Beckie har lyckats igen

Min mobil är trasig. Jag fattar inte hur jag lyckas. Ska lämna in den på fredag så får leva med en gamal mobil vi har här hemma. Jag som har varit så rädd om den, helt pölösligt så funkar inte batteriet (men har ett från en annan Sony Ericsson) så de är löst, men tuschen funkar inte så de är skit jobbigt och sen slocknar den aldrig så den kyser hela nätterna. Jaja, men jag har kollat upp de så de går på garantin, jag är född med tur IBLAND! XD


Resultatet


Så här blev de. Den "före" bilden är inte direkt ny. Men ni ser skillnaden?

Jag vet att jag färga det igår med, men det vart ingen skillnad och de tänkte inte mina
ljusa blonda utväxter. Nu ska jag gå och göra fruktsallad
.

Nu är de dags att färga håret

Ja, jag skulle egentligen göra de i måndags men de blec aldrig av och de vart inte svart heller nu ska jag färga de lite mörkare. Tänkte ta svart med jag tror de blir alldedes för mörkt.


Ni får snart se resultatet


Det har inte gått att blogga

det har varit fel på Blogg.se så jag har inte kunnat blogga idag. Typiskt blogg.se tror de har hänt nästan varje dag nu den senaste veckan. Iaf när jag ska blogga. Gud vad jobbigt.

Jag har städat hela dagen, börja med mitt rum sen hjälpte familjen åt att städa hela nerevåningenså vi bytte alla gardiner, bädda rent i alla sängar osv. Visst är vi duktiga. Nu har jag belönat mig själv med att färga håret (dok belv de samma färg som jag hade), tagit ett bubbelbad med ansiksmast och hårinpackning. Nu är de bara fotbad kvar något mina fötter sricker efter. Vilken skönhetskväll detta blir.


Haha va snygg jag är på bilden. XD


God morron

Gud vad tidigt jag vakna idag. Har legat hela morronen och kolla på tv sen var vi tvungen att fylla på kylen så följde med och handla. Ja, jag är faktiskt ganska morronpigg människa. Nu ska jag börja städa mitt rum sen ska hunden badas. Hörs sen.

Shopping


Köpte dom igår på Lindex 59 kr

Var tvungen att köpa en ny plånbok på nån affär 159 kr

Köpte Uggs med på Crispin 250 kr

Ny kategori


Ny kategori på bloggen. Nu kommer jag att skriva senaste skvallret. Va tycker ni om det?

 


Kan ni slösa tid på min blogg så kan ni slösa tid på hennes. Hon hållder på med en ny desing.

www.lilianalarcon.blogg.se/


Är så himla trött och har ont

Kom hem för nån timme sen och har duchat, jag har så jäkla ont i fötterna så kan knappt gå.Idag har det varit en lika tråkig dag som igår. Har ju haft praktik och varit ute och skottat fram till dörren så vi kan komma in. Har du kommit en halv meter snö. Jag hatar värkligen vinter.

Nu ska jag snart gå ner och laga mat. Mamma är jue sjuk och pappa är i Göteborg så jag måste sköta mig själv och så måste jag ta hand om ALLA jäkla djur.

Shopping på lunchen
Snabb shopping idag på lunchen. Köpte lite mer underkläder men orka
inte ladda upp de. Hann inte blogga nå mer igår kväll för jag kom hem
ganska sent och så var de skola idag. men jag ska iaf ut en dag till skolorna
här och prata lite. Pöss på er.

Ska rusa iväg!
Alldedes nytagna bilder. Nu ska jag rusa iväg på en möte snart. Ha en bra
kväll och pöss på er. :)

Barack Obama


Haha. Efter det där så hitta vi på en till rolig sak. Hitler bajsa på Barack Obama.


Ja, vi är omogna och nej vi är inte rasister. Vi har bara kul och vi tycker att Barack Obama gör det bra.

Nej, nej Kissie


Tror inte att den där kosta 3000 kr lilla Kissie. Varför ska du ljuga om allt?


Orkar inte

Usch jag mår inge vidare. Är så hilma trött. JKag vet vad det första är jag ska göra när jag kommer hem. Jag ska sova och krama min älskade, saknade mobil. Puss på er.

