Vattenkrig

Idag har jag Erika och Victor(ia) haft vattenkrig som slutade med shampoo och balsam krig. Fatta va kul. Vi hade två slangar så Victor blev nog mest blöt. Nu vet vi inte vad vi ska göra.

Borttaget

Jag tog bort dom förra inläggen pga att jag kände mig dum. Men jag ska nog iaf skaffa en dagbok där jag kan skriva ner allt utan att få dåligt samvete. Tänk allt jag sktrvit och tagit bort finns ändå kvar. Jag är fortfarande lite irriterad och arg men det går väll över någongång. Nu ska jag lära mig photoshop. :) Tror ni det kommer gå bra?



 

Hay baberiba

Haha jag Erika och Vistor sitter och kollar på en av hay baberiba filmerna det börjar bli lite långtråkigt. men men. När vi skulle handla och vänta på bussen hem så glömde vi hälften så jag fick springa in två gånger till. Han som satt i kassan skartta och jag sa att han inte skulle bli förvånad om jag kom in en gång till men det gjorde jag inte fast jag hade glömt en sak till. XD Jag orkar inte lägga in foton just nu men vi har haft ett vattenkrig med vattenbalonger och badat. Ja resten av dagen har vi glot på film. En av filmerna var Barbies dagbok och gissa vad, jag somna efter 10 min. Haha jag tar för givet att Victor och Erika kollar intensift på filmen för Victor har ett barbie påslakan. :) Puss

stan

Snart ska jag och Erika åka in till gävle och möta upp Victor. Men det är ett tag kvar och för att fördriva tiden så kollar vi på världens adoptioner på tv 4 fakta. Haha finns inget bättre. Vi har fixat en massa bus till victor och anldedningen till att jag kan skriva det här är att han inte har tillgång till dator förään han kommer hit. :P

Bilder

dag
Vi var ute och åt när mamma fylde år

Erika och jag

Haha Daniel Westling har fått en trasa


Bilder från crosingen


Vår snygga chaufför

Jag

Jag och Erika

Haha vi blev fotade av tidningen och caufförn hade sin fina hatt på sig med :)

så här smal säng sov vi i :(


Crusing i falun

dsc00407 (MMS)

Crusing i falun


Falun

Jag hinner inte blogga så mycket eftersom jag sällan har tillgång till end ator och internet. Det är sommar och jag vill ha kul. :) Idag ska och åka med Erikas familj till falun på crusing. Jag har aldrig varit på en sån förut och vi ska åka cab. :) So fun!!! Snart ska vi ner till byn och handla lite och hämta lite saker. Ska tydligen bli regn.

Grattis mamma

Idag fyller min mamma år. Så grattis till henne.


Mamma för ett bra tag sedan men hon är sig lik.

Imorron ska jag och Erika på crusing i falun. :)


Erika är här

Nu sitter jag, Erika och Victor och snckar. Erika och jag sitter framför en varsin dator och Victor i telefon. Vi sitter och planerar en resa till LA, men det sluta med att vi kommer att vara i min lekstuga det tar ca 10 sek till fots från mitt sovrum. Låter nice va? Vi kommer antagligen att åka på höstlovet nästa år då alla har fyllt 18 eftersom Victor inte ville födas tidigare. Hahahaha!!




Jag och Erika på grönan

Vi vann denna!



Uta och campar i klackar


0

Vad ska jag göra. Jag vet ingenting jag står fortfarande på nollpungten. Ska jag bo hemma eller ska jag flytta? Jag fäller en tår av rädsla. När man fått reda på nångot som man är livrädd för och så håller den man ska dela rum med det. Men trodde att man fått ett nytt rum och så är det redan upptaget. :´( Jag dricker inte, jag röker/snusar inte, jag tar inte dråger, jag är inte cool, jag är inte snygg. Hur fan ska jag klara mig. Jag är stark, jag har bra viljestyrka, jag kan säga nej, jag vill gå frammåt, jag vill glömma det förflutna. Jag har VÄRLDENS BÄSTA VÄNNER OCH ERIKA OCH VICTOR ÄR BARA MINA!!!!!!

