Videoblogg


God bay blondinen


Sista bilden på mig som blondin, vet inte hur mörkt de blir men saknar
de mörka så jag bjuder på bilden.
 
Älskar den här bilden. Är fin i lugg där. Saknar den lite men
de kommer inte bli någon ny lugg. Man ångrara sig alltid efter.


Studiedag

Idag är de studedag. Har inte gjort nå speciellt typ suttir framför tv:n, läst lite bloggar och varit ute med hunden. Snart ska jag och pappa till vablo och handla lite på ikea. Jag kanske åker in lite tidigare och köper de jag ska ha från olika affärer så pappa slipper vänta på mig. Ta ju lite tid på mig. :)

The sisters


Möte efter möte

Nu vart de helt plötsligt mycke samtal och meilande. Jag brukar aldrig meila eller boka möten som jag gjort idag. Jag kommer typ inte ihåg allt så tur att man har en allmernacka till hands och så klart mobilen. Jag är typ mobilberoende skulle aldrig klara mig utan den. Men just ju har den hakat upp sig så de bara stänger av sig själv. Cp sak.

RN

Yes

Hehe, jag gav bara bort min apelsionläsk. Det är lite knstigt, jag  har inte ätit på två dagar och är inge hungrig. Eller jag åt lite mat igår annars skulle jag typ vara död nu. Okej inte död men ha svimmat iaf. Ska nog äta lite när jag kommer hem så inget händer. De är bara de att jag inte klarar av att äta frukost och skolmaten är bää....behöver man säga mer? Min gamla skola var ju med i "matakuten" förra året, i år är de tre nya skolor men orkar inte kolla. de angår inte mig iaf XD. Haha....självisk var ordet...eller?

Jag vann!

Hade nyss en tävling i matte och man kunde vinna en kall läsk men det är så kallt ute än då. Jag ville inte ha den så jag tänker ge bort den. Usch, de ä'r ju appelsin och jag gillar inte apelsinläsk. Eller ibland men de är bara en sort jag gillar. Kommer inte på vad den heter nu. Nått tips på hur jag kan lotta ut min läsk. Haha!

Rebecka måste ha!


Syrrans namn

Min syrra heter Hanna-Maria men de fanns inte så fick söka på ett i taget. Men syrran kallas Mia


Namnbetydelse Sökresultat:  Hanna Hana Hannah
 
Betydelse / ursprung: Nåd
Hebreiskt ursprung som betyder nåd. Hanna används ibland också som en kortform för Johanna.

Namnsdag: 05-jan

Antal döpta 2006: 718

Plats på topplistan 2006: 13

Antal döpta 2005: 814

Plats på topplistan 2005: 9

Antal med namnet idag: 50 973

Varav tilltalsnamn: 34 210
Namnbetydelse Sökresultat:  Maria/Mariah
 
Betydelse / ursprung: Bitter, den trotsiga, morska
Intogs i 1806 års almanacka efter Gustaf IV Adolfs dotter. Kommer av det arameiska Marjam. Ett av världens mest använda namn, dock ej under medeltiden då det ansågs alltför heligt.

Namnsdag: 28-feb

Antal döpta 2006: 126

Plats på topplistan 2006: 89

Antal döpta 2005: 133

Plats på topplistan 2005: 84

Antal med namnet idag: 448 449

Varav tilltalsnamn: 82 051
Namnbetydelse Sökresultat:  Mia
 
Betydelse / ursprung: Bitter, den trotsiga, morska
Kortform av Maria

Namnsdag:

Antal döpta 2006: 37

Plats på topplistan 2006: 175

Antal döpta 2005: 31

Plats på topplistan 2005: 183

Antal med namnet idag: 5 933

Varav tilltalsnamn: 4 424


Pappas namn

Namnbetydelse Sökresultat:  Anders
 
Betydelse / ursprung: Den manlige
Fornsvensk kortform av Andreas

Namnsdag: 30-nov

Antal döpta 2006: 23

Plats på topplistan 2006: 223

Antal döpta 2005: 28

Plats på topplistan 2005: 199

Antal med namnet idag: 194 555

Varav tilltalsnamn: 84 068

Mammas namn

Namnbetydelse Sökresultat:  ElisabethElisabet
 
Betydelse / ursprung: Guds boning, Gud är fullkomlighet
Hebreiskt ursprung. Är ett av de vanligaste namnen i Sverige om man räknar med andranamn. Kom med i almanackan på medeltiden efter en ungersk prinsessa som var gift med lantgreven Ludvig av Thürungen, död 1231, helgonförklarad 1236.

