Bra blogg

Nu ska jag skriva om hur jag tycker en bra blogg ska vara.

Mycket bilder

Om man bara skriver långa inlägg och aldrig har några bilder är det ingen som läser din blogg. Oftast kollar man bara på bilderna. Ska man skriva ett långt inlägg lägg in en bilde emellanåt. Lockande bilder!!!! Då läser man. ;)

Överdriv

Jag överdriver typ aldrig i min blogg. (Min vardag är överdriven) Jag skriver inte så mycket om vad jag gör längre. Men överdriv för att locka läsare, då ska alltid framstå som glamorös i din blogg.

Reta dina läsare

Kommer ni ihåg "grannfejden" som va för ett tag sedan? Det handlade om att jags skrev skit om Kissie. Jag fick kommentarer flera gånger om att jag skulle sluta men det gjorde jag inte förrän efter "frannfejden". Retar du dina läsare så får du fler. XD

Bra uppdatering

Blogga oftare än mig. Inte bara ett inlägg per dag utan typ fem minst.

Videoblogga


Det är alltid kul att se och det är alltid lika jobbigt att göra, men när du gör bort dig i en videoblogg så är det roligare att se. Om en videoblogg är perfekt så är det inte roligt att se. Gör inte om de 100 gånger utan kanske en eller två gånger. Skit i alla misstag det är de som är roligt att se. Prata som du gör i din vardag.

Sen när du gör en videoblogg så ha med någon kompis som gäst. Be dom berätta om dig. :P


Varriera texttyp

Använd inte bara den "vanliga" utan ha fet text ibland och kursiv ibland. :)


Ja så tycker jag en bra blogg ska vara. :) Vad tycker ni?

Bara för att reta Becca och Jossan ;)


Dagens mini shopping

Dataväska Åhléns 99 kr

Halsband Vero Moda 159 kr

Leggings Vero Moda 199 kr


Just ja

Har köpt en ny jacka

Och en ny mascara


Bye

Jag ska aldrig lägga upp de jag bestämmer mig först för att ha på mig för jag byter alltid om. Aja så där ser jag ut nu iaf och det ska jag ha på mig. :P På med jacka och skor för nu drar jag. :)


Mot stan

Jätte konstig bild men jag är osminkad än så länge. Ska fixa håret och sminka mig nu men nu ser dagens klädsel ska ta en bättre bild snart. :P See yah


Den tredje videon


Kitten

Skulle lagt till en till men den funkar inte så lägger in den sen.

 

Söta va? XD


118800 svart på allt?

Skicka just ett meddelande till 118800 och fråga vad jag kommer att jobba med. Detta fick jag i svar från pappas mobil.

Du kommer bli lastbilschaffis för DHL och köra pallar med lcd skärmar över hela Europa. Efter du har kört av vägen 3 gånger får du sparken och börja på ålderns höst jobba som andra tränare i Ötevidabergs innebandyklubb.

Okej sen frågade jag från min mobil.

Du ska bli djurskötare på Kolmårdens djurpark där du kommer ta hand om delfinerna och valrossarna. Efter misstankeom att du fifflat med växelkassan kommer du bli nergraderad till att ta hand om de två blinda lamorna istället. Efter tre veckor slutar du på Kolmården och börjar jobba på försäkringskassan istället.

Hmm okej bortsätt från att jag är allärgisk mor fisk. :/


Jag vill jobba innom media!!!!!

Hmm?


Jag hatar att vara sjuk

Jag vill leva livet nu. Det är lov då vill jag inte vara sjuk. Jag vill alltid vara frisk, det finns inget possitift med att vara sjuk. :((


Lov

Nu är det höstlov. WiiiiieIngen kissie idag

Idag är det "besök inte Kissie" dagen. Så jag ska inte gå in på Kissies blogg på hela dagen. :P Folk tror inte att jag kommer att klara de. hahaha det blir inte så svårt jag besöker inte hennes blogg varje dag om ni trodde de. :P Nu har vi snart datakunskap.


