Nerdräkning

Om två veckor är det skola. Om tre veckor är jag i England. Om sex veckor får mina små kattungar flytta. Om elva veckor flyttar jag hemifrån. :)


Hemma

Nu är jag hemma. Åt nyss lite mat. Strumpbyxorna kom från HM så ni vet. Här är lite mer.


Här är min nys svarta mysdress

Foundation från Loria, Mascara från Lorial, rouge fårn HM och "foundationöappar" från HM

Linne från HM


Jag just nu. Har inget att göra så kan lik...

dsc00235 (MMS)

Jag just nu. Har inget att göra så kan lika gärna mobilblogga. Är hemma om 20 min kanske. Man vet aldrig med mig. Jag kanske går ner till byn och jag kommer hem. Jag gör ju som jag vill. Har inga regler. Haha vilken 17 åring har regler? Är ju 18 om mindre än 10 månader. Då ska alla mina vänner supa mig full på ja jag tänker inte säga vart. Men kissie är avstängd där.


Min stackars arm. :-(

dsc00232 (MMS)

Min stackars arm. :-(


Mina nya snygga strumpbyxor. Sitter iaf på...

dsc00230 (MMS)

Mina nya snygga strumpbyxor. Sitter iaf på bussen på väg hem nu. Fick åka gratis. :-) berätta varför och jag kommer hem.


Valbo

Idag blir det Valbo med Emelie efter skolan. Jag har bara en lektion kvar. Känns skönt sen är det bara tre skoldagar kvar. En denna vecka och två nästa vecka sen är det LOOOOOOOOOOV! Gud vad tiden går fort. 10 lektioner kvar och efter denna dags slut är det bara tio. Haha! Oj nu börjar det pirra i magen. Jag har nyss gjort om min gymnasieansökan ska bara ta hem den och mamma ska skriva under. Jag vet att jag kommer in, men det är ju det att det inte var säkert att linjen kommer att starta eftersom man inte vet hur många som har sökt in och dom måste ha ett visst antal sökande elever. Ja dte är bara atyt hålla tummarna.

Vad?

jag har ingen aning om vad jag ska skriva. Jag har liksom inget att säga. Sitter inte och gör så mycket. det var något jag tänkte på inatt men kommer inte ihåg det nu. Mne ni får nöja er med det här nu.


Tre veckor

Vet ni vad? Om tre veckor är jag inte här i Sverige jag har kommit till Hastings i England med 8 km lång strand. Jag hoppas flygtider och sånt kommer imorron vet att det kommer till venckan. Gud jag börjar bli nervös. Antar att flyget går rätt tidigt. Om tre veckor har jag nog träffat många nya människor känns på något sätt att jag ändå inte åker ensam, mins ni Mickis?


8 km lång strand :D


Grillar

Haha vi grillar mycket i den här familjen. Men det är så gott och ja vi vet att det är farligt att grilla för mycket. Men nu måste jag kuta. det är morsdag och jag måste hjälpa till.

Jag lever

Jo jag lever, har bara inte orkat blogga med ska sammanfatta fredag och lördag snabbt.

Fredag
Gjorde inte så mycket. Städade mitt rum och hjälpte mamma i trädgården, så de tog hela dagen typ.På kvällen grillade vi och jag träffade några vänner. Köpte också en ny mysdress. Ska visa den sen.

Lördag (igår)
Igår så kom Karin hit, vi gick runt köpte en Crestina Agulera parfym åt mamma tills idag. Vi gick runt och hamnade i en lekpark och pratade., Sen gick vi typ hem och åt och fastnade framför datorn eftersom det regnade den här gången istället för snöstorm. XD Det blev ingen bio kanske blir de till veckan istället. Innan hon gick så kollade vi på maean girls. En roilig film med Lindsey Lohan.

Idag
Idag är det mammas dag. Har åkt och köpt blommor och Kattmat på burk till mina två honkatter som är mammor. Tiara har ju ungarna kvar än så länge, Bellas ungar bor i fina små hem. Vet att dom har det bra. Oscar fick lite han med och Tina artakera en skål. Hahaha, så sött. :) Vi ska grilla idag och äta tårta. Ska blogga mer senare. :) Kom ihåg att vara snäll mot era mammor idag.


Så ser jag ut idag

Klänning från JC, legging från GT och koftan är min syrras gamla.


Hon ser äldre ut som brunett

Desireé la nyss upp ett inlägg där hon påstår att hon är natuligt blond. Jag vet inte om det är sant men jag är ju också natuligt blon mörkblond. La ju upp gamla bilder för ett tag sedan från Egypten det är min hårfärg, men man blir alltid ljusare på sommaren och mörkare på vinten.