Jag är lycklig, jag har allt jag vill ha. Nu ska jag ställa er en fråga



Väsby

Nu sitter jag hemma hos lilla Erika och leker. Haha nej då, men vi har varit på grönan hela dagen och åkt en massa karuseller. Nice dag iaf. Just nu sitter vi och kollar åpå jättegamnla klipp på mig. haha mycket skratt här.

Jag kan inte ladda upp bilder eftersom jag inte har sladden med mig och nu orkar jag inte skriva mer. Bye

Grönan imorron

Ja imorgon ska jag till Gröna Lund med Victor/Victoria och Erika, min syster kommer också dit ska faktiskt bli kul att träffa henne igen. Ni vet vi ses ju inte så ofta. Men men hon ska ju bo i storstan och ja Erika jag bor väll på landet då har frågat några och dom säger att detta är landet. Men jag ska ju flytta till en större stad om tre veckor. Så skönt men det känns som om jag valt fel linje. Hmm, jag vill gå omvårdnad nu. :/ Men för tillfället så vill jag bli Syv när jag bli vuxen och då är det bra att få sam. Haha låter lite fel men ni ser jag vet inte mycket och huvudsaken är att jag går gymnasiet sen får jag se vilka tillvalsämnen jag ska göra. :) Ja undra hur min framtid blir. Läskigt att tänka på det.

Just ja, imorgon flyttar dom två sista kattungarna.

Snodde lite bilder

Haha hitta lite bilder från england på Erikas facebook




haha

Saknar min lillasyster Elin <3

Fanbild XD

Miss you


Har inget att skriva

Jag vet inte vad jag ska blogga om. Har typ hjälpt pappa att städa garaget idag. Sen är det mycket med Kattungarna som ska flytta snart. Jag har den lilla svarta kvar.


Visst är hon söt

Killen har flyttat och han heter nu Allan

Denna lilla sötis flyttar på fredag och heter Pärlan


Jobbat

Jag är jätte ledsen att jag inte bloggat men jag har jobbat hela dagrana och levt livet. Privata saker jag inte vill säga eftersom det är för privat. Här är en fin bild därifrån jag jobba. :)


Så här börj jag :)

Den bruna katten heter Pärlan och ska flytta till Västerås på fredag. Den vitsvarta heter Allan och flytta till Älvkatleby idag. Nu är det bara den svarta kvar.


Tiara ska flytta


Min lilla Tiara. Kommer sakna henne lite, men vet att hon kommer få det bra. :)
Det känns så fel. Har bara haft henne ett år, men vi kan värkligen inte ha henne kvar, det blir för mycket här hemma när jag flyttar.


Jobba

Jag har inte så mycket tid att blogga. Hade nästan glömt att jag har en frågestund. Den får hålla på tills jag kommer hem. Men nu måste jag sticka snart. :)

Ny kamera

Gissa vad jag har köpt en ny kamera för mina föräkringspengar som jag fick ut från den förra. :) Den är mycket bättre och tar mycket snabbare än den förra. Den är inte rosa och jag är stolt över den. :) Nu ska jag sticka iväg en lite stund.


Min nya kamera :)


Hemma

Haha jag och Becka gick och bada, först var vi vid Wij, sen vid sjöbacken sist med inte minst vid campingen där vi blev lurade. Vi gick ut för en låååååång brygga så vi trodde det var djupt men när vi ställde oss upp så blev vu rädda och trodde inte att det var sant. Vet var bara till höften. XD Men vattnet var ljummet, kan det bli en bättre sommarkväll. Tack för två underbara kvällar. Men Rosa jag vill träffa dig snart innan jag flyttar, jag har inte träffat dig på snart 4 veckor. :'(


Måste bara skriva det. Rosa och Becka är dom två sötaste syskonen och vännerna jag någonsin träffat. <3 Tack för att ni är min vänner. Två underbara tjejer som man kan lite på till 100%. Nej nu ska jag inte skriva mer så det inte förstör vår vänskap. <3


<3


Bada

Jag har skit ont i halsen och lite ont i huvudet men det ska inte hindra mig från att gå och bada med Becka. :) Det är sjukt varmt ute och måste passa på nu för imorgon kommer sommarens värsta åskväder hit.


Här är en bild på min klass i Hastings. :'( Saknar er skitmycket.