NEEEEJ

Detta händer bara inte det har aldrig hänt mig förut. jag tror jag dör. Jag har GLÖMT min MOBIL hemma på byårn. Jag mår illa, blir yr. Min lilla älskade mobil så fort jag ser nån annan med mobilen i handen känner jag mig kallsvättig och yr. Nej jag kan inte ens skriva blogg. Ska ha jävla PISS matte nu, de ämndé jag hatar på den här skolan, tycker inte om min mattelärare fortfarande.

Taxi hem från skolan

Haha, skyndade mig till tåget men sp klart så var de inställt så en buss ersattes. Bussen vart full så kom inte med den så jag och npgra till fick en taxi. Haha so nice. Kom hem ½ timme sent men helt okej, fast jag jävligt trött. Nu ska jag shoppa lite på nätet. Pöss på erDetta publecerades aldrig igår så detta är gårdagens inlägg

Skola ;(

Nu är det lunch men jag åt iaf ett äpple idag, i vanliga fall brukar jag inte äta alls. Har bara en lektion kvar sen. Gud va skönt. Jag vill kunna smita tidigare för att hinna med tåget, men jag funderar på att kanske gp på stan men tror inte jag kommer orka det. Jag är så trött att jömt behöva springa till tåget. Varför ligget byggnaden jag gpr i så långt bort? Jag hatar skolan´, är så trött på den. Puss på er ska skriva lite på engelskan nu.

Lögnhalsen Kissie

Ja är inte alla trött på Kissies lögner.


Först skrev Kissie (Alexandra) att hon skulle vara med i God Morgon Sverige men hon var för
feg för att dyka upp eftersom Kenza och Foki skulle vara med. Bara ett kort tag efter skrev hon
att hon skulle vara med i Nyhetsmorgon lördag men det vara ALDRIG sant. Nu skulle hon vara
med i Wipeout
men jag tror aldrig det var sant heller eller så fick hon sparken och kommer med en
dum operation som försvar som jag sldrig tror kommer bli av. Dom som gör Wipeout tror hon kommer
att klaga hela tiden "Åh nej jag bröt en nagel". Hon skulle aldrig klara det.

Alexandra Kissie Nilsson bara ljuger och hon ska snart vara 20 år. Hur kan hon sjönka så lågt. Varför ljuga i att hon ska vara med på tv. Sen skrev hin nyligen igen att hon ska vara med i 8:an men de är också en lögn jag tror att hon skrev de tidigare också. Men hon skriver bara så för att hon får penagr för det och folk ska titta mer
på 8:an och leta efter vilket program det är.

Idag blir det städa

Känner att min garderob behöver städas lite. Jag slänger ju bara in kläderna när dom är rena. Men får se hur länga jag orkar städa den. De är rätt mycket att ta itu med. Men börja känna mig lite bättre eller mycket bättre med tanke på hur jag har mått. Jag är rätt trörr under den här veckan har jag sovit onormalt mycket. Men jag vill gärna sluta med allt detta nysande.


Jag ska shoppa nya skor

Ja, snart får man penagr och jag behövar förnya min garderob och de fårsta jag ska köpa är ett par lårstövar så snyggt. Den här veckan har varit den tråkigtaste i mitt liv och det har ni märkt så har mina blogg varit väldigt tråkig och jag har inte skrivit så mycket. Mitt liv måste bli roligare. Men har jue varit sjuk.


så snygga :)

Prosit

Usch, ja så börjar varje inlägg nu för tiden för mig. Hela mitt rum måste vara fullt med bastiller. Iagår hosta jag nästan upp mina lungor känndes det som. Idag nyser jag hela tiden kan nog inte finnas nå kvar i mig. Varför får jag inte bli helt frisk nu så jag kan ta bilder?

Om 21 dagar ska jag och Sandra på.......


En gamal bild på och och Sandra. Ja och vad ska vi göra om 21 dagar?

Har så tråkigt så kolla lite på youtubeGod morron

Jag är fortfarande sjuk så ligger hemma idag med. Ville gå på praktiken men vart inte så. Har nyss duschat. Ska försöka hitta på nå att göra. Har inte fått in nå bra filmtips. Nån Anonym fråga vart jag ska flytta och jag har skrivit de 100-tals ggr jag flyttar till Uppsala i sommar om de är så intersant att veta.