Här är Dessie som brunett. Vad tycker ni? Ser hon äldre ut?


Orkade inte blogga

När jag kom hem igår var jag så trött och hade ont i benen. När jag skulle ta bussen till elevhemmet som jag ska bo på så pkte jag över 3 km för långt, fick gå tillbaka men jag hade 30 min på mig så jag hann i tid. I sthlm så blev det inte så mycket shopping ingenting i stort sätt hann inte, vi skulle möta upp min syster och gå ut och äta sen var vi tvungen att åka hem blev en snabbis på stureplan bara. Inget hötrog. Såg Dessie när vi skulle åka och möta upp syrran. Haha hon ser ut som en 13 årig fjortis, hennes små vänner såg också ut som små fjortisar men inte lika överdrivet. Men nu är det dags att göra dig i ordning.  

Sitter i bilen på väg hem just nu. Är hemm...

dsc00226 (MMS)

Sitter i bilen på väg hem just nu. Är hemma om kanske en timme. Berättar mer om dagen då. På radion spelas 90-tals musik. Haha den är ju bara bäst.


Nu är vi snart i sthlm. :)

dsc00219 (MMS)

Nu är vi snart i sthlm. :)


Jag känner mig redan hemma i uppsala.

dsc00218 (MMS)

Jag känner mig redan hemma i uppsala.


Naw. Kolla kaffe jag har fått

dsc00216 (MMS)

Naw. Kolla kaffe jag har fått


Jag just nu. Tror jag ska köpa en hatt

dsc00214 (MMS)

Jag just nu. Tror jag ska köpa en hatt


Uppsala

Mötet igår gick bra, jag fick bita i det sura äpplet för jag var så trött. Men nu sitter jag på ett utecafé i Uppsala och väntar på min persoliga caufför. Haha det visste ní inte. :P Vem kan de vara? Ska luncha med pappa om ca en timme sen bär det av till sthlm. Måste bara till hötorget då, finns en affär där som jag älskar. jag har handlat lite här i uppsala med. Jag besökte Realgymnasiet här som ligger mitt i stan. :P Fin utsikt och alldedes nyrenoverat. Jag ska gå staylist och när jag kommer hem så ska jag ändra min ansökan. Hmm.....vad kan de vara? Såg även en söt kille och när jag sa att han likna Alexander Ryback så skratta alla, han liknar inte honom men påminner om honom om ni fattar. :P Dom ville värkligen att jag skulle söka den linjen. :P 5 stycken i en klass. HAHAHAHA! Passar mig bra. Men nu ska jag gå igen. :P Puss på er.

Möte

Det blev fyra prov på två dagar. Haha men de är nog ändå. Det andra provet för jag göra nästa vecka. Men jaja. Inget att se fram emot. :( Allt ska göras nu. Men nu eller om fem miuter ska jag på ett möre. Måste ta mig dit nu byebye

Lång dag och ännu en till

Ja, igår när jag kom hem så lade jag upp tre inlägg på en gång. Jag var så trött efter de så jag somna och sov hela natten. Jag kunde inte ens röta armen så trött var jag. Idag ser dagen lika ut. Hade prov nyss och ska göra ett till snart. Sen tror jag att jag vill göra det sista på eftermiddagen. Klockan 14 är det möte. Jag kommer nog vara så trött då att jag inte orkar prata. Hahah. Men men...så ser det ut för mig just nu. 5 prov på två dagar. Inte illa.


Videoblogg från helgen


Dresscode


Strumbyxor, klänning och en kofta


Bilder från helgen


grillade

haha försökte få upp denna i en halvtimme

Haha, så blir de om man blandar vatten, bakpulver och grillkrydda

haha Becka

Haha, nu är de så här att den stora högen är Beckas.

Haha mina kort

Jag är bäst på att spela

Naaaw

Så söta


Jordgubbar

Nu sitter jag och Lilian och smaskar jordgubbar framför en varsin dator. Mums. :) 25 minuter kvar på lunchen och sen är det prov IGEN! Jag tror jag dör.

Då är det dags

Nu ska jag börja med slutprov ett. Det är typ som NP men mer inriktat på ett område som tex gramatik och så. Ja ni fattar. Sen ska jag ha NP imorron eller om jag får fråga om jag vill göra de ena nu och de andra sen. Orka inte förklara vad jag menar.