Namnsdag: 19-nov

Antal döpta 2006: 25

Plats på topplistan 2006: 218

Antal döpta 2005: 28

Plats på topplistan 2005: 200

Antal med namnet idag: 35 842

Varav tilltalsnamn: 31 413

Rebecka

Kvinnonamnet Rebecka, Rebecca är ett hebreiskt namn med oklar betydelse. Det har föreslagits att namnet skulle betyda kviga. I Gamla testamentet var Rebecka Isaks hustru.

I Sverige har namnet använts som dopnamn sedan 1500-talet, till en början vanligtvis med stavningen Rebecca, en stavning som på senare år på nytt blivit vanlig.

Rebecka är ett av 1990-talets stora modenamn och låg som högst på 5:e plats i topplistorna. Därefter har användandet avtagit och namnet återfinns numera omkring 40:e- 50:e plats. För 30 år sedan fanns bara ett par tusen personer med namnet. Den 31 december 2005 fanns totalt 27 202 personer folkbokförda i Sverige med namnet Rebecka/Rebecca, varav 17 106 med det som tilltalsnamn/förstanamn. År 2003 fick 511 flickor detta namn, varav 312 fick det som tilltalsnamn/förstanamn.

Namnsdag: 17 maj (1993–2000: 19 december).Har tagit texten från Wikipedia
Detta visste man inte. Kul att veta vad sitt namn betyder
Namnbetydelse Sökresultat:  RebeckaRebecca Rebeka Rebeka
 
Betydelse / ursprung: Gödd
Hebreiskt ursprung. I biblen är Rebecca Isaacs hustru. Har använts i Sverige sedan 1500-talet.

Namnsdag: 17-maj

Antal döpta 2006: 251

Plats på topplistan 2006: 55

Antal döpta 2005: 284

Plats på topplistan 2005: 48

Antal med namnet idag: 27 841

Varav tilltalsnamn: 17 495


Skit

Säger bara de. Inget blev som de skulle. Vill bara ställa in allt men de går inte du. nu är allt för sent. HUR KAN NI BARA GÖRA SÅ. VILL PRATA MED ER MER SÅ HEJ DÅ!


Miley and Mandy show


Miley and Mandy show


Jag som baby


Jag och syster 1993

Jag och syster 1993

Hmm..vad är de där?

Jaaaa!

Jag som 2 år (1995)

Jag som 3 år (1996)

Visst var jag som som barn. =)

Städat garderoben


Från två garderober med klänningar till en! :)

Bilen

Sitter i bilen har de mobila internet så ibland kan de flippa ur men de går bra än så länge. Ska till morfar och hälsa på, mamma suger på att backa ut bilen från uppfarten. Haha har kollat lite på Anna Anka hon måste ju vara tillsammans men Paul för pengarna. Eller...? Jaja jag skiter i de. Nu måste jag publecera detta innan internet försvinner.

Shopping med mammi

Ingen uppdatering igår. var inte hemma nå. Istället för en spa dag vart de en shopping dag men mamma i Valbo.


Jeans Bik Bok 199

Leggings Gina Tricot 99 kr

Tunika Gina Tricot 199 kr

Sen köpte vi nya gardiner, gardinstänger och en massa annat.


Hämtat ut paketet

Jag hann inte ta nå kort på de stora paketet vi hämta ut men de tog upp ett helt baksäte så ni kan täcka er. De var gardinstäcker, gardiner och täcken. Vi hade beställt fel garrinstänger de var enkel och vi skulle ha dubbel så blir ikea och köpa nya. :) Dom andra sätte vi upp någon annan stans. Typ uppe, mamma och pappas sovrum och så kanske kökert. de var 4 st. Men de behövs nog två i vardagsrummet. Jaja skit i de. :P

Home agen

Nu är jag hemma eller har varit de ett tag. Sluta 15.00 men har varit och handla och läst lite olika bloggar. Om en stund ska jag börja laga mat och då blir de så klart tsco men idag ska de inte bli bröd istället blir de tacochips. Japp då var de dags att börja laga mat.