Blandat

Jag ska börja att skriva att igår var det exakt ett år sedan jag och Sandra var på Britney Spears Circus konsert. Gud vad fort tiden går. Jag och Sandra är inte ovänner min min cp blogg förstörde allt. Minns ni alla fåniga och omogna saker jag skrev om henne. :'( Jag har fortfarande skuldkänslor för det, men hon säger att det är okej och jag hoppas att de är sant.



En jättegammal bild på mig och Sandra

Sen så fick jag en kommentar som jag tänkte besvara

Från Anna
varför är du så kritisk mot kissie hela tiden? Hon är speciell ja men det är vi alla bara att hon går sin egen väg vad folk än tycker jag tycker hon är ball på det sättet att hon vågar! varför lägger du ner massvis med tid på att kritisera henne? om man skulle kritisera så mkt om folk skulle jag ju få fnatt!

Jag har inget emot Kissie, jag tycker att hennes blogg har blivit bättre sen hon sluta vara så hård. Jag lägger inte ner så mycket tid på henne, men desto mer jag skriver om henne desto fler läsare får jag. Inte för att jag bryr mig så mycket men det är kul. Jag bloggar för att jag tycker att det är kul, inte alltid men oftast och då är det lika bra att blogga om det folk vill läsa. Erkänn att alla ni som läser Kissies, Paows och Dessies blogg älskar att hata dom. Jag vet att flera av er läser min blogg för att ni hatar mig och tror att jag är dum i huvudet. Men liksom Kissie så är Beckie en slags roll, själklart så kommer Rebecka fram ganska ofta.



Så nu startar jag en


Stranden

Idag har jag varit med familjen och badat hela dagen. Har fyllt på brännan lite. :P 30+ är liksom inte fel. Halv sju ska jag träffa Becka och vi ska gå och bada igen. :) Najs så ska bränna benen lite mer. ;)


Bild från Brighton :) Kommer du ihåg vågen flugan Paul ;)


Eclipse


Idag har jag varit på bio. Jag det är sjukt att jag gick på bio en sån här fin dag. Men det kommer vara så
hela tiden och jag vill värkligen se den. Det var bra men inte lika bra som twiligt och new moon. Den handla bara om vilken kille hon ska välja och bröllop. Jag längtar tills den fjärde kommer. :)

Sen så träffa jag Becka och vi gick och bada. :) Så sjukt skönt. Nu ska jag glo på tv. :)


Kissie i musikvideo


Haha, den musikvideo kissie fick vara med i. Passar henne bra


Den är bäst


Bästa youtubeklippet jag sätt på länge


Till Becca

Jag har shoppat rätt så mycket men har ingen kamera att ta bilder med. Min ligger kvar i Hastings så får se när den kommer hem igen. :P Ledarna som är kvar där ska ringa mig på måndag. :) Men Becca var ivrig och se vad jag köpt till henne. :) Så här Becca. :P


Hemma i Sverige


Bye bye England. Saknar er redan :'(

Men ändå skönt att vara hemma i Sverige :)


Bara en dag kvar snyft :'(

Vakna nyss, vi får aldrig en sovmorgon. Johanna väntar på att klockan ska bli sju s vi får duscha sen går bussen 8 till skolan. Sista dagen med alla sen ska vi lämna varandra. Dom som ska till köpenhamn åker klocka 8 imorgon från Hastings, vi som ska till Sthlm ska åka klockan 10.30 från Hastings och dom som ska till Göteborg vet jag inte men dom åker innan klockan 12 för då kommer nästa gäng. Så fort tre veckor ha gått, jag vill hemtill min garderob och min säng. Men men, hoppas men håller kontakten. Dags att packa lite till, får nog lämna lite saker här tror jag. :/

prov

Idag har vi haft the final test. Gick bra för mig, this was to easy for me. :) Här är lite bilder.


Ett av våra klassrum. Dom andra klassrummen har bord och stolar.

Haha dom försökte få ut alla blåbärs rastaflätor som Sofie gjorde. ;)

Så kul hade vi på museet idag

Här bor vi


Spanska killar


Jag var skit trött när jag gjorde det där klippet. Hade suttit två timmar på ett tåg och sen göra en video.