Efter skolan ska jag på ett möte som ska ta 45 minuter och sen ska jag till polisen. Hmm....vad ska jag göra där? Men nu ska jag sätta mig med det hämska provet.

God morron

Så här kommer min vecka att se ut.


Men nu är det dags att gå till bussen. Bloggar mer i skolan


Kul kväll

Becka kom hit och vi grilla. Eller jag grilla innan hon kom, jag stog och förökte få upp en sån där tändvästeflaska i en halvtimme. Värkligen barnsäker. Sen skratta vi, spelade smurfmusik och spela kort. Haha Jag tyckte Becka sa Peta rätt när hon sa peka rätt. Haha ja en massa sånt. Ja, sen gick vi in och sjöng singstar. Ja nu sitter jag här och kollar på sommarkrysset och väntar på mamma och pappa. :)

Sol!

Nu har jag vaknat eller har varit det ett tag. Mamma fråga om jag kunde städa badrummet igår men orkade inte då. Jag har inte gjort det på ett tag utan hon har gjort de åt mig. Snäll mamma jag har. :) Men idag kände jag mig skylldig sen ska det grillas idag. :) Haha min blogg handlar inte om att städa, men hade inge bättre att skriva. Nu ska jag gå ner till byn med hunden. :)

Inlägget borttaget

Sorry för dålig uppdatering men jag har inte orkat. En vän träffa ett fylla på stan och så här löd samtalet. (Har bytt ut namnen)


Just nu


Jag just nu. Det är rätt så mörkt i mitt rum. Men nu ska vi ut och grilla. :)


Oglamorös

Har inte kunnat blogga pga att det har åskar och bliztrat. Det är inte helt över än men nästan. Slänger in ett snabbt inlägg iaf. Jag har varit så oglamorös idag, har blippt gräser. Mamma och jag gick efter det ut med hunden och plocka blommor. Jag låter som en liten flicka. Haha. :) Mina ögonbryn är ovårdade. Men nu ska jag gå ut igen.

Hitta lite gamla bilder


Jossan, Sandra och jag för ett år sedan

När jag hade lugg. För 1,5 år sedan

Rebecka, jag och Soheila för ett år sedan

Jag förra sommaren

Jag för två år sedan

Niclas, Nina, Lasse, Jag och syster

Ja, ni ser själva 2005 alltså för fem år sedan första gången i Egypten

Ni ser här hem. Jag får tre år sedan i egypten

Samma resa. Tre år sedan alltså.

Jag i egypten för ett år sedan

Matilda ocg jag för ett halvår sedan

Jag i Augusti förra året

Och jag nu för tiden.

Så vad tycks?


Lägger upp ett inlägg till


Gud vad nära det är mellan skolan och huset där jag ska bo. :)


...

Jag orkar inte blogga mer idag!


SOMMAR!

Gud vad varmt det är ute. Så slönt. Sitter i mina sommarläder. :) Nu ska jag ut och sola.


Hur långt ska det få gå

Nu sitter jag är i skolan med feber IGEN! Jag har pratat med en lärare men hon säger bara att jag ska prata med min mentor. men vart är han? Ja du han har slutat för dagen hur fan ska man kunna prata med honom då? Vem har numret till sin lärare inte jag iaf och vill inte ha det häller. Jag tänker iaf försöker åka hem med nästa tåg. JAG HATAR POLHEM!!!!

Mina åsikter

Okej nu kommer min blogg att likna Paulinas nu ska jag komma med mina åsikter men inte lika starka som hennes. Komuner behöver pengar, pengar och ännu mer pengar, men ni slöras ju pengar på tex att låta gatulysterna stå på under dagarna då det är just. Varför ska man då ha gatulysen om man använder dom när dom inte behövs. Att satsa 4 miljoner på ett  kungligt bröllop där inte ens bröllopet ska vara. Jag tycker synd om 9or som ska gå ut nu. Vi fick iaf åka till Gröna Lund en dag, ha sikta mot stjänorna och ha en middag. Jag har hört att vissa nior inte får göra något alls, bara en vanlig skolavslutning sen så blir de en massa privata fyllefester. Jag var nykter hela min skolavslutning. Dom som blev mobbade hela grundskolan fick sitta hemma och gråta. Nej, men jag vet några som fick göra det.

Varför satsar politiker och komuner inte på skolan, det är vi som är framtiden. Eller hur?

Vecka 20


Rebecka

Visste ni att jag har namnsdag idag. Jag kom på det på bussen hem. :) Det är Norges nationaldag idag med :P



Fråga

Börjar dagen med en fråga. :)


Vad vill du bli när du blir stor?

