Jag är så glömsk

Sitter i bilen nu på väg till sthlm igen så klart. :-D men den här gången är jag med Sandru. Jag glömde min dator hemma hos sandra. Men som tur har jag en bar mobil som man kan blogga på. :-P

Är med Sandra


Imorron bär det av till Stockholm. Men nu ska vi kolla på en film.

 


Gammal bild på mig


Tror jag ska skaffa tillbaka den gamla hårfägren igen.
Varför vill alla lästa om blåsta blondiner och inte om brunetter. Vadå är inte jag
rolig tydligen tycker G**** att jag är rolig med min dåliga (bra) humor. Jag asgarvar hela tiden åt mig själv.

Det personliga måste komma före bloggen

Idag kommer det nog inte bli så mycket till bloggande. Häde en sak inatt som är personlig. Har varit vaken sen fyra halv fem. Det personluga måste komma före bloggen. Just nu känns det som om jag inte har någon mamma. Ni kanske försår vad som har hänt.

Nu bär det av hemmåt

Sitter i bilen på väg hem. Är lite jobigt att skriva för vi har släpe också så de gungar en del. Träffa Becca och vi gick på Åhléns city och där satt en bubbe med bara ett skynke på jag kunde inte ta  koer men man såg allt han hade likson nget under skynket. Hahaha. Usch. Nej nu kan jag inte skriva nå mer, skriver när jag kommer hem.
Jag har nyss flyttat åt syrran. Uscj va mycke saker hon har i de lilla rummet. Nej nu ska jag sluta skriva.

Puss

Ska träffa Becca

Haha om tre timmar ska jag trägffa Becca på T-centralen. Nice. Men de blir bara en kort tid för klockan tre ska hon träffa en annan kompis och jag ska åka hem. Eller inte hem utan ska hjälpa syrran att flytta. Uch kommer hem sent i natt och sen ska jag packa igen för på fredag ska jag träffa MIN Sandru. Ja det är bara att fatta hon är bara MIN. Haha nej hon är inte bara min. Sandra är en underbar kompis och betyder mycket för mig. I för sig. Det är många som betyder mycket för mig.

Puss

Bio med syrran

Haha så nyss filmen 500 days a summer alltså den var skit bra. Var och såg den med syrran shit va lönge sedan man hade sett henne. Slutet på filmen var ju bäst. Hur en pojke möter en flicka. Han heter Tom och hon heter Summer men i slutet gifter hon sig med en annan man och han träffar en flicka ja ni kan ju gissa vad hon heter ja just de Autumn. Haha Sommar och Höst vilka namn. :)

Själva grejjen är att han träffa Summer på sommaren och Autumn på hösten.

God Morron

Sovit gott. I have! Haha så brukar ju kissie säga. Sitter och kollar på tv var ju tvungen att äta frukost innan den slutar serveras. Var ju inge hungrig får gå och fika sen. Many many many. I like. :) Sen ska vi gå och kolla på Titanic på vasa och sen ja ni kan nog gissa vad. SHOPPING! Hela dagen lång. :)  

I går såg jag Kissie haha de var som att se en gående Barbie bilden kommer sen har inte sladden till mobilen med mig. Kommer hem om en vecka får se om jag kommer ihåg de. :D Haha lilla Kissie/Alexandra dina läppar se överdrivet feak ut och hela du är en barbie ingen unge vill ha. XD Skulle kissie bli en bratz eller barbie skulle ingen unge vilja ha dom. Nej nu vart hjag taskig de är inte de bloggen går ut på.

Puss

pappas flicka


Stationen

Sitter´i vett fönster och väntar tills bussen ska komma vill ju komma iväg nu. Är typ massor av folk som ska iväg så de är ganska livligt, ja och sen är det ju höstlov. :) Undra vart mamma tog vägen antar att hon gick på toa. NU ska jag gå och köpa en dricka och kolla när bussen går. :)

Puss

God Morron

Klockan är bara 05.08 haha ja våran barndvanare gick och sen kunde jag inte somna om. Skulle ändå upp om en timme. Tåget går 07.16 och bussen går 08.30 just nu är jag bara arg på att mamma inte fattar att just nu är internet så j*vla segt.

Puss

Dålig uppdatering

Jag har haft fullt upp med att städa idag. Är ju borta hela veckan och de känns sköt att komma hem till ett fint rum. Har packat jag har typ tre dubbelt så mycket packning än vad tex mamma har med sig. Men jag kan inbestämma mig. Jag måste ha tre par skor osv. ja sånt är livet. :)Shopping


Eurosko 699kr

Eurosko 399 kr

Sist med inte minst min NYA mobil

Vad tycker ni?