:(

Snön har inte ens kommit och förseningarna har börjat. Alla tåg var typ sena. Det ska vara lätt och bekvämt att att ka tåg men hur bekvämt är de när de alltkid ör sena. Kom på nå bättre läsning. Men i Afrika kan tågen vara 15 timmar sena. XD

 

 

PS: Hade mobilblogga om detta men tydligen kom de aldrig fram :(


Sjuk i skolan

Jag har feber är jätteförkylld men är ändå i skolan. Känner mig dukig. Det är inte alla som är det. Men om jag inte är bättre tills imorron så blir jag hemma. Vill de men ärndå inte. Vad kan man göra ensam hemma? Jaja nu ska de andra ha indrott medans jag och Hanna ska vara dommare. :P Jag är så yr så kommer att dömma fel. :(

Vi är bäst


Jag och Becca dansar


Skolan

Trött och håller på att bli sjuk. Men det är foto idag då kan man inte vara hemma

Vi är så snygga


Yey

Becca och Jag :D


Hemma idag

Jag har sovit i 12 timmar men är ändå trött. Eftersom jag har så bra närvaro så kan jag få vara hemma och vila idag. Mår inte så bra häller har ont i magen. Så idag är man hemma.

Bilder från helgen

Haha Birk och Alex sover

Medans andra pluggar

Sumobrottning

Elin och jag :P

Det var ett band där med. Kommer inte ihåg vad de heter men bra var dom!

 

Tack STS för alla upplevelser :D


14 timmar

Har suttit 14 timmar på en buss och träffat dom flesta från språkresan på återträffen. Var skit kul lägger upp bilderna när jag kommer hem. Just nu är jag tillbaka hos Erika. Har varot vaken ett dygn och kan inte sova.

Har suttut fyra timmar på bussen nu. Men d...

2010-10-23_16_31 (MMS)

Har suttut fyra timmar på bussen nu. Men det är ändå två timmar kvar.


Göteborg here we come

Nu drar vi till Götet!!!!!! :D


Snyft

Jag har brutit ett finger när vi spela volleyboll. Hur lyckas man? Aja jag lyckas med allt. Bakom mig sitter Jenna.


Helg snart

Sista veckodagen i skolan. Datakunskap, matte, lååååååång lunch (har ingen svenska) sen engelska. 16.06 åker jag till sthlm. :D Har inget mer att skriva.

Naglarna

Nu ska jag kolla på tv och fixa mina naglar. Imorron åker jag till Stockholm och sen på lördag åker jag till Göteborg. Vad ska ni göra i helgen?

Är ute med lilla tina

2010-10-21_18_55 (MMS)

Är ute med lilla tina


Just nu

Kom precis hem :)


God morron

Sitter som vanligt i skolan och halvsover. Är skittrött. Ska ha foto hela dagen eftersom vi har snurren. Vad mer kan jag skriva nu?

Får bjuda på denna hämska bild


Myser just nu med min katt Oscar :)

2010-10-19_20_36 (MMS)

Myser just nu med min katt Oscar :)


hmm

Det värkar som alla har planer till halloween utom jag. :(


Idrott

Gud jag är trött efter idrotten har jag aldrig varit förut. Men idag är jag det. Vet inte varför. Ska egentligen plugga infr provet som vi har om en halvtimme. Men ingen annan gör det pluss att jag inte orkar. Det är ganska självklara saker som står i härftet som vi sklle plugga på. :P

Qompaq

Sitter vid min qompaq nu. Ovanligt har typ inte suttit vid den på över en vecka. Tangenterna sitter helt annorlunda. Okej inte helt men dom är större och sticker upp mer. Sen är den segare än min mac. Men kan inte ara dumpa min dator. Den är ju större än macen sen har jag min lilla 10 tummare min resdator. :P Men ska nog sälja den för har inte suttit vid den sen i somras. :( Fast vet inte än.


Blir väll hemma jag med

På höstlovet ska mamma och pappa åka på en kryssning. Tänkte åka jag med men kul att åka med mamma och pappa. Nej inte direkt va? Sitta i hytten och inte göra ett skit då är jag hällre ensam hemma och gråter framför tv:n. Haha nej då. Men jag får väll hitta på nå. Några av mina vänner skulle följa med men dom kunde inte. Är van så fort jag planerar nå och drar in en kompis så vet jag att det alltid slutar med ett nej. Men vad kan jag göra?