100 småungar

Jag ligger fortfarande i min säng och har skit ont i huvudet. Datorn är seg känns som nått är fel. Råka jue tappa den. Ska plugga lite och börja med min uppsats. Mamma skriker hon har en sån jävla jobbig gnällskrikröst så de låter som 100 små 1 åriga tjejer men pipiga röster.

Inge bra på tv

Har jue legat i två dagar nu och inte gjort ett piss. Har fått mitt rum omöblerat idag ser mycket bättre ut nu. Ska fota de. :)

Filmtips

Jag kommer att bli liggandes hemma imorron med. Nån som har nå bra filmtips som man kan ligga och kolla på imorron. Jag har beställt alla twilight böckerna och ska beställa filmen med. Älskat Twilight och New moon. :)

Svar på tal

Nu ska jag svara på några frågorHur gammal är du?
Jag är 16 år

Varför skriver du inte så mycket om din familj nå mer?
Jag gör inte det eftersom det är mitt privatliv

Går du i skolan?
Ja

Vad tycker du om Kissie?
Jag gillar inte Kissie men jag läser hennes blogg. Hon skriver att Kissie är som en skådespelaroll och jag tror på de. Jag tror Alexandra är en snäll uppblåst fjortis. XD

Varför gillar du inte in syster?
En familjefråga. Jag hatar absolut inte henne som jag kanske har nämt men jag menar det inte. Vi har inte fått samma uppväxt och det är en står ålderskillnad mellan oss. Vi är så himla olika.

Tänker du sluta blogga?
Ska jag vara ärlig så har jag funderat på det. Men så som de är nu ska jag inte de. :D

Vart bor du?
I den kungliga hålan Ockelbo

Hur länge har du bloggat?
I 2 år, har bara bloggat sen Augusti här tror jag. Sen har jag haft tre andra bloggar. ;)

Varför vill du flytta hemmifrån?
För jag inte kommer så bra överens med min familj.

Har du några djur?
Ja, tre katter och en hund. Två av katterna är mina ;)Många av frågorna hade samma mening och de var många frågor om min familj. Men fortsätt skicka frågor som förr. Kanske inte svarar på alla.


Avslutad!!!!

Jag kommer inte orka svara på frågorna nu. Har ni inte hunnit sätt att jag har haft de så kan ni skicka frågor till SilverZvala@hotmail.com


Vakna nyss

Har sovit en hel dag. Känns inte bra. Har skit ont i huvudet och halsen. Kan knappt kolla på tv för jag har så ont, men de är ändå inge bra på tv. Vill att mamma ska komma hem nu. Kan inte sova så vet inte vad jag ska göra.


Sjuk

Jag sitter hemma och mår värkligen illa. Så fort jag sätter mig upp så ,år jag skit illa. Ligger bara i min säng och föröker sova men jag har sovit 13 timmar. Stackars mig :(


En klasisk sjukbild

Fick en komentar från en anonym.

Varför svarar du inte på kommentarerna?

Svar: Jag får ganska många mail och komerntarer varje dag. Jag måte godkänna kommentarerna för att jag får ganska många elaka kommentater, fattar inte varflr kolk läser min blogg om jag är mobbad och min blogg suger. Om ni tycker så, läg inte min blogg då. Vissa frågor behöver jag inte svara på eftersom svaren finns i inläggen.

Jag kan göra så här. Jag öppnar en liten frågestund där jag svara på ALLA frågor oavsätt vad dom handlar om. Frågestunden slutar klockan 19.00 ikväll.

Prov

Usch sitter nu i skolan och ska snart ha prov. Jag har fortfarande skit ont i halsen. Men nu ska jag gå ch se om syv är ledig.

Jo en rolig sak hände nyss. Jag hade glömt att sätta mobilen på ljudlös så när jag fick 5 sms typ samtidigt så pep de skit högt i hela klassrummet. Usch har nog aldrig varit med om de förut. Men jag låsades som ingenting. XD


Sommaren 2008

Kolla igenom mina bilder och då kom jag till en mapp från sommaren 2008.


Jag, Alex och Anija

Jag och Bella

Fler bilder kommer när jag kommer hem. Ska till skolan.