Ny mobil

Är borlänge har en ny mobil nu så nu kan jag blogga var jag än är. Nice va...!? Puss

Jag kan inte bo här mer

Jag hatar mina föräldrar, kan inte prata med dom. Dom lyssnar inte och fattar inget av de jag försäker np fram till. Jag känner mig som deras barn som egenteligen inte skull komma, jag är ett stort jävla misstag.

Det är så klart inte meningen att det ska gå ut över er. Jag är ju fortfarande bäst. :) :( Jag vet inte om jag ska vara glad eller ledsen. Nu ska jag försöka sova igen.

Trött

Sitter och kollar på tv. Inget speciellt bra men hitter väll något bra snart. Har köpt glass för att vara taskig mot mamma och pappa för att spendera deras pengar. Kommer nog inte ta någon. Jag är och eftersom jag bara ska vara hemma så kan jag halvsova framför tv:n :)

Puss

HÖSTLOV!

Ingen skola på en vecka. Nice va! I helgen blir de bara att vara hemma. Shit va trist jag börjra bli. Ikväll blir jag hemma och ha hemmakväll med familjen. Imorron ska jag till Borlänge och kolla på en ny mobil och på söndag ska jag packa och kasnke hitta på något med någon. :)

Videoblogg


Lång dag

Var på praktiken och sen åkte jag direkt till stan och fixa en annan praktikplats. Sen hade jag inga pengar med mig så kunde inte köpa något medans jag vänta på tåget så fick gå och föntershoppa. Bläää. Jag håller typ bli shoppingberoende. XD
Men kommer ju leva fattigt denna månad.


God Morron

Ska snart gå iväg. Tänkte bara säga hej och hoppas att ni mår bra. Ska in till stan ska fixa en praktikplats tills efter höstlovet. :) Eller platsen är fixad men dom ville träffa mig först.

En annan sak jag får bara leva på 1300 denna månad. ( och så får jag nånting av mamma och pappa med) Måste spara till en tv. Jag har råd med en nästa månad för det fattar bara en 1000 lapp. :) Kalla mig inte bortskämd för det är jag inte. Jag går med en trasig mobil men ska fixa en ny imorron eller på lördag. Måste ha en ny cool mobil tills Stockholm på måndag.

Puss

Melodifestivalen 2010


Hmm...vad kan detta vara till?

Fick ni några?


Ny desing idag eller imorron

Nu håller jag på med en ny desing, eller jag har inte börjat riktigt än. En kompis håller på att klippa bilder åt mig. Jag orka inte och det blir aldrig bra. Jag tänker inte säga något om desingen. :)

Sjuk

Jag hatar att vara sjuk. Kom nyss hem och ska snart ner till station och möta upp mamma vi ska ggå och hämta ut biljätterna till melodifestivalen. :) Ska byta byxor nu. Hörs sen.

Puss

Ny desing på väg

Jag har gjort en desing nu. Får se om jag blir nöjd så den får komma upp på bloggen. Jag kan säga så mycket att den är svart. Men nu måste jag gå ska iväg på möte. Imorron ska jag passa nbågra snorungar. XD

Puss

Bara för att jag är bäst

Haha, hej att läsare. Ja ni fattar rubriken. Jag har lyckats fixa biljätter till delfinalen i melodifestivalen i Sandviken. HAHA. Japp dom är slut! Det kanske var värt att sitta en timme i telefon. :) Japp jag råka vara bäst :)
Jag blir bara bättre och bättre jag har fått jobb på ett hotell i Gävle ska in på intervju på torsdag.

Puss


JA! JAG ÄR FORTFARANDE BÄST!
Du ä'r snart inget lilla Kissie

TELEFONKÖ!


JAG HATAR TELEFONKÖ.
Jag satt i en telefonkö och det var 12 minuters vntetid. Efter 35 minuter så kom jag fram (DÅLIGT) men då bröts de. Jag höll på att gå i taket. Då ringde jag igen och der var 32 min väntetid och jag kom fram efter exakt 32 min (BRA)och då fick jag prata med en från skåne och jag fatta typ inte va dom sa men de gick bra. Jag har suttit en timme i en jävla kö. Skaffa fler telefontantrer och gubbar.


JÄVLA MATTELÄRARE

Alltså det är bara att fatta, jag kan inte komma överäns med min matte lärare. Han är en jävla överklass gubbe på 36 år. Han dissar mig bara för att jag kommer från Ockelbo. Vad fan är det för ,fel på ockelbo vi är ju kungliga. HA!

Jag har själv alltid hatat Ockelbo för jag har typ inga vänner kvar här. Jag saknar min gamla vänner fårn 1-6 men nu är alla dom överklassare allihop. HAHA, det finns inga riktiga överklassare här. Jag känner inte mina gamla vänner längre.