Men iaf poängen är att vi har fått några spanska killkompisar. En av ledarna sa innan discot igår att spanska killar tror att man kan göra vad som hällst med svenska tjejer. Sen har ju dom engelska killarna fått en ny bild av svenska tjejer. Svenska tjejer är inte blonda och båögda utan dom är brunetter och knäppa. XD


Hitta lite bilder


Hahaha så snygg man är

Haha Jenny

Haha

Lilla söta Elin

Elin och Jenny

Avslutar detta inlägg med fjugan Paul


Hem och vänd

Vi var lediga fram till klockan 13.00 idag för då var det skola och den sluta vid 16.00 så tog 16.25 bussen hem. Haha det låter som om jag har bott här hur länge som hällst. Tiden har gått så fort men ändå känns det som jag jag har varit här i föera månader. Det är sjukt att jag ska åka hem till Sverige på lördag. Jag har inte fattat att jag faktiskt är i England. Allt är så sjukt. Det är sjukt med alla kulturer. Skillanden mellan länderna. Lilla, lilla Sverige.

Paula fråga varför jag bloggar efter det som har hänt. Ja, jag har bloggat i ca 3 år nu. Jag har haft 4 olika bloggar. Jag vet att några av er har följt mig under dessa år. Jag slutade blogga i ett ½ år. Det halvåret all börja blogga. Jag börja blogga pga en sak, jag ville att alla skulle veta sanningen. Sen gick det bättre och bättre, det var svårt att sluta. Jag har tänkt att sluta blogga vid flera tillfällen. Jag vill inte att alla ska veta vem jag egentligen är. Sen vill jag att dom som har gjort mig illa ska veta att jag mår bättre, har skit bra vänner som jag älskar. Ingen kan förtöra mitt liv igen. Jag tror många har missförsått mig när jag berättar. Jag vill inte vara anonym, men den riktiga jag kommer aldrig komma fram i bloggen. Beckie är inte jag, jag heter Rebecka kallas Becka. Jag kommer inte att drunkna i Beckie som Alexandra gör i Kissie. De ända gångerna Rebecka har varit framme i bloggen är när jag skriver åsikter och liknande.


Har tyvärr ingen bilder att bjuda på. :(

Fler bilder


Amy Winehouse

Jag vill inte skriva hanns namn men han heter Hitler Bajskorv

Skriver mycket hällre hanns namn Barack Obama

Måste avsluta med denna bild. Men nu måste jag rusa. Bye


Bilder

Internet har inte funkat här, men nu kan jag ladda upp bilderna. :)


Victor och Erika :) så söta <3

Haha, efter två timmar på ett tåg. Det var lite roligt först kom ett par och satte bredvid oss men vi garva iväg dom. Sen kom ett par till och gjorde samma sak. Sen kom de tredje paret va tror ni hände?

Jenny och jag


Sociala med min mobil

Priemark i London

Hollywood

Robert Pattison

Paret Beckhem

Miley Cyrus

Zac Efron

Marilyn Monroe

Michel Jackson
King of pop

Britney Spears

Byonce


Ska äta frullerulle nu. Ladda upp några till senare. Puss





London

Kom hem för kanske en timme sedan efter en lång dag i London. Mycket kul. Vi var på madame tussauds det var häftigt förutom en sak som jag inte tänker berätta eftersom det är för privat. Bilder kommer snart. :)

Ändrade planer

Tänkte blogga tidigare ikväll men blev så att jag åkte in till Hastings och träffa några vänner. Vi hade skitkul vill inte berätta detaljerna. ;) Här är lite bilder iaf. :)


De kommunala poolområdet där jag bor. :)

sötaste Elin

Ingen bra bild det kommer bätter sen. Men nu vet jag var Kissie har fått sina läppar inspererade av. ;)

Haha Vicor och jag ska köra Gocart

Disco :)

Kameror överallt :/


Orkar inte ladda upp fler nu God natt


Lunch

Just nu sitter jag, Elin, Erika och Victor på ett internettcafé. Koockan 13.30 ska vi till ett undervettenland. Jag kan tyvärr inte lägga upp bilder eftersom jag inte har med mig kameraslandden så jag gör det ikväll när jag kommer hem. :) Lovar att ta en massa fula bilder på Victoria och Errika. XD Orkar inte blogga mer nu så puss på er. :)

RSS 2.0