Twitter

Nu har jag börjat twittra igen efter att Becca tog upp det för fem miuter sedna. Här är min twitter och här är Beccas twitter!!!!Skvaller

Den enda bloggaren jag inte nämt i bloggen är Foki så jag tänkte skriva lite om henne nu. Va in på gossips och henne blogg nyss och såg denna bild.

Biden är från 2007

 

Vilen är finast?

 

(bilderna är tagna från gossip)


Skola

*pustar ut* jag trodde vi hade prov idag i midiahistoria vilket vi skulle ha men det är flyttat till nästa vecka. Visste inte ens att vi skulle ha det. Hahaha smart jag är. Jaja orkar inte blogga mer nu.

app

Är det bara jag som tycker att blogg.se borde skaffa en app som tex blogspot har. Det går inte ens att blogga från mobilen fast man har internet och det är bara jobbigt att blobilblogga man kan bara skcka in en bild. :( Det suger!

Tack

Kolla just in ett videoinlägg från Hanna och Jozefine känner inte igen dom men videon var rätt så rolig. Mycket efekter vilket jag också ska försöka göra när jag har fått lära mig programmet på min mac. :P

Sen var det någon som heter Cissi vet inte vem det är eller jag känner några som heter Cissi så om jag känner dig så skicka gärna n en kommentar till om det är så. :)

Allt är toppen med mig. Just nu lagar jag Lasange igen. Jag är BÄST på det. :D


Glöm inte!

Glöm inte att läsa annas blogg!!!!!!!!!! Läs den genom att klicka här

Måste berätta

I veckan var det barndövning i skolan tydligen. Men vi hade inte hört de eller om det vara var för sam eleverna. Iaf så hade Natta tagit mina nycklar och ja dom flög mellan alla klaskompisar. Jag skrek, skratta och sprang runt. Sen kom våran fotolärare och trodde att det var brandalamet.

Haha är det bara jag som tycker att det är roligt. Fast om ni hade sett de så hade ni nog fatta mer. :P


Har inget att skriva

Jag har typ inget att skriva. Gör det när jag kommer på de så skriver jag :P

Tuta och köra

Nu ska jag ut och köra. Visste ni att jag har glasögon?


Min familj

Hej jag heter Rebecka och bor på hatabarngatan 12 som ligger i världens ände. Mitt telefonnummer får du gissa dig fram så kanske jag svarar.

Jag har en syster som heter något du inte får veta hon är inte så lång typ än dvärg om jag ska överdriva mycket. Min mamma är brunett det är allt du får veta om henne. Min pappa är en apa. Jag då? Jag är typ inget av de så jag kom med en ängel en dag och då sa min syster "eh, ge råttan till katten".

Jag har två katter som är dumma i huvudet och en hund som tror hon är en bäbis. Min familj är en riktig Svensson Svensson familj som låser in båda bilnycklarna i bilen.

 

 

 

Detta är ett skämt om ni inte förstår det :P Utom bilnycklarna, hunden och katterna


Har varit och solat :)

2010-10-15_18_05 (MMS)

Har varit och solat :)


Datakunskap

Yey!!!!!! Friends <3

 


Dödens samtal

Ska snart ha utvecklingssamtal. Uschakallar det dödens samtal eftersom mamma och pappa ska vara med. Alltås BÅDA!!!!!!! Hämskt. Tur att det är de sista samtalet dom behövervara med på NÅGONSIN hoppas jag.

Hade ingen bild och vill inte ta en eftersom min sminkning blev sådär i morde. Här är en bild som är tagen, ja vid jul eller nått sånt.


Konstig dag

Sitter i skolan nu och ska snart ha matte och sen utv. samtal. Det suger hur mycket itskällning ska man få denna gång då? Sen är det muntlig redovisning om en själv. Ja och knappt halva klassen är här. Hahaha. Kommer bl sjukt dag idag.

:)

Dagens investering Jacka från GT 149 kr (rea)


Är sur för det är ers. buss hem. Ville ju ...