Puss

Lekt lite med bilder
Videoblogg


Det gäller att bjuda på sig själv


Snygg sminkning...va!?

 


Stolta Beckie two

Kan ni gigga vad jag har gjort idag?


Så såg de ut när jag börja

En ledtråd........har kastat 5 par skor så nu har jag bara 15 kvar

Nu kan ni nog gissa. Så ser du ut efter ca en timme i garderibenJust de jag har ju städar garderoberna


Ta da dam....KLAR!

Fint va?


Beckie is back

Jag uppdatera inget igår pga att jag inte mått så bra och varit upptagen. Jag funderar på att lägga ner bloggen för ett tag tills jag tagit itu med mig själv. Jag är alldedes för trött och jag har mycket som jag måte laga hos mig själv jag har blivit alldedes tarsig inom mig.

Får se hur jag gör.

Gissa vem


Vem kan detta vara?

 


Schoolupdate

Ja nu är man i skolan igen då. Men de känns mycket skönare att uppdatera på sin egna dator. Min lilla klupdator. Jag ska nog så fort jag får penagr köpa en miniPC så man slipper ta med en klupsak överallt. Men den är inte så tung.


Jag kom upp ur sängen med mycket motvilja i morse med. Hahaha :) Ska ha engelska snart och jag är ju klar med allt. Skulle få ett facit sen vet jag inte vad jag ska göra. Få väll säker nånting. :)

Puss

Stolta Beckie =)

Ja jag är så stolt man bara ska bli. Jag är klar med ALLA läxor. 6 stcken i engelska och jag gjorde de på 40 min. Bara halva tiden man skulle göra den på. Om man skulle göra de i skolan hade man 80 min. Vem är inte bäst då? Och nej jag fuska inte. Det går inte. det var alldrdes för lätt och jag är ingen höjdare på engslka. Haha

Ja, vad ska man göra nu då? Jag kom och tänka på när man spelar tje sims 2 och man ber barnen att göra läxor och så sitter dom där på golvet och gör 48% av läxan. HAHA! Humor.....

 

 

puss


Skolbloggar

Nu är man i skolan igen då. hade absolut ingen lust att gå upp i morse fundera på att stanna hemma men jag var duktig nog att gå upp fat de var typ 10 minus ute. BAJS vintern ta över, jag som HATAR vinter. Jaja det är bara att lida. Hmm....vad ska man hitta på idag efters kolan. Jo jag skulle/ska ,öta upp Rosa men jag får inte tag i henne, snälla lilla Rosa vart är du? Hon svarar inte när man ringer och svarar inte på sms:en. Det börjar bli läskigt. Hon kanske är hemma och sover än. Lilla lilla Rosa. 

Britney spars live

Vad har hänt jmed Britney Spears röst? Hon borde går och ta sånglektioner eller dansa mindre.Har inte hennes röst ändrats genom dagarna?

Men det kommer aldrig att spela någon roll hur falskt Britney sjunger skivorna är ju remixade.

Hon får nog börja mima live! XD


Städa är inte min grej

Jag skulle ju storstäda mitt rum idag men de har inte så nå bra. Jag börja med att plocka av saker från byrån sen bädda ja rent i sängen men jag bädda den aldrig så de ser inte så mycket bättre ut. Någon som vill hjälpa mig? Jag kommer aldrig någon vart. :( När jag har städat klart så ser de lika dant ut dagen efter igen. Något tips om hur man håller se städat? De skulle betyda mycket. :)

God Morron

Vakna tidigt. vet inte varför. Idag händer inget speciellt, någon son vill hitta på något i eftermiddag?

Jag är skit trött blev väkt av en massa skit djur, ja han man 3 katter och en hund så har man. Idag ska jag även stor städa mitt rum och få ordning på de. Jag tror de är dags för det nu. De ser ju ut som en nyinflyttad lägenhet fat jag har bott i de rummet 3-4 år nu.

Fredag

Oj, redan fredag. Jag borde sagt de i morse måste gå upp lite tidiagre så att jag hinner uppdatera på mårnarna. Hehe, men iaf så var de sista dagen på praktiken idag. Sköt. :) Ja, vad ska man hitta på i helgen då. Nån som vill göra något? Ring :)

Bad uppdate

Jag har haft mycket att göra just nu. Eller jag har bakat en eller tre rulltårtor som jag ska ha med mig imorron. Slutar min praktik på dagis eller iaf på de ska vara på ett annat från och med på onsdag. :)

Nu ska jag bara slappa och ha de bra

Slappa hela dagen lång

Nice, börja tdigt och sluta tidigt. Hade praktik och sluta 11 för jag skulle till tandläkeren och fixa en massa skit. Sen träffa en Becca (inte samma Becka som igår) den här stavas med cc. :) Jag känner ganska många Beckor/Beccor. Haha lite jpbbigt ibland bara. :PKöpte även tandborstar!