Miss my friends


Jag vill ha ett tandsmycke!

Saknar alla mina vänner. Puss hoppas att vi kan träffas nån gång alla ni som bor uppe i norrland.

Videoblogg


Min bilddagbok är Desertfloweer

Videoblogg


Videoblogg


Trött som in i bomben

Usch va trött man kan vara har en sovande hund och katt brevid mig de är så sött för katten (Tiara.Esmeralda) har lagt min tass på Tina (hunden). Jag ska nog läsa lite snart ut boken Sandor /slash/ Ida jag har bara 48 sid. kvar nu :) hehe och dom andra i klassen har inte ens kommit till hälften. Känner mig bäst just nu. Ska läsa ut boken idag eller imorron. Får se hur mycket jag orkar läsa. :P


Bra men gammal bok, ska se filmen på måndag

Jag vet, jag är lite efter

Frågelåda

På min förra blogg hade jag en frågelåda och nu ska jag skaffa det här med. Så skicka in fårgor så besvarar jag dom. De kan handla om var som hällst. :)

Puss RN 

Skolbloggar

Ja nu är de lunch men som vanligt går jag inte och ätre all skolmat är så äklig idag är de chiligraneradkorv m. potatis och sås. Den som får mig att äta de de  ska få ett diplom. va nyss inne och kolla på kissies nya dising de är ganska snygg lite omväxling men ny desing. Själv ska jag inte byta än har ju ninte haft min mer än 3-4 månader. Hade ju en annan bligg förr men den har jag tait bort tror jag eller om den finns kvar. Ska kolla sen. :)

Dålig uppdatering igår

Jag var typ inte hemma nå igår så de blev en ganska dålig uppdatering. Efter skolan så gick jag ocjh köpte ett tikskydd eftersom Tina har börja löpa igen men inga valpar är planerada och vi kommer bara skaffa en kull och de blir inte än på nå år. Ja sen gick ja på stan ooch åkte hem. Men var bara hemma ett litet tag för då gick jag en långpromenad men Tina. Sen TV hela kvällen så nästan ingen data. :)

Har precis haft matte piss trökig mattelektion idag. haha hoppas inte matteläraren ser detta. Är inte på humör idag. :P Snart har vi, ja jagvet inte viken lektion ska snart gå och kolla men börjar inte förän 10 över. Puss

Skola

Sitter i skolan nu har min egna dator med mig de känns mer bahagligt att sitta på den. Fats den är klumpig vill ha en mini PC ska spara till de men jag håller just nu på att försöka spara till hårfölägning. De är ju så dyrt överallt. Jaja, kanske får de i julklapp men tror inte de för mamma vill ju inte att jag ska skaffa de. Men jag skiter i vad hon säger. :)

Nu ska jag fortsätta skiriva på min berättelse jag skriver. Det är inget skolarbete men jag vet att vi ska skriva en bok efter jul eller om de är innan jul så då har jag ett förspång. :P Nice :)

SLUTA ring

Den djävlen som busringer hem hit kan sluta. Att ringa och skrika som om du blir kidnappad flera gånger är inte roligt. Tänk om de är en som ringer sen och behöver hjälp då tror man ju de inte. Vilket liv du/ni måste ha som inte har nå bättre för sig. Ni som delar ut mitt nummer till folk jag inte kännser kan också sluta. Mitt nummer är hemligt och de måste ni acceptara. De var folk frå utlandet som ringde varje natt förut och sa massa saker jag inte nämner. SÅ SLUTA ALLA VAD NI HÅLLER PÅ MED!
Acceptera mitt liv.

Dålig blogg

De känns som om bloggen börjar bli dålig och trålig för mitt liv är de just nu. Vill flytta för att kunna få ha lite roligare. Jag känner mig uppsvälld och typ suttit vid datorn heta dagen men inte blogga nå. Ja nu vill jag bara sova för hittar inte på nå att göra.