Lite uppdate


Inte så bra bild men så ser jag ut idag. Nu ska jag snart till skolan

Jag


Ja häromdagen

Jag är trött på alla som ljuger

Jag är så trött på alla som ljuger för mig. Är det så svårt att säga att man inte kan. Imorron är det skola ser inte så mycket fram emot de eftersom jag måste upp så tidigt sen är det praktik igen jag tänker inte vara kvar där eftersom jag inte trivs. Jag vill inte ha nån praktik ska prata med min syv han aksnke kan hjälpa mig att hitta ett ställe där jag kommer trivas.

Hon är inte så perfekt


Haha en inte så jätte ny bild på Kissie men ni ser hennes hudproblem

Jag glömmde

Hehe jag glömmde att blogga igår men idag ska jag sätta in mitt skrivbord i mitt rum igen känns inte så bra att sitta i sängen hela tiden och blogga och sånt. Jag vet bara inte vart det ska stå. Puss

Bilder kommer......

The sims 3

Haha jag var bara tvungen att köpa the sims 3 idag. haha sen när jag skulle testa de så fattar jag nada. Så kompleserat spel. Eh får ta hjälp av nån. Puss


Bad och ansiksmask

Finns de nå bättre än att komma hem och lägga sog i badkaret och bubbla med en ansiksmask och bara slapna av efter en lång dag. Jag mår ju inge bra nu förtiden så gör allt för att slappna av och försöka att lyxa till de.


Jag skar mig idag

jag skulle diska en kniv och då råka jag skära mig men de de vart ett ganska djupt hål. Ajajaj de svider fortfarande och är lite yr. Måste redan byta plåster och jag har inte så mycket tid kvar på datorn. Puss

Jag e stamis hos bilblan

haha ja, jag har börjar hänga på bibliotek en hel del och blivit en pluggis, det är så lugnt och skönt fast inte den här gången för några är här och sjunger, dum plats att vara på. Fast det är jue plnny och Ragge så för min del är det helt okej. :D Nu ska jag fortsätta plugga så puss på er.

Nu ska dom dra och jag ska sluta blogga.

Sjuk

Jag mår riktigt dålig, har ont i huvet och mår piss dåligt. Jag har ingen lust med nånting inte end att göra de första stora valet i livet. Vad ska jag göra?


Jag hatar att göra val

Jag gör ett av mina stösta val i livet. Jag vet inte alls vad jag ska välja ska snart gå till min syv så fort Lilian (tror hon heter så XD), sorry om de blev fel namn. Men nu ska jag dra puss hej

Nu är de skola igen då

Sitter och trökar framför en tråkig ful dator i skolan. Jag vill egentligen jobba på den här fula datrn idag men för tillfället har vi inga sånna uppgifter. Why? I don´t know. Yepp snart är en engelska jag är helt borta efter lovet så får se om de är de nu. Jag ska prata med min engelska lärare sen om att jag känner att alla övningar vi gör inte känns rätt, jag vill pli bra på att skriva så då kan jag få göra de, men vi har ju nu dumma studiekort som måste följas. Puss hej

Hemma

Jag håller på att bli sjuk. Mamma hade magsjuka igår och nu har jag skit ont i magen och huvudvärk ja och en massa täcken på magsjuka. Får se hur de blir fram emot kvällen. Nu ska jag sova puss

Lunch

Har precis varit nere och köpt 2 äpplen som är min lunch men orka bara äta ett halft så det andra är alltid bra och ha sen. Har bara svenska kvar sen slutar man. Gud va skönt, måste kuta till tåget funderar om jag ska köpa nå gått att ta med mig hem sen. Jaja nu ska jag leta reda på min syv. Puss puss

Jag är så trött

Jag är ¨så trött på atft blogga, det tar sån tid och ni kanske märkt att jag bloggar ganska dåligt. Sitter i skolan nu kom ca 20 sent pga bussjävlen som var 30 min sen. Det är en buss som kommer från s-viken och sen blir en buss som ska gå till stan. Herregud det tar 30 min från s-viken till hålan där jag bor då måste, ja jag kan inte skriva de. Orkar inte bry mig sitter här nu iaf.