Barnhemmet

Kollade nyyss på barnhemmet. Den var skit läskig men bra. Jag skrämmde becka 2 ggr. haha vi kan göra en egen skräckis. :) Jag vågade inte kolla på en scen jag satt typ och höll Rosa i handen. Min lilla extra mamma. :P 
Vart lite förvånade när dom kom, jag har ju inte sett Becka på ett tag och hon var lägre än Rosa (dom är syskon) Haha och Becka är 15 och Rosa 18. :) 

Kom nyss hem

Orkar inte göra något videoinlägg. hade tagit bilder idag men när jag la in dom så gick de ite och öppna dom. Går fixa de sen. :)

Va på stan med Rosa och Angelina hade skit kul. Speciellt när jag och Rosa vänta på våran buss hem. Jag tror de var något fel påsugrören vi tog från sibylla för vi börja asflabba och alla på resecentrum glodde. hahaha dom såg å gråa och slita ut. Sen kanske jag och Rosa ska börja träna, de kommer bli nice. Vi kommer bara ligga och asflabba. Just de vi´kom fram till hur vår framtid kommer att bli. Ska berätta.

Jag kommer åka som opär till USA i ett år, sen blir jag kvar där. Rosa flytta dig och blir kläddesinger jag kommer blir en känd artist som kommer göra reklam för hennes kläder. Angelina kommer att bli känd också så vi gör duett tillsammans och hon skiver musiken. Visst låter de nice!Snart kommer Rosa och Rebecka hit (har ingen bild på Rebecka)
Vi ska kolla på barnhemmet


Svengelska

haha världens roligaste engelska lektion. I slutet av lektionen iaf. läraren skulle förhöra oss på några or och ett av orden var Näsduk, kan ni gissa vad en i klassen svara? Noseduk ja ni ska ju bara gissa vilken dialekt eller vad man nu säger han hade. (kan spela in en videoinlägg när jag kommer hem) Hela klassen skatta tom. läraren. Sen sa han smear till smör, ja undrahur många rätt han fick......!? Som  sagt jag spelar in ett inlägg hemma. :)

Puss

Husletande på gångLite bilder, jag tror de är ifårn helgen


Nu är de dags att börja leta hus igen då. Vart tror ni de blir den här gången?

 


Måndagsmorron

Usch jag hatar måndagar. det är de värsta som finns. Man är trött och orkar typ inget. Tur att man sigger möre alla andra i svenska som är fösta lektionen. Haha! Imorron är de däremot matte som är första lektionen och min matteärare är skit sträng. Ser han att man är 1 min sen så blir han skit sur. men vadå jag bor i en by kanske 7 mil härifårn eller jag vet inte hur långt de är. De tar iaf 40 min men buss. Jag går i skolan i stan. Säger bara de. Han måste kunna fatta att bussar är sena. Jag kan ta tåget med men de är så drygt att gå från ststionen. Bussen går lite längre eller en hållplats till. :)

Man va f*n


haha värsta härmaporna. Vem härmar vem?

Dessie goes Kissie


Dop


Kom nyss hem från dopet

Bilder kommer snart

Videoblogg


Sandra kommer snart

Om en timme kommer Sandra hit. Då ska vi ha kul och leka fjortis. :) haha de är iskallt ute så har ingen lust att gå ut. Hörs sen puss.

Så känner jag


HATAR MIN MOBIL!

Min mobil är helt cp när man bara lägger den på bordet stängs den av lika om man slänger den i sänegn.

 

Hatar min mobil vill ha en ny!


Försov mig

Jag vakna 7.30 i morse och skulle vara på praktiken 8. Snacka om att jag var strässad. Men jag hann i tid gjorde en smoothie och drack den medans jag sminka mig och allt vad man nu gör på månarna.

Ikväll är vi bortbjudna men jag vet inte om jag ska gå. Är lite trött och ont i halsen. Sen är det massa bra på tv när man inte mår bra. :)

Hörs om ett tag. Puss

shopping


Ny tunika fårn vero moda

Kommer leva på smoothie i framtiden

 


BrunettBrunett igen

Min nya bokhylla

Snart klar

Kom hem runt 20.00 igår kväll och så byggde jag ihop min nya bokhylla. Den gamla åkte ut. (bilder kommer) Just nu sitter jag men hårfärg i håret. De är klart om 2 min så ska fixa vatten nu. Hörs sen.

RSS 2.0