Andra Avenyn goes Riverside


kissies

OMG har ni sett Kissies näsa? Kollar på bakna med the voice och Kissie är morronens gäst och ser vilken stor näsa hon har. Hur döljer hon de så bra.


Vakna lite tidigt

Gick upp 6.30 idag och börjar inte förän 8.30 när jag vakna var varken mamma och pappa hemma. Hehe dom brukar inte vara de. Jag hade en mardröm inatt. ska berätta den:

Jag hade konfimerat mig och hade min ring, helt plötsligt kom en stege fram från balkoningen jag gick ut och kasta bort stege med min rädsla men den kom upp igen och ingen och jag klasta ner den. Sista gången gick jag ut och såg två män med gevär, på gevären satt en pistol och dom sa
-Ge oss ringen!
Jag ropa på pappa men kunde knappt prata.

Efter de vakna jag och var kallsvättig. Jag jag drömmde att jag ropa på pappa gjorde jag tydligen de i sömnen med. de var hämskt jag skrev inte i detalj, men tänk er.

Praktik

Om några min ska jag till min praktikplats. Hatar den orkar typ inte med småbarn nå mer. De kan vara kul ibland men jobbigt med. Längtar tills jag ska vara med 1-2 åringar men jag säger väll desamma när jag är där. Ni kan ju gissa vart jag har min praktik. De jag inte ser fraemot är att byta blöjja. Bajs :(


OPS

Har typ inte blogg nå idag men har inte så mycket att blogga om heller. Kom hem, gick ut med hunden sen kolla jag på tv. Vid 6 tiden satte jag på the sims och tänkte sitta vid de typ nån timme bara men en timme blir lätt tre, men glömmer liksom bort tiden. hahaha känner ni igen er i de? NU sitter man i sängen och glor på katten mamma och pappa sover dom ska upp ja, gud vet när.

Brunett


Ska jag färga håret brunt igen?

Vad tycker du?

Disslistan

1 Missa bussen

Visst är de hämskt att bussa bussen eller tåget hem och sen går de ingen förän om 2-3 timmar så man får sitta på statioen i flera timmar. Ännu värre är de ju om man inte har några pengar.
2 HM smink

Jag håller faktiskt med Kissie i att hm smink inte är bra. De är billigt men foundation blir de som en massa stora
fläckar rougen är okej men de är de ända.3 Fisa i klassrummet

Om man skulle råka fisa i klassrummet skulle klassen skratta och tycka man var äklig. men ärligt talat alla måste ju fisa nångång. Jag tycker själv de är äkligt men bryr mig inte speciellt mycket.Hisslistan

1 Snacka i telefon hela natte

Visst är de kul att ha en kompis som sover över och så ligger man och pratar med nån rolig kille i telefon hela natten lång.

2 Ny serie på tv

Om man har sett samma serie ett tag så blir man trött på alla avsnitt men så kommer de nya då blir man glad eller om de kommer en helt ny serie på tv som värkar bra och sen så är de de.

3 Skandaldrottningar

Håll med mig, visst är de kul att läsa om skandaler i hollewood. De kanske inte är så kul för dom men man värjer ju om att bli känd så då måste man acceptera kändislivets nackdelar.

Hemma

Hehe är hemma redan. Åkte hem lite tidigare har hänt en persolig sak. De handlar om mig själv. Breättar de senare kanske när jag orkar och har förtränkt de.

Mötet igår gick bra eller jag börja gråta för vi kom in på mobbningen som hände på Perslunda och de vart bara för mycket. Jag klarar inte av samtal med lärare jag blir liksom nere. Det blir för mtcket för mig.
Nu ska jag sluta skriva innan jag börja gråta igen.

Fjortis

Som ni säkert har sett har jag spelat in tre videos där jag spelar fjortis, bara så ni vet så är de inte jag eller en del är kanske jag. Alla har mer eller mindre fjortis i sig. När jag kommer hem ska jag spela in en ny video som är jag och jag ska berätta lite om mig. Så ställ frågor. Ni kan meila in dom till SilverZvala@hotmail.com så ska jag besvara dom.