Bloggar nog mer när jag kommer hem vid ca halv tre om jag hinner med tåget. her egentligen lust att åka till Tierp en stund bara för att vara med nån.

Lugn kväll igår

Gus vilken härlig kväll jag hade igår. När jag kom hem från en hel dag på stan så hade mamma och pappa gjort fläskfilé och potatisgratäng. Jammi :) Efter en god middag så gjorde jag i ordning ett bubbelbad med en anisksmas värkligen avslappnande. Var ju stel som en isbit. När jag badat färdigt så var de en bra film på tv så kröp ner i en varm säng. Kunde inte bli en bättre kväll själv.

Men de fanns en dålig sak i det hela. Mamma och Pappa har kollat på en LÄGENHET i ****** NEEEEEEJ! Jag vill inte bo i en lägenhet

1. Man får inte spela hög musik (japp jag har börjat med det nu har ju nästan aldrig spelat musik förr)
2. Finns en massa regler
3. Tvättstugan ligger i en källare
4. Man får inte sätta upp en massa hyllor på väggarna
5. Man får inte rusta när man vill (vägrar ha vita tapeter, vill ha två bruna väggar och två beigea)

Ser ni det finns en massa nackdelar med att bo i lägenhet, har aldrig gjort de eller jo när jag typ var 0-1 år.

Beckie inte gilla :(


Shoppat med Karin hela dagen :D


Karin :)

Ett nagellack
Två ansiksmasker
En mascara
Hårsnoddar
Två mössor

Måste till tandläkaten (igen)

AJJJJJ, jag har så ont i min tand. Hra antagligen tappat en plomb (igen) eller så har jag ett nyss hål. Det här bli dagens sista inlägg. Ska blogga mer imorron och kanske ta bilder. Puss på er

Ska jag eller inte

Ska jag kontakta dom för att få hjälp med att få flytta hemmifrån. Den här gången tror jag att jag tänker göra det. Men ska i så fall gå genom skolan. Detta ska inte gå ut över bloggen. Här är några bilder.


Idag har jag strumpbyxor och en stor t-shirt

 


Nån?

Jag vill hemmifrån nu? Nån jag kan sova hos, eller komma till ikväll?

Just ja, har ju inga riktiga vänner kvar.


Så här känner jag nu

Hej då

Tyvärr går det inte att ladda upp bilder. Det är nå fel på internet här hemma.

Jag villl inte leva mer, har inget att komma med. Mitt liv är helt jävla patetiskt. Jag har inga vänner. Jag har inget kvar av det gamla. Orkar inte med er. Efter skolan har jag liksom inget att göra. Jag saknar det gamla livet jag hade som var så jävla bra, sen förstörde några patetiska jävlar det. Något som var värdefullt och jag hade alltiod något att komma med. Men nu, ja nu vafan ska jag göra. Snälla låt mig få somna, låt mig gå ner utan att komma upp.

Jag tänker göra det inom en vecka. Ni fattar vad.

Sista veckan är kass

Jag har haft så tråkigt dom här dagarna jag varit hemma. Vad ska jag hitta på? Alla mina vänner typ bara ljugfer för mig. Ska man  kalla det vänner? Ingen som vill hitta på något med mig heller. Ska åka in och köpa en mössa imorron, skulle köpa en sak till med de blir inte de. Ska köpa den sen den 20:de tror jag. Ni får se va de blir sen. Puss

-26 C

Hur kan det vara så kallt, man kan knappt gå utanför dörren utan att näsan flyser till is. Idag blir det en inne dag har bytt element för mitt gamla gick sönder. Sen har jag klivit upp idag, har ju gått tre dagar i pyamas men nu har jag mjukkläder på mig. Gud vad skönt det är. Men inget nytaget foto eftyersom jag är osminkad och ser hämsk ut. Puss på er. <3

Fick just veta.......

Att våra nya grannar eller iaf den nya grannfrun är tysk och har tysk bryting. Haha när vi skulle hämta henne vid tågstationen så sa hon "Det är snö på träden". Hahaha. Vilket dumt citat. Men de ät ganska konstingt dom gifte sig får ett tag sen, sen köpta dom ett hus här men det är bara hon som bor här hennes man bor nånstans i norrland i ett eget hus. Haha så knäppt.