2010-10-13_16_42 (MMS)

Är sur för det är ers. buss hem. Ville ju åka tåg


Natta och jag

snyggast.se XD


Nu bär det av till skolan

2010-10-13_06_52 (MMS)

Nu bär det av till skolan


Bilder

Syns att jag har tråkigt


Videoblogg

Någon frågade om vem sa vad på "dagens citat" Det var bara en som sa de. Inlägget slutar med i'am so evil


Vad har jag gjort?
Ser ni vad jag ja gjort? Kolla på alla andra bilder i bloggen och se om ni märker? :D

Dagens citat 12 okt

Idag lärde natta sig något nytt. Hon lärde sig vad Donken va.

- Jaha nu öppnas dörrarna

- Är Mcdonals Donken jag trodde det var ett matställe som likna mcdonals, det är därför jag aldrig har sett donken det tog tre år för mig att fatta de.


Så Natta lärde sig att Donken och McDonals är samma sak. XD


Gumman du är så söt!

redovisning

Nu ska jag har redovisning snart min grupp är väll okej utom en person. Kommer grå bra har nu Natta och Hanna vid min sidan. :P

Står och väntar på tåget. Natta smsa just ...

2010-10-11_07_08 (MMS)

Står och väntar på tåget. Natta smsa just att det kommer snöa nästa vecka. Neeeeeeeeeeej


Testar att mobilblogga :)

2010-10-08_16_22 (MMS)

Testar att mobilblogga :)


Jaaaa

Äntligen klart med engelskan. Svenska novellen och bokrecensionen kvar. :D Fast har ju dom där jävla helvetes glosorna också. Vafan man lär sig inte glosor. Det är ju bevisat så varför får vi de då?

Vad ska jag blogga om?

Vad vill ni att jag ska blogga om?

Klart!!!!!!

så här belv dom :D Mums


Bakar

Just nu försöker jag baka cupcakes. det går sådär hade bara bullformar hemma så alla muffins blev platta och långa. Hahaha, jaja hoppas dom blir goda iaf. :D

förväntar er inget sånt här


10

2010.10.10    10.10.10


En minut och fyra sekunder sen bara

Städa

Sitter och bråkar med mamma och pappa. Funderar på om jag ska städa mitt rum, allt ligger på golvet istället för där det ska vara. Får se hur det blir, spelar ingen roll hur mycket jag städar efter 1 timme ser det lika ut iaf typ. XD

Lördag

God morgon på er har varit aken ett tag. Har inget planerat så får se vart dagen tar vägen. Iaf så hotta jag ett videoklipp i min mobil.

Spyan ska imponera framför kameran


Videos från idag :)

 

 


Bilder

Jag försökte bli längre än natta men inte ens när hon har tagit av sig skorna och jag har 12 centemeters på mig blir jag längre.

Jag :D

Jag och Hanna :)


Hemma

Kom nyss hem efter att har varit med underbara Natta och Hanna på stan. Ska lägga upp bilderna när jag kommit på hur blåtanden funkar på datan. :P Puss

Varför?

När någonting händer så är det alltid en som blir ensam. Ensam i mörkret. Dom andra leker vidare och ser inte vilken skada dom gjort. När den easamma försöker prata så är det ingen som hör. Alla vänder ryggen till och den ensamma blir osynlig. Den ensamma fäller en tår, en tår av silver, men ingen ser. Den ensamma har skor av guld, men ingen ser. Den ensamma slutar prata, men det var aldrig någon som hörde henne ändå. Den ensamma skriker men ingen hör. Vad ska den samma göra efter hon har gjort allt. Hon flyr, långt borta men smärtan är fortfarande kvar.


När en försöker men dom andra bryr sig inte kan man inte göra mer. Måbga små saker blir alltid en eller flerra stora saker till slut. Man försöker komma över det förflutna men det går inte på en dag. Ska det vara svårt att förstå. det var det jag mena men inget hjärta.

Hem

Varför orkar jag inte mer. Varför vill jag bara hem och krypa ner i sängen. Jag vill inte tillbaka hit mer. Allt är bara fel. Men nu så börjar vi. Blogga mr sen. :)

Tv

Idag har jag varit programledare i direktsänd tv. Usch vad nervös jag och Gariella var, men alla sa att det gick bra. Vi sa samma sak 10 min innan vi skulle ut i sändning. Får se om dom kan lägga upp det så kan ni få se. Lika allas filmer som vi gjorde för tre veckor sedan. Sen så gjorde vi ett osanoligt repotage min grupp hade sport och vi uppfann en ny sport i OS bänksittning. Ja det har varit en sjuk dag iaf. Förutom att en peron vägra prata med mig. :( Hehe kommer lösa sig imorron hoppas jag.

