Min mobil är hemma igen

Jaa! Gud var jag har saknat min mobil. Den var vatit på lagning i tre veckor så jag har haft min gamla skit mobil som också är trasig, men funkar okej.


...

Jag har ont!


Vart en sen kväll

Anledningen till att det inte blev fler inlägg igår var för att jag var tvungen att gå på ett möte. Nu ligger lilla Tiara i mitt knä och myser. Ska nu äta lite frkost.


Va?

Jag fick veta för typ en minut sedan att vi har matte prov efter lunch. Haha tur att jag inte behöver göra dte om jag inte vill. Jag är redan så bra. :D Hehe undra vad jag ska jobba med då istället. Har ju lite och välja mellan. Lärarna gör numera som jag säger och vill efter samtalet vi hade igår. :P Jag är en liten prinsessa.


Usch

När jag kom ut genom dörren idag så såg jag hur mycket det har snöat inatt. Jag som trodde det var vår en gång till. Men som vanligt så blir inte mina drömmar sanna. Nu sitter jag i skolan igen och undrar om jag ska ringa ett samtal. Jag vet inte om jag vågar, hur kommer dom att reagera när jag säger nej till det här. Jag trodde det skulle bli kul men alla ser mig som en liten skit som inte kan någonting. Jag kan tyvärr inte säga vad det handlar om eftersom det är hemligt.

Mår skit fortfarande

Jag vet inte hur jag ska kunna komma på topp efter dte här. Kommer ta ett bra tag men ska försöka att inte låta det gå ut över bloggen. Men har shoppat lite iaf.


Ny snygg väska. Har blivit galen i turkos

Nya bh:ar och snoddar

Letade efter ett par skor och hela garderoben kom fram
(obs detta är inte alla skor)


Varning för fula ord

Jag är så jävla arg, jag mår skit. Sitter med tårar över hela ansiktet mascaran ligger inte kvar på ögonfransarna. Jag tror jag spyr snart. Tänker inte komma hit imorron. Vill ligga i min säg och gråta, skrika osv.  Jag har blibit paranoid så de känns som om någon är bakom mig hela tiden men jag vågar  inte titta.  Vad ska jag göra? Jag mår förjävligt. Hatar gubben, hatar tanten, hatar alla. Nu gäller jag en tår till. Jag har skitont får feber hela tiden. Har huvudvärk fattar inte varför jag ska sitte rframför den här jävla dumburken. Orkar inte mer, tror jag hänger mig snart.

Halva paketet

Hmm....jag hade beställt varor från H&M men bara hälften kom

Sockersöt kjol

Söt klänning

Top

Mina efterlängtade solglasögon

Hehe :)


Shopping

Har nyss kommit hem efter att ha varit i valbo ett tag. :)


Skor från Din sko

Ett par andra skor från någon affär jag inte minns vad den heter

Galgar från Ikea

En hårförn från Hugin

Stol från Ikea (den ser större ut på bilden)


Haha


Kissie gjorde nyss ett videoinlägg där hon säger att Bella & Tyra show
bara handlar om att hänga ut andra bloggare, sen säger hon att Bella inte
har kommit över att hon inte är Sveriges största bloggare längre. Men tillbaka
till att Kissie sa att Bella & Tyra show är en taskig serie hon tycker att dom
ska bli snällare som HON, haha Kissie är inte snäll i sin blogg hon hänger ut
människor hela tiden och dissar alla fete männsikor hon vill ju att alla ska
vara
smal hon henne. Haha, lägg av nu.


Ingen sovmorron

Åh gud har varit vaken sedan 07.00 för vi skulle vara i Sandviken 9 då börja kursen och snart får vi besök. Hur ska jag orka?


Beckie bakom ratten

Vet ni? Imorron ska jag börja övningsköra, vi ska upp tidigt för att gå på den där kursen sen ska jag få köra tre mil hem. :D Hur tror ni att det kommer gå?