Somna för tidigt igår

Ja jag vet inte va klockan va när jag somna igår men den var inte mycket. Skulle typ sitta uppe till 5 inatt men jag mådde så dålig att jag inte orka vara vaken. Jag kolla nyss på "året med kungafamiljen" på svt paly, har ni sett vad många konstiga hattar Drottningen har? Haha men alla har jue sin smak.


Babyfötter

oooh vad mina fötter är lena och fina, dom känns som små babyfötter. Tanke på baby alla vet jue att Katrin Zytomierska är gravid så jag tänkte ställa en fråga.

Tror ni att Katrin kommer bli en bra mamma?

Om ni inte vet vem Katrin är så är hon en bskit dålig bloggare.

Här är en video till

?

Okej, jag vet inte vad mitt nästa inlägg ska handla om så jag frågar er.

Vad ska mitt nästa inlägg handla om. Det kan vara om vad som hällst. ;)

Hahaha


Evelina dansar


Stackars liten


Nyårsvideo


Nyårsvideo


Nyårsvideo


Nyårsvideo


Sovit i två dagar

Jag har legat i min pyamas i två dagar nu är inne på den tredje, funderar på att gå upp idag. Jag har varit ute med hunden igår och idag å¨en långpromenad men sen har jag gått och lagt mig i sängen igen. Har laddat upp video från nyår på youtube dom kommer en efter en upp här på bloggen. :)

Men ge er

En i mina gamla klass från cp Persdlunda skreiver till mig på bdb. Nej jag är inte så aktiv där pga olika anledningar. Jag nämner inga namn. Men den personer säger att några vänner till "den" säger att jag skreiver skit på bloggen om honom eller henne. Men varför skulle jag göra det. Jag skreiver inte om nångon från mina gamla cp skolor här. Om ni sett de så skicka bevis till Silverzvala@hotmail.com får jag är säker på att jag inyte gjort det. Jag kanske skrivit att jag inte kommer sakna klassen och skolan men inget mer för det gör jag inte. Jag hata den klassen jag gick i. Jag bytte jue för jag mådde så dåligt och ville begå självmord. Men vill inte prata om det. Sen bytte jag tillbaka varför vet jag inte men jag trodde jag hade mord att stå emot men det hade jag tyvärr inte.

Läskigt med många läsare och inte veta vilka de är.

<3

I miss you <3

Nyårssmåttingar


Haha söta små småttingar

Mitt 2010
5 saker jag ska göra under 2010

* Flytta hemmifrån
* Fylla 17 XD
* Skaffa gymkort
* Bli snällare mot mamma och pappa
* Åka på språkresa

Sist men inte minst LEVA LIVET!


Syskon?


Tycker ni dom ser ut som syskon?

En bättre bild på Elina

En film att se men ingen 10:a

17 angen var inte en så bra film som man trodde. Den är ganska bra bara för att Zac efron är med men utan honom är inte filmen väd att se. Gillar man inte Zac så ska man absolut inten se den. 
 
Att komma in på ett helt annat ämne så kommer två filmer fårn lägtret


17 agen

Alla säger den här filmen är så bra, kollar på den nu får se om den är så bra som alla säger.


God morron

Eller kanske ska säga god eftermiddag eller är det förmiddsag. Är helt borta, har ingen aning vad det är för dag. Jag vet att det är det andra jannuari och nu  vet jag att det är lördag. haha :)

Här är några fler bilder.

Här sov jag ;)Haha

Filmerna kommer senare


Mina små kåta killar ;)


Låva att lägga upp denna bild

Chrille och Gabbe ser lite borta ut ;)

Hemma!

Gud vad skönt det är att vara hemma. Har juu saknat mitt rum och slippa ha allt i en resväska. Bara ligga här och blogga. <3 Sen är detta mitt första inlägg på 2010. Kan ni tänka er att det är 2010 nu. Svråt att fatta att det är ett nytt år. Detta ska bli ett bra år för er alla mina älskade Beckieläsare.

Nyvaken Beckie andra dagen

Spenderade mycket tid hos killarna. :)

Elina

Matilda och jag. Vår årliga nyårsbild.


PS: Har en massa filmer som kommer eftersom.

RSS 2.0