Stannat hemma

usch jag önska jag bara hade varit hemma idag. Allt har varit förjävligt. Dissad av sina vänner och ingen förstår en. :'(
Sen du vet eller ni vet vilka ni är jag väntar på ett förlåtelsebrev fortfarande!!!!

Morrn på er

Nu ska jag till skolan :)

Ni då?


Hejhoppsan

Jag är trött!!!!! Kom typ nyligen hem tåget var så segt fick inte komma in på station. men jaja är hemma nu iaf pappa är fortfarande på jobbet och jag måste plugga. Bläääääää

Shopping


Kofta H&M 249 kr

Tröjja Gina Tricot 149 kr

Tröjja Gina Tricot 149 kr


Höst
Fan vad jag är snabb

OMG jag är klart på en ½timme. Ovanligt för att vara mig. Men iaf så ska jag in till stan med Becka och shoppa. :) Men är inte helt klart så måste snabba på lite. Hörs sen. PussTill dig:
Jag vill ha ett erkännande från er alla i så fall. Du hade mitt nummer så det måste varit din idé att "hämnas" typ. Hon du prata med sa att du eller ni skulle skicka ett erkännande mail och jag vill ha de. Jag ger mig inte förän jag fått de. Har man lovat något ska man hålla de. Eller hur?

Okej jag har fattat

Eh nu ger jag upp. Jag ska be pappa att ringa om utvärderingen med polisen på måndag. Inge drama på gång. Hehe Men jag värka inte få nå svar.


Nu ska jag glo på tv och en film efter de. Har nyss tagit etyt skönt bubbelbad. :) Gud va skönt det var alltså. Okej där jag jag som en person som jag umgicks mycket med förr. ;) Känner att jag måste plugga imorron. Vad ska ni göra imorron då?

Shopping


Gud va länge sedan jag la upp ett shopping inlägg. Jag har ju köpt må emellanåt men glömt att blogga om de. Iaf idag har jag köpt strumpbyxor, skarg, ögonframsböjjare, pincett och en tidning. :)

Pluss så har jag gjort en lasange. :P Jag kanse ska bli kok. Hahhaha


Hårfärgning

Nu sitter jag med en massa hårfärg i håret. När jag skulle välja färg igår så var jag på väg att köpa svart. Jag ångrar mig lite idag att jag inte gjorde det, de blir den gamla vanliga 5.70 (kastanj/mellanbrun) tänkte ta 5.75 (mörkbrun) men den var slut. Så typiskt. Jaja har en kvart kvar. Hoppas att de blir ganska mörkt iaf. Testar andra färgsättet som står i beskrivningen idag. Då ska man ha i färgen 5-10 min längre. :D Hoppas att det blir bra.

Hahaha


Jo ni minns väll? Jag är brunett på utsidan och blond inuti. XD Så detta stämmer ju!!!!

Inte så perfekt


Det var ju meningen att Jossi skulle komma men hon skulle flytta idag. Så de bli att fördriva tiden i hålan själv. Ska leta en lägenhet också.

 

 

 

Jag har mått psykiskt dåligt hela dagen. Livet är fan inte så lätt som alla tror. Jag blir så irriterad på folk som inte ser att något är fel. Världen skulle behöva fler hjältar och fler omtänksamma människor. Rosa sa till mig idag om hur världen skulle se ut om det fanns fler snälla människor som jag. Eh. Det var ingen som förstod mig idag. Jag pratar inte med mina föräldrar. Dom är sjuka i huvudet. Fatta!

 

 

Men livet leker vidare!!!!!!!


Jaha

Vad ska gött folk göra ikväll då? Jag skulle vara med Jossi med hon ska flytta så d blir man själv. Vill åka hem tidigare idag men vet inte om jag kan. Ska försöka. Mår inge bra med tanke på en sak. :( Nu ska vi ha datorkunskap.

RSS 2.0