Puss

Skola

Sitter i skolan och har lunch. Just nu ,år jag bara skit, vill bara hem. Tog med mig datorn till skolan och de mobila bredbandet men jag glömde koden till bredbandet. Typiskt mig. de var ju de nya bredbandet så har inte sett koden. De ska jag komma ihåg tills imorron. TA MED KODEN! Hehe börjar om 30 min iaf. Har eng då. POrkar inte men de är bara att göra. Ska fråga om jag får sitta i ett annat rum. Mår så djävla dåligt. Mobbad redan som vanligt. My old life is back. :( Orkar inte med praktiken heller. Vad ska jag göra. 14.30 är de samtal med syv, amma ska också vara med.

Miley cyrus When I Look At You


Evanescence My Immortal


Bada i september

Vi gjorde inte så mycket igår, typ hyrde film snacka i telefon i timtal. Men en udda sak gjorde jag och sandra iaf de var att vi gick och bada ute i wijdammen. Kallt kan man säga att de var men man kännde inte så mycket eftersom man dommna bort. XD


Sandra

Sitter med Sandra vid en varsin laptop. Hon har just få reda på nå tråkigt men tänker inte säga vad.

Som ni säkert har märkt har jag nu älteligen fattat hur man lägger upp en video på bloggen så varannan dag kommer ett videoinlägg. Hehe så nu slipper ni bara läsa. Men de kommer även komma vanliga inlägg så klart och bilder.

Miley Cyrus Party in USA


Videoblogg


Videoblogg


Videoblogg


Tömt kameran


Har inte tömt kameran på ett tag och i onsdags blåste de så hämskt att en tjock gren på vårat plomonträd
gick av.


Familjefoto på Nordlanders djur fast Bella är inte med.
Längst fram från vänster: Tiara-Esmeralda Findus Nordlander och Carl Oscar Nordlander
Längst bak: Tina Nordlander
Frånvarande: Bella Findus Nordlander


Bella Findus NordlanderTiara-Esmeralda Findus NordlanderAnledningen att Bella och Tiara-Esmeralda har Findus är att vi tyckte Bella var lik Findus som liten (har tyvärr ingen bild) så fick hon hete findus och nu tycker vi att Bella och Tiara-Esmeralda är lik så då fick hon heta Tiara-Esmeralda Findus Nordlander. Esmeralda fick hin heta bara för att mamma glömmde borst att hon heter Tiara istället kallade hon henne för Esmeralda så då fick de bli ett mellannam/dubbelnamn.


Sjuk

Hemm och är sjuk idag igen, eller idag är jag hemma hela dagen fast jag känner mig lite bättre. Ska ta de lugnt och vila lite + att jag inte städa igår så lär göra de idag. hmm....bläää för att städa säger jagf bara. Ska nog sova i nån timme nu så byebye.

Idag kommer Sandru hit och är här över helgen tänkte hitta på nå ikväll men jag kommer nog inte orka så de blir hemmakväll med en bra film. Blir någ att hitta på nå imorron istället. :)

Nyvaken

God morron eller God eftermiddag kanske man ska ska säga. Bara de att jag har sovit sen jag kom hem runt 10. Behövde värkligen sova, min kropp var helt slut.

Hehe förstfarande inget bra på tv men får bläddra runt igen och kolla. Ha de bra puss hej

Hemma idag

Är sjuk, har världens förkylning och skit ont i huvudet. Sitter och glor på nå skit påp tv:n.

Igår var jag i valbo och handla en prisent åt Sandra och en film. Kan tyvärr inte lägga upp bilder på vad jag köppte gör de på fredag när Sandra kommer alltså imorron. Ska sova lite nu, hörs sen.

Sjuk

Jag är förkyld och ont i halsen. Orkar inte vara sjuk. Bläääää

Imrron fyller min älskade kompis Sandra 15 år. Lilla fjortisen ska bli ett år äldre och ett år närmre panssionen. Haha, Säg gärna ett grattis.