Svar: Haha, jag hatar att få sånna frågor men eftersom så många har frågat så kan jag väll svara på de då. Jag gillar inte att man skirver "när du blir stor" vadå är jag liten nu då? Men iaf, jag vill bli staylist eller tvprogramledare, jag vill ha ett jobb som är roligt. Jag vill också flytta ifrån kalla Sverige. Men vem vet hur min framtid ser ut, det vet bara the future.


Fråga

Hur mycket tid lägger du ner på din blogg?

Svar: Jag lägger inte ner så mycket tid, eller det varrierar från dag till dag. Dom sista dagarna har jag varit ganska duktig på att blogga och jag har haft något att skriva om. Men vissa dagar orkar jag inte eller så har har inget roligt att skiva. Men nu drar det snart ihop sig till sommarlov och England. Får se hur mycket jag hinner blogga därifårn, ska iaf ta med mig min lilla dator och hoppas på att deras internet är trådlöst. ;)  Nu kom jag av ämnet, men iaf jag försöker att holla bloggen igång så gått det går och försöker blogga var tredje timme om det går. Jag föröker göra den så rolig jag kan men tror jag har misslyckats lite med det. :(

Vad ska jag skriva

Jag har typ inget att skiva om idag. Vi ska snart äta årets första rabarberpaj. Mums. :) Imorron är det skola igen och nu har dom två sista kattungarna öppnat ögonen. Såå söta. :) Just nu ligger Tiara (mamman) och njuter av att amma. Haha, inget jag vill göra i framtiden. Vet inte ens om jag vill ha barn. Inget jag ens börja tänka på.

Haha

Hitta ett roligt program som heter Google Earth man söker på en adress så kommer de upp exakt hur det ser ut JUST NU! Det är satelit bilder man ser. Så här ser de ut hemma hos mig. :)


Alla har typ studsmattor här och alla hus har två våningar eller mer. :)


God morron

Efter att suttit uppe och jobbat eller sagt till vad Mr hemlig ska göra så blev men trött och sov tills nu. :) Men visst blev den fin. Jag är mer än nödj. Vet inte varför den förra var helrosa, så läskigt ut. Men nu ska jag kolla klart på allt flyter. Haha

Tadaaa

Här kommer överaskningen. En ny mycket snyggare desingen. Undra hur länge jag har väntat på den. Tack så mycket mr hemlig. :) Och välkommen till starnden.





Hmm

Nu sitter jag och gör något hemligt för bloggen. Vad kan detta vara? Kan ni gissa?


Haha


Haha ;) Så där ser de typ alltid ut på msn för mig nuförtiden


Jag som barn


Inte så bra bild men så såg jag ut som barn. Jag hade förkylld hela tiden.
Men visst var jag söt. Är lite mörkare blond idag, under mitt mörkbruna färgade hår. :P


Jag älskar sommaren


Idag har jag haft bikini på mig. Så skönt men har inte vekat tagit årets förtsa dopp än.
Men det känns lite trist för imorron blir det regn här. :(


Jag har inga riktiga vänner

Nu ska jag göra ett deprimerande inlägg. Jag kan inte påstå att jag har riktiga vänner. Jag är trött på att sitta hemma och ha tråkigt. Jag skapade bloggen för att ha något att göra. men vad ska jag skriva? Jag har inget liv känns det som. Ingen vill umgås med mig, jag är en snäll och omtänksam person. Jag bjuder mina "vänner" på saker hela tiden men ändå vill dom inte vara min vän. Det är som att jag köper dom. När jag frågar någon om dom vill hitta på något som svara dom hela tiden "det skulle vara kul men kan tyvärr inte" så lyder alltid svaren. Vadå är man alltid upptagen? Det är aldrig någon som fråga mig om vi ska umgås.

Bjuder på denna bild. Sitter just nu ute o...

dsc00210 (MMS)

Bjuder på denna bild. Sitter just nu ute och solar i värmen. :-)


Vem träffa jag i valbo?


Ja, vem är hon? Jag träffa en tjej som heter Mickis som ska åka på samma Englandsresa som mig.
Hon var jättesnäll och gullig. När vi hade gått i en timme i valbo så var det så som om hon kännit mig
hela livet. Hon har nog osynligt och förföljt mig. XD haha. Nej men jag hoppas vi kommer hålla kontakten. :)


Ett videoinlägg från igår


Jag orka inte lägga ner någon tid på att göra ett videoinlägg.


Vad fanns i paketet?


The arks nya album. :)


Vad köpte jag?