 


Bilduppdatering


Sötis Tina

Tina åker tåg :)

Spännande

Bjuder på denna med, fastnar inte på bild numera.

Haha, det var lite kul. Jag satt med kameran framme vid fönstret och bilen
framför sakta ner. XD

Var ute med Tina i skogen. Jag säger bara en sak, JAG HATAR SKOGEN.
Men det är fint, men hatar den ändå.


Det har gått för långt

Jag är absolut inte emot invandare, hatar själva ordet. Men jag tycker att alla muslimer ska vara tacksamma för att vi tar emot dom. Dom ska vara tacksamma för allt, vi räddar deras liv, men ändå så hotar dom oss.

Hitta hela artikeln ----> Här


Är det fel på mig?

Jag har ingen lust med någonting, jag har ingen ork. Känner mig skittråkig. Jag vill inte träffa en människa är det för att jag blev besviken på en männsika som är helt skadad. Jag hatar att behöva lägga saker och ting på bloggen men det är min blogg och jag bestämmer vad som ska stå här. Jag vet inte varför jag bloggar, jag vet ingenting längre. Är jag deprimerad? Jag har så många frågor utan svar.

Det känns som att jag inte har något kvar från det gammla. Vart är mina gammla vänner från när man var liten. Men om jag fick önska att jag var vän med dom idag skulle jag säga nej ändå. Jag har vänner och jag vet att jag kan lita på dom, men dom är ofta upptagna.  Jag skulle skriva hur mycket som hällst men intressat att läsa om mina djupa problem.


Trött, nyvaken....måste upp


Jag just nu.....jag är så snäll så jag bjuder på den.


Mår inget vidare

Jag är trött och har ingen ork, det är därför jag har varit dålig på att blogga. Beklgar men så fort jag är på benen igen så kommer jag tillbaka.


Blue man group


Dom är grymma


Babrie


Haha hon ser ut som en uppblåst barbie.

Jag vet Becka jag är världens bästa kompis, liksom du och Rosa <3 :D

 


Åksjuk

Jag fattar inte varför jag sitter vid datorn när jag är åksjuk, men jag kännde mig skylldig eftersom jag hade så dålig uppdatering igår. Jag var så trött så vid tre när jag kom hem så somna jag på en gång och sov till 18.00 nånting, jag var vaken en timme sen vid 19-tiden så somna jag om jag vakna i morse vid 7. Nu sitter jag i bilen med pappa och Tina på väg till Rättvik. Hörs sen!!!!

Besviken

Fan vad jag är besviken nu. Ingen kan hålla vad dom lovar nuförtiden. Jag går och ställer upp och så är det ingen där. Hur kan man vara så självisk?


ZZzzzZZ

Jag är för trött för att skirva, ska sova en stund tror jag.


Tråkigt

Hmmm.....ska ha svenska med matteläraren om 30 min. Hur ska det gå. Då kan jag nog få sluta tidigare. Jag mår jue inge bra. :'(


My super sweet seventeen is over

Jaha, då är min dag över. Idag är det två andra som fyller år som jag känner. Grattis till dom. Jag känner mig trött och sliten + att jag är törstig men vattnet i skolan är inge gott. Jag mår skit också, har vaknat en gång i timmen av att jag har smärtor och nu mår jag illa. Vad ska jag göra? Jag kan inte åka hem för jag var borta förra veckan från två lektioner, fast då var jag ledig. Men nu måste jag tillbaka till min lektion.


Har jag inte dom underbaraste vännerna i världen

Här är dom första grattis hälsningarna


För er som inte fatta vem Laban är!!


Där är Laban :D


Becka, Rosa och Becka




Grattis till mig

Söndag den 21 mars 1993 9.37 föddes jag. Så grattis till mig!!


Tack <3

Det vart riktigt lyckat igår. Ja ni får se bilder.


