelg.

Sandras mamma har humor ska berätta mer imorron i ett videoinlägg. Puss

God morron

Hej alla beckieälskare, sitter hemma hos den otrogne ungen nu och lilla Gabbe har osckå kommit. Ska snart gå och ut och hitta på något roligt. Massa oväsen här jag spelar musik och Den otrogne ungens lillabror spelar musik. Hör bara ja ingen vill veta vad kommer hem inatt och då kommer alla bilder kommer upp. Puss

Bad update

Haha jag och den otrogne ungen ligget och asgarvar åt hennes mammas packde historier. Shit hennes mamm har humot till skilnad från mina tråkiga pansionärer. Skulle knäppa massa kort men kameran dog. Ska fota med mobilen imorron. Puss ska sova nu om de blir nån sömn. :D Allt kommer upp när jag kommer hem. Puss

Hemma hos den otrogne ungen nu

Kom hit för ca 2 timmar sen men kom inte in pga att den otrogne ungen inte har nån nyckel, lilla jobbiga unge. Men nu ska ni ha skoj tillsammans.

Desing

Tror ni desingen kommer upp nu då? Hoppas de, men den jobbiga new ska kolla på tv. Hmm....vad kan de vara tro? Aja bara att vänta. Goppas att den kommer upp ikväll. Har gjort en ny själv eller inte helt men nästan är ganska nöjd men den kunde bli bättre. Aja puss

Shopping imorron

Imorron ska jag först till skolan typ 3 timmar sen ska jag shoppa en nyårsklänning, känner att de börjar bli dags nu sen är de ju bara julklaååarna kvar men dom får vänta. Tycker att de är kul att handla som när de börjat dra ihop sig så de blir lite spänning sen har jag inte så mycket gömställen och så.


eller......


Vilken tycker ni är snyggast?

Känner mig bättre

God morron vakna för en timme sen och var tvungen att gå ut med en hunden så passade på att gå en lite längre promenad inte en långpromenad previs gick bara 2:an alltså en 2 kilometare. Nu sitter jag och kollar på tv.


Sjuk

Nu är jah sjuk igen men jag kommer åka till Tierp imorron ändå. Ligger i sängen nyvaken och trött, har varit utre med Tina en kortis sen har jag inte gjort nå mer. Somna igår när jag kom hem hade inga krafter kvar. Usch hur livet kan vara. Har feber och skit ont i magen och huvudet. nej nus ka jag sova vidare. Puss

Slut för idag

Hann inte blogga nå i morse,m tänkte blogga under tiden jag jobba men hann inte det tyvärr, hade aldedes för mycket att göra. Jag mår fortfarande ont i magen och känner mig febrig. Jag fattar inte vad som händer med mig känner kontig och är inte mig lik. Jag som ska till lilla sandru i helgen. Undra vad jag fick Sandru ifrån hon heter ju Sandra haha. Men sitter iaf på bussen hem ska byta i s-viken. Puss

Spökhistoria


Har du varit med om något liknande så skicka de till [email protected]

Mår skit








Just nu är detta kah öever på. Har haft skit ont i magen och vi vet vad de bror på. Jag har varit borta hela dagen.
Alltså jag har suttit i en annan värld och inte fattat nånting. Febern kommer och går. Ena stunden är jag kallsvettig och nästa bara huvudvärk. Jag kan inte somna och nästa är jag hur pigg och glad som hällst eller pigg och glad kanske jag inte är men jag känner mig inte så sjuk. Hoppas ni mår bättre.

Sjuk

Jag känner mig helt borta, fattar inte vad som häder omkring mig. Jág är febrig och illampende. Har ont i huvudet och yr med. Sitter på bussen till s-viken nu ska sen ta budden hem. Bloggar mer när jag kommer hem och har min stora laptop. Puss

Gissa vad Beckie har gjort?

Kan ni gissa vad jag har gjort? Jag har skrivit en bok och kan ni gissa vad, den är klar nu. Beckie är klar med boken. Vilken härlig känsla de är. Men boken är ett skolprojekt så den är bara min. Ska snart skriva ut den och sen är allt klart. Inge mer skrivande. Jag har jobbat alla luncher sen jag börja med detta och alla svenska lektioner och hemma så jag har lagt ner mycket tid. Detta kan ju bara vara ett MVG. Får se när jag går tillbaka den om en vecka. :D Puss



Skolan igen då

Engelskan börjar alldedes nu, men tänkte bloga lite bara. Vart nå fel på blogg.se igår så kunde inte blogga np mer. men måste dra puss

RSS 2.0