Här är sakerna jag köpte. :)

Jeansleggings från Gina Tricot

Skor från Din Sko

Vad kan detta vara? Det lyser igenom lite. ;)

Kom tillbaka senare så får ni se. ;)


Hade tråkigt


Att åka buss är så tråkigt så tog några egbilder

Haha nej så besatt är jag inte

Så våldsam är jag inte häller men tydligen är du det eftersom att du gråter XD




Shopping igen då


Kom nyss hem från valbo. Vad kan jag ha hitta på att köpa nu då? Något från Din Sko igen :P


Gör de bättre

Skulle försöka kolla på Bella&Tyra show men de går typ inte. Det är tydligen väldigt många tittare så de hackar som in i tusan. Får kolla på de där dom lägger upp de. Det lilla jag såg av Kissie. Gud vad hon är snobbig och pratar groc stockholmska, såååå fult. Man märker tydligt att hon inte gillar Bella, och att hon är nervös så hon måste spela cool. Haha. Hon vill värkligen vara bättre än Bella och visa henne att hon är number one know. Men Alexandra Kisse Nilsson hon vet det redan, så försök vara lite jordnära nu.


Ni ser skillnaden. Hon var mycket sötare och finare förr. Visst man blir äldre men personligheter han också ändrats.

Har har ni en orenalbild på hur hon har förstöt sig med alla operationer


Man kan inte lägga sig i andras liv och på anras utseende. Utsidan är inte allt. Jag skriver detta bara för att göra bloggen lite rolig från min trisa vardag. Jag är en jordnära person och vet att jag gör fel när jagb skriver detta. Men det bara för att göra bliggen rolig och alla älskar skvaller. ;)


...


Har inte typ inte gjort något idag så här har ni el bild på mig.
Men imoron ska jag träffa mikis i Valbo


Hemligt


Fin bild från i sommras. Just nu sitter jag och MR hemlig och jobbar med en hemlig sak. Kan ni gissa vad de är?


Komisk natt

Ja, jag gick och la mig runt hanv ett inatt. Staks efter ett så vakan jag utav att jag stog ute i pyjamas. Jag var genomblöt eftersom att det regna.

Ja det ser stökigt ut på gården, men de är vårstädning som pågår här hemma.


Här är kommer lite bilder som tagits under veckan

Naaw, så söta

Kallar honom Nisse

Kallar henne Maja

Och kallar henne Saga


Här är några bilder från i lördag när jag och Karin var på bio

Karin

Jag :) Ja, mitt hår har blekts. Ska mog åka ner och köpa färg nu.

The Last Song var värkligen ett jätte bra film. Sorlig men bra bortsätt från att
Karin inte gillar Miley Cyrus. Jag tycker inget om henne, tycker bara att de är
bra att hon står för de hon gör. Jag tycker inte de är en barnfilm.

Haha, vi hade tråkigt så tog en massa konstiga bilder.



Musik alá Beckie



Adam Lambert Whataya Want For Me


Miley Cyrus Can't be tamed

Tack och lov

Nu har jag fått ordning på min iPod. Jag har inte fattat mig på den, men jag har ju bra hjäp. Så nu vet jag hur den fungerar. :P

Jag har faktiskt städdat mitt rum och bytt dammsugarpåse idag. Jag är så duktigt. Men nu måste jag leta på Tiara för hennes ungar skriker efter mat. Hon har varit ute och jagat. :P


Frågor

Hur gammal är du?

Jag är 17 år gammal. Det är väll inte så gammal.

Varför skiver du inte om killar?

Ja du varför? Jag får inte träffa killar på de sättet förän sommarlovet alltså den 11 juni. Jag skriver bara om vissa vänner i bloggen. Eftersom andra vänner är jag rädd för att förlora. Tex mitt och Sandras bråk handla mest om mitt bloggande. Men om ni vill så ska jag skriva mer om mina killkompisar.

Bor du i villa eller lägenhet?

Jag bor helt klart i villa. Har aldrig bott i en lägenhet. Hur är de?

Vilket är ditt favoritprogram?

Oj svårt. Men måste ändå säga att Andra Avenyn var bäst. Vet ni att dom ska sända alla avsnitt igen på tv. Från avsnitt ett. :) Men nu när dom har slutat sända de så får de bli Svenska Hollywood fruar och Petra Mede show.

Varför gillar du inte din mentor?

Ja, vi fick en dålig start. Det kändes som om att han ogilla mif redan från första dågen. Jag går och tror att hanns första tanke på mig var "Oh