Anija och jag

Lilla söta Laban var också med. XD

Sötaste Rosa <3

Sötaste Becca och Soheila

Haha våran senaste popsensation Rosa!!

Rosa, Becka och Anija sjunger


Snart klar

Hår, make up och kläder är klart. Om två timmar kommer dom. Vi ska ha skit kul ikväll. Jag har fixat singstar så vi ska sjunga oss hesa och jag kommer vinna. haha har bara sjungit ett fåtal gånger men kommer ändå att vinna. Ska snat börja med maten, pappa ska så klart hjälpa till. :)

Jag vet att jag har varit dålig på att blogga igår och idag men har haft fullt upp. Igår var jag med getto tjejerna har skit kul. Idag har vi fixat lite och åkte en snappis in till valbo.



Vart ingen av klänningarna


Min frisyr


Trött

Kom nyss hem efter ha varit i stan och handlat ingför imorron. Nu ska jag lata mig framför tv:n och sen ska jag fixa mina nagl. Dom jag gjorde igår lossna inatt. Jävla skit limm.


Nu är naglana fixade

Mamma gnäller i köket och jag ha nyss fått mina naglar fixade. Jag är skittrött ska kata mig fråmför tv:n nu


Mamma är störd

Jag ha nyss dammsugit och så sa mamma att jag måste göra det på lördag igen. Haha det kan hon bara glömma. Det kommer ju ändå bli skräpigt sen igen.


:(

Jag hatar att städa, ändå skriver jag att jag städar hela tiden. Men det blir lika fort stökigt och sen hittar jag ingenting. Men men.....

KLARA FÄRDIGA BÖRJA STÄDA!


God morron

God morron mina söta Beckieläsare.

Sovit gott? Det har iaf jag. Vakna för ett tag sedan för det var min tur att ta morgonpromenaden, jobbigt. :( Nu ha jag klätt på mig och ska bara dra på lite mascaa sen är det dags att röjja i huset så det ser någolunda ut på lördag. :) För då är det Beckies super sweet seventeen. Imorron är det shopping med mami som gäller. :)


Bjuder på denna bild från igår. Idag kommer Anija och ska fixa mina
naglar. Hihi jag är jue rena kändisen. Har allt iför lördag. Haha nu
fattas bara en hårstaylist. XD

Vi är grymma



Vi äger :) och älskar att "leka fjoris"

Tack

Från Manda
Alltså måste du lägga ut om ditt bråk med den här Sandra det gör din blogg mycket sämre alltså. Och det verkar som att ni båda är fjortisar om ni typ sitter och bråkar genom bloggar och internet (gör det hellre typ IRL)jag tror faktiskt inte dina bloggläsare är speciellt intreserade av ditt bråk med henne. För liksom om det fortsätter komma massor med flera såna omogna inlägg kommer ialla fall ja sluta läsa din annars så jättebra blogg.
Men de e typ vad jag tycker för alltså det känns liksom som 13 åriga fjortisar som sitter och skriver bråk på bloggar så ett råd lös era problem nån annanstans för din blogg blir tristare med de där inläggen. Så ha de bra ochja hoppas det kommer såna här onödiga inlägg igen för din blogg är så bra och dina djur e verkligen fina likadant med dina kläder /// Manda en av Mebeckies fans ;)

Tack Manda
Det är bra att du skriver vad du tycker. Självklart tar jag till mig det. Hade faktiskt tänkt att lägga av med det. Det är väldigt barnsligt. Vi kommer nog inte att prata med varandra alls i framtiden speciellt inte nu när hon drar inte sina små vänner IGEN!

Gud vad sött med ett litet Beckiefan. :)

Hoppas du tycker att min blogg blir bättre nu när den kommer bli som "vanligt". Man vet jue aldrig vad som händer Beckie. :)

Vilken klänning?

Vad ska jag ha på mig på lördag. Nu tänkte jag att alla mina söta läsare ska få välja fram en favorti. Den klänning som får flest röster ska jag ha. :)

1.

2.

3.

4.


Nu kommer Emelie

Nu ska Emelie testa lite sminkningar på mig. Lovar att ta en massa kort. :)


:)

Kolla vad jag hitta


Jag har tråkigt


Katterna skriker och hunden ligger vid dörren och väntar på att pappa
ska komma hem, men han kommer inte förrän på fredag.

Anija skulle egentligen fixa mina naglar idag men det blir framflyttat tills
imorron :)


Jag är snäll

Det förrförra inlägger är nu raderat!


Haha fortasatt krig!!

Gud vad jag snuter av att "kriga" Sitter juet nu med min lilla vovva i knä och läser alla kommentarer som mina söta läsare skiver. Naaw vad sött att ni bryr er så mycket om mig. Ni försöker försvara mig. Haha, ska godkänna kommenrarerna nu, iaf vissa. Jag brukar inte godkänna dom eller brukar glömma det men lovar att jag ska bli bättre på att komma ihåg det.

Några sista ord till Sandra. Jag vill och är ingen jävla fjortis. Jag är en vän men inte din vän. Du kan väll skcika tillbaka alla saker du fått av mig, eller behåll dom jag är inte självisk och jag har pengar att köpa nya saker för.


Ärligt, alla bloggläsare kan väll skicka in kommentarer om hur barnsligt det här bråket är, ni kan väll säga till Sandra att hon ska sluta läsa min blogg.


Öööö?

Sandra
asså så jävla omagen man får vara. du är fan stöyrd. du jag vte att du innte ville bli vän med mmig igen sluta lådsats att du ville de.du spelar roll om man är fjortis eller inte. de är du som äär de så dar för fan. sluta dryga sluta med de fand e du håller på med och skafa ett liv inan du seger nå jag undrar vem som är fjortis här. jag är fan mera mågen en dig så dra för fan

Här har ni en tydling om ni inte fattar vad det står.

Sandra
Altså så jävla omogen man får vara. Du är fan störd. Du, jag vet att du inte vill bli vän med mig igen så sluta låtsat att du ville det. Spelar roll om man är fjortis eller inte. Det är du som är det, så dra för fan. Sluta dryga dig, sluta med det du fan håller på med och skaffa ett liv innan du säger något. Jag undrar vem som är fjortis här? Jag är fan mera mogen än dig, så dra för fan



Svar: Jag skrev klart och tydligt SLUTA LÄSA MIN BLOGG och så skrev jag som rubrik NU SKA JAG VARA OMOGEN. Så jag skrev det för att vara det och för jag är så arg på att du inte kan låta mig vara ifred. Jag vet att mina vänner inte gillar att jag barnslar mig så här, men fatta vad kul det är. :D
Om jag inte vill bli din vän igen varför ska jag då fejka att jag vill det. :O
 Jag beter mig inte som en jävla blond fjortis. Haha vilket skämt.
"Det är du som är det, så dra för fan." Öööh? Är du en manlig emo nu?
 Host, host du mogen? Haha dina humörsvändningar och din dåliga andedräckt, jag vill inte säga det men snälla använd munspary.
  Jag sitter just nu och asgarvar och vet inte vad jag ska skriva. Men lilla Sandra du får inte vara ute på kvällarna, du kan inte hantera pengar och du får inte bara åka in till stan sådär utan måste planera allt i förväg. Är man mogen då?

Jag vill absolut inte ha tillbaka dig som vän och det tycker inte mina riktiga vänner häller.


Måste dra

Måste kuta ut med hunden sen ska jag på möte. Hörs när jag kommer hem!


Inlägget raderat!


Hemma

Kom nyss hem från en promenad med hunden. Riktigt skönt, sen har det varit skön när mamma och pappa varit bortna men snart kommer mamma hem. :( Nu ska jag äta lite.


Rosa och Anija på bussen :)


Jag :)

Plugg :(

Mina nya naglar som ska göras imorron :)


Nej nu ska jag börja med maten.


Jag blir en kändis

Haha satt med Rosa, Anija och Emelie på bussen och jag har blivit en kändis för dom, haha jag fyller på på söndag men som ni såg i kalendern så ska jag fira på lördag. Emelie ska fixa in sminkning, Anija ska fixa mina naglar ja och Rosa bara finns där. Gud vad jag längtar till lördag men jag har min sista skoldag nu för veckan så på torsdag ska jag börja fixa det sista som inte dom fixar. Emilie har fixat lite musik och jag ska fixa lite mer. Sen funderar jag på att köpa nya skor har ett par som kan passa men dom är lite kalla men om man har tjocka strumpor så funkar det. Har även ett par till som kan passa. Jaja ni får se på lördag.


God morron

God morron

Nu ska jag ut med hunden, äta fruskost och sedan gå till bussen. Har lite brottom hörs när jag har tid att blogga.


God natt

Jag vet att jag aldrig brukar göra ett god natt inlägg så nu ska jag göra det. Anledningen är att jag kollar på ev eller pluggar på kvällarna och sen går jag och sover.

Men iaf



Ska upp 05.45 imorron för att jag ska hinna bli klar och gå ut med hunden.
Ska jue till skolan!!


Vecka 11


Jag är blåst

haha kom på att vi hade ett roligt samtal igår vid matvordet


Pappa:
Vet du vem som har 402 **

Jag: Eeeh nej

Mamma: Det gjorde inte jag heller

Pappa: Det är vårat gamla nummer

Jag: Va? jaha har vi haft det

Pappa: Ja, kommer du ihåg 410**

Jag: Ja

Mamma: Det gör faktiskt jag med

Jag: Va? Vänta nu är inte det nummret vi har nu?

Pappa: Hahaha nej

Mamma: Men Becka hur är det med minnet?



Hela familjen skrattar

Promenad










Bjuder på sista bilder gillar inte den egentligen.


Tog en massa bilder nu när jag var ute. Det var så fint väder och solnedgång.

Nu ska jag ha mystvkväll med hunden mamma kommer hem imorrn och pappa kommer hem på fredag. Ska egentligen ska jag plugga men är värkligen inte på humör, jag har varit arg på mina matte lärare forfarande.


Videoblogg med mina djur


Överdrivet

Ja, när jag stod på byn och väntade på bussen hem så var det fotografer och tog kort till brölloppet. Men herre gud vad det har blivit en stor sak här eller inte för oss som bor här men det kommer turister hela tidet.


Haha, det ska föreställa ringarna


....

God morron. Ja jag har varit vaken sedan 05.45 för att varken mamma eller pappa är hemma. Pappa åkte till skåne igår och mamma åkte till Uppsala för ett tag sedan så jag är ensam hemma. Men mamma kommer hem imorron natt eller på kvällen jag vet inte riktigt när.
Men jag är iaf hemma ska snart gå till bussen eftersom jag ska till skolan. Känns inte som om man har varit där på skitlänge, men idag slutar jag 11.30 så har 12 tåget hem. :) Kan nu hjälpa mig att komma ihåg att ringa och boka tid för naglarna, dom måste fixas.



* Jeansleggings- Bik Bok
* Linne- Gina tricot
* Tunika- Gina tricot


Mitt liv är inte så intessant

Nu för tiden händer det inte så mycket i mitt liv. Vad gör ni på fritiden? Det finns inte så mycket att göra här och jag är trött på att shoppa och gå i stan. När jag läser en massa andra bloggar och ser vad dom gör hela dagarna så visst man önska att man hade en massa pengar men jag är en vanlig ungdom som lever ett vanligt liv.


Ny kategori



Tina show


Serie på bloggen

Nu har jag kommit på en rolig sak jag ska göra på bloggen. En Foto serie som kommer att heta Tina show. Hmm, hur tänker jag nu ja det får ni se.


Visste ni att

Kissies bikini som hon hade på Gran Canaria kostade 129 kr. Haha hon som sa att den var så dyr och hon hade köpt den på någon speciell affär. Den kommer från Åhléns.


Inte så bra bild.

Kissie i Gran Canaria.


Vad ska jag göra?


Vad ska jag hitta på? Det är inget bra på tv och jag har ingen
lust att sova.

Sitter och pratar med en barndomsvän på msn men vi har slut på änmen att
prata om. Haha ge mig en lång lista på änmen så vi har det till nästa gång.


FEL LÅT VANN!!


Inte för att vara taskig men jag gilla inte låten och att ha converse på scen,
haha. Jag bryr mig inte så mycket heller men jag trode värkligen inte att det
skulle bli hon. Men jaja det var jue fel låt som vann förra året med. XD


HJÄLP!


Jag just nu



HJÄLP! Jag har en ogjord läxa som ska in på måndag. Dags att sätta igång
och göra den klar!


Dagens inköp


Tunika 149 kr Gina tricot

Linne Gina Tricot 129 kr

Linne 99 kr Gina Tricot

Kjol 99 kr Gina tricot


Köpte sminktillbehör med men det vart inga bra bilder


Hemma efter shopping



Så ser jag ut idag :)

Lägger upp sen vad jag har köpt. :)


Ska till stan

Nu sitter jag och väntar på att vårt nybakade bröd ska bli klart. Pappa har bakat. Mums. :D Sen ska jag göra mig i ordning och åka in tillo stan och shoppa lite.


Vårkänslor

Gud jag har fått vårkänslor har värsta pitter i korppen och har sjukt mycket längtan inför sommaren och England. Vill bara vara ute hela dagranra och leka med hunden.


Är osminkad ;)

Fullt upp

Har haft mycket att göra idag, hunden har spytt hela dagen och så har det varit fint väder och varmt ute. Men nu ska jag kolla på tv. Bloggar mer imorron. :)

Kul?

Har tråkigt så tog lite bilder.


Paus

Oj efter 2 timmars plugg så känns det skönt att blogga lite. Ska ta lite och äta.

Plugg

Nu sitter jag med en hel drös med papper framför mig, det är dags att ta tag i allt nu och lära sig lite. Det är bra mycket så får börja nu och göra klart att imorron för kommer varken hinna eller orka göra allt idag. Så ge mig ett lycka till.

Morgonhumör


Jag är aldrig glad på morronen. Så jag bjuder på denna bild

Hej, hej har varit vaken ett tag nu så är lite gladare

Solen skiner så idag blir det långpromenad. :D
Sitter och kollar på "Vakna med the voice"


Någon Anonym fråga vem det var som dansar på videon innan, det är en kompis och vi hade skitkul. Men hon vill inte att jag ska säga vad hon heter.

 


Haha


Har varit med Emelie

Emelie gick nyss hem, vi har haft skitkul med en massa musik. Haha mycket skratt. :D Nu sitter jag och svarar i telefon det är någon lek som heter telefonterror. Inte lika kul. men men, det ska också göra. Orka inte gå och träffa min grupp idag.

Jag, Emelie och Rosa hade kul på tåget idag, det fanns ingen sittplats så jag satt mig på huk och då börja vi skämta om att jag satt och kissa. Barnsliga som vi är. Sen kom en man och ställde sog framflr mig och prata i telefon och tånget gunga till så det såg ut som haha, ja jag kan inte skriva det. Men det var kul. :P


Haha, ja vi hade kul :D

JAG VILL HEM!

Har värkligen ingen lust att vara här,  jag vill sova och läsa ut mina twilightböcker. Min mobil är störd och jag har inget att göra. Ska snart ha prov igen. Inte så kul att veta men allt ska göras.

Det var sånna här datoer dom hade på GUC om det är intersant att veta. XD


Vecka 9


Hemma!

Jag har skit ont i huvudet, så ska blogga lite snabbt innan jag ska lägga mig och vila.


Så här såg jag ut idag

Köpte två cd böcker eller vad det heter

Köpte detta i Borlänge, men har inte orka lagt upp det.

Bara 2 timmar kvar =(

Har haft dator kunskap, matte och nu svenska. Det känns som en evighet. Dom börjar halv 9 och slutar 16.30 gud vad långa dagar. Men det är bara måndag och tisdag. På onsdagar slutar dom 11 och börjar halv 9. Nice! Jag åker hem vid halv 4 då pappa kommer. Dom slutar den här lektionen om en kvart. Skriver mer när jag kommer hem.

Tråkigt

Jag känner mig lite nevös, jag vet att alla är lika gamla som jag (tror jag) Men ingen är lik mig. Det är pinsamt och läskigt, jag vill hem. Ingen pratar med mig, och dom jag ska följa idag gick nyss ut (tror dom ska röka), en efter en går. Tur att jag bara ska vara här en dagskulle inte klara mer.
Haha och dom jobbar väldigt mycket, dom flesta sitter och läser bloggar, lyssnar på musik och ja, jag vet inte allt.
Skolan är ganska ny blev klar 2002 det är stort har redan hunnit gått vilse ett flertal gånger, men i det klassrum a sitter i nu är inte så fint, varje klassrum ser i stort sätt lika ut, bord, stolar och en dator. haha och alla datorer är apple (undra hur många datorer det finns?), tangentborden är tusch är lite ovant att skriva på dom, men det går bättre och bättre, musen är också konstig, ja det går inte att förklara allt. En sak till något jag inte trodde fanns datorn sitter i skärmen. Haha lever jag på 2000-talet? Inte så häftigt men men. Nu ska vi gå.

framme och sitter i skolan

Nu är jag framme, jobbigt att åka bil hit, brukar åka tåg i vanliga fall. Men dom har någon lektion framför datorn nu så jag får sitta och blogga. Pinsamt! Haha, men men vad ska man säga. Bättre att sitta här än i min tråkiga skola. Vi körde vilse för våran GPS hittade inte först.
Sa vara här hela dagen och alla sitter och skrattar jag längtar tills jag ska börja här nästa år. Dom har värsta mordära datorerna om man tänker på våra sega tröga datorer. Känner verkligen att jag är värdelöst, kunde inte ens hitta internet. OMG!

Uppsala

Hinner tyvärr inte ladda upp ett shemna. har fölrsovit mig. Ska till GUC i uppsala idag. :D superkul att komma t och träffa folk. Har inte gjort så mycket i helgen suttit och trökat på byn mest. Som min syrra när hon var en "fjortis" och satt i busskuren. haha kan inte låta bli att skratta.



Tack för dom fina kommentarerna Alexandra och Sara.


Fullt upp

Har möblerat om mitt rum idag igen, det var inte så länge sedan jag gjorde det. Anledningen var att det vad skit kallt inne i mitt rum men nu står elementet fritt. Haha intresant va. XD


JAG HAR TRÅKIGT!

-

Hemma

Kom nyss hem från marknaden, gick dit med mamma och hunden. Hon drog ganska mycket men det var inte så farligt. Har lite tråkigt och orkar inte blogga. ses!

<3


Min lilla Tiara (som kommer antagligen få ungar i maj/juni) har hittat
ett nytt skönt ställe att sova på. XD



Hon är så söt <3

Vi blir fler i familjen!

Vet ni vad? Vi ska få kattungar, vi har inte stelitesera min lilla Tiara så nu är hon med ungar, dom kommer i Maj tror vi. Gud vad jobbigt. Men jaja, det är bara att låta de gå.

Städat (igen)

Jag vet att jag städar mitt rum ofta, men om en timme ser det lika stökigt ut. Min mamma säger till mig hela tiden, så det är lika bra att göra det förkta gången hon säger till annars börjar hon tjata.


Glömde att göra en "före bild"


Nyklippt


Mitt hår vart så slitet så var tvungen att klippa av en decimeter. Men jag blev nöjd. Har även färgar det idag.

Jag kunde inte göra de fin eftersom när jag föna håret så börja min hårfön brinna. Så nu liggen den ute i
snön. :'(


HJÄLP!

OMG, jag kom just på att jag ska klippa mig vid 11 idag. Hur ska jag ha? Jag vill ha en helt ny frisyr. Ni få se hur de blir sen. :D

Vad har Beckie lärt sig idag?




Det fanns två saker jag inte visste. Haha det är ganska komiskt.



Jag: Pappa varför står tåget stilla? Är det fel på elledningarna?

Pappa: Nej, det tror jag inte.

Jag: Men varför står det stilla då?

Pappa: Det kanske är fel på motorn.

Jag: Va? Finns det en motor i ett tåg?

Pappa: Ja, hur ska det annars ta sig fram?

Jag: Genom dom där elledningran

Pappa: Haha, men hur ska hjulen rulla då?

Jag: Inte vet jag.

Pappa: Men får en dammsugare kraft att suga upp dammet genom sladden?

Jag: Ja? Eller va? Finns det en motor i dammsugare?

Pappa: Men vad lär ni er i skolan nu för tiden?

Jag: Inte om tåg och dammsugare iaf.






Jag är smart men jag hade aldrig tänkt på det.

Blandat


Jag saknar dig, vad var det som hände mellan oss. Jag fattar inte, inget
är som förr längre. Varje dag som går tänker jag bara på dig. Du betyder
för mycket i mitt liv för att du ska gå till spillo. Snälla förlåt mig för det
jag gjorde. Jag ville gå en egen väg i mitt egna liv. Snälla förlåt mig, kom tillbaka.

Nu ska Beckie berätta tre saker ni inte visste.

1. Jag är en väldigt blyg person och har svårt att lita på människor och
binda mig till människor. Jag lever i en liten fluffug värld och vill inte
se värkligheten.


2. Jag älskar "barntv", som jag skrev innan jag lever i en fluffig fantasivärld där inga
gränser finns. Jag lyssnar bara på musik som har med "ovärkligheten" i sig, eller i
stort sätt iaf.

3. Jag är orftast ensam, jag har inte så många vänner som jag inte har
gkort illa eller svikit. Jag är tydligen inte en "sann vänn" enligt dom.
Alla gör misstag, jag är en klumpig och gör misstag hela tiden. Jag
tycker att jag ställer upp hela tiden och gör det jag kan.



Det var allt jag hade nu?


Ställ gärna frågor. Jag svara på ALLT!


På väg hem

Nu sitter jag i bilen på väg hem. Bätter väglag nu men det är aldrig lätt att skriva i bilen. Solen skiner mig i ögonen och värmer mitt kalla ansikte. Hoppas det är lika fint hemma så man kan gå en lång promenad med hunden, har suttit i bilen i stort sätt hela dagen. Bläää. Man blir så stel. Jag längtar efter mina blodtörsade Twilight-böcker. Hihi jag är en twilightnörd. XD

Framme

Nu är vi framme hos den första vi ska besöka. Jag fattar inte riktigt vad dom pratar om. Dom har en jättesöt katt med en flerfärgad nos.


Jag just nu

Borlänge

Nu sitter jag i bilen på väg till Borlänge, det är lite svårt att skriva vägen är inte den bästa. Jag glömde min kamerakabel hemma så ni får se bilderna ikväll. Har har cbörjar det bli dåligt am i datorn så kanske kan ta nån bild med den. Men nu börjar internet försvinne, skriver mer sen.

Eclipse


Gud vad jag längtar

Mina nya naglar


Fina va :D

Veckans planer


Ser väldigt lugnt ut och jag ska bara slöa igenom denna vecka.

RSS 2.0