Försesten hon kommer hit på fredag hoppas att jag har blivit bättre då. :)

Sandru <3


CP blogg

När man trycker på översikt så ska ju ALLA inlägg visas men de gör dom inte på min blogg mer iblad kan de senaste inlägget visas med de är inte alltid de gör de heller. Vana kvart i sex i morse och har bara min nya mjukdress på mig och ska ha den i skolan idag. Kan inte äta frukkost längre så har slutat med de så jag är nu klar. Ska åka med pappa till skoan och han åker halv åtta. Har en hel timme att slöa på.

Bara för att du....

Bara för att du har en mening i livet
Bara för att du blev tillvärkad med kärlek
Bara för att du mår bra
Bara för att du har vänner
Bara för att du inte känner dig ledsen
Bara för att du inte känner dig nere
Betyder inte att att jag inte gör de

Ville bara att ni skulle veta hur jag känner och varför jag är dålig på att uppdatera


Jobbig natt

Natten har varit jobbig Tiara sover under min kudde för där är de varmt och skönt. Men man blir orolig för att klämma henne. Sen Våran hund Tina Och Tiara sover tillsammans och tvättar varandra de var lite roligt och äkligt för Tiara klicka Tina mellan bakbenen.

Jag har fått en fråga hur många djur vi har så jag tänkte berätta de, vi har bara fyra djur.


Bella 11 år

Oscar 2 år

Tina 1 år

och Lilla Tiara 13 veckor


Tiara

Hej, nu har jag en till katt hon heter Taira och är urgullig


Tiara <3

Bättre bilder kommer


Ett tag sedan

Jag uppdatera inget igår och jag är ledsen för de. Men jag har inte mått nå bra och jag ska förklara varför. Jag har tyvärr kommit tillbaka till min deprision som jag hade för mindre än ett år sedan och jag trodde de hade "gått över" men tydligen inte och jag är närstan deprimerad över samma sak. Det känns som om alla överger mig för att jag inte är "perfekt" men vem f*n är de försöker jag tänka med de är inte så lätt som man tror (testa själv).

Jag har inte en enda vän som man bara kan gå till när man är ledsen. Jag har nån vän  här och där men dit kan man inte bara gå. Mina få vänner har inte så fritt liv som jag har utan dom måste fråga sina föräldrar om ALLT och oftast blir det nej. Jag kan bara åka in till stan när jag vill men de kan inte dom. Jag får åka nästan vart jag vill och får ta hit en vän när jag vill (men då måste jag säga till) men de blir ju alltid ja. När man är 13-14 tycker jag att då ska man vara fri inte mamma eller pappa ska inte styra en. Helt klart ska man säga till var man gör och är men sen ska man klara sig själv annars blir man inte vuxen.

Den här gången ska jag söka hjälp för min depresion, jag låvar.

Ny frisyr

Har varit hos frissan. Jag gjorde eller fisören gjorde slingor och klippte mig. Jag är nöjd och hoppas att jag kommer att tisvas med de.Före


Efter. Blev riktigt nöjd!


Hungrig

Jag är hungrig har typ inget att äta. Min cyckel är ju på lagning och mamma har sin cyckel så vet inte hur jag ska ta mig till byn och haldla nått. Vet inte när pappa kommer hem och fixar mat. vad ska man göra jag vill ha en smoothie. Ska kolla på tv:n nu så byebye

Bad day

Kom hem för kanske en timme sedan. Har sovit ett tag. Vid 14.00 så ringde jag om mitt busskort dom skulle ha nån kod. Sen när jag skulle åka hem var inte mitt kort i väskan bara fodralet. Jag gick runt på stan och fråga i typ alla brutker om dom hade hittat eller att nån skulle ha löämnat de där men inge hade de. Pappa fick skika penag (sätta in på konot) så jag kunde ta mig hem. de är stängt på kontoret nu så de går inte att ringa och spärra de ska göra de imorron. Om  den som har hittat kortet och läser detta inlägg så skicka ett meil till Silverzvala@hotmail.com. Snälla jag behöver koret annars får jag köpa ett nytt skolkort av dom. Nu har jag fått migrän och mår skit orkar inget annat än att ligga i sängen.

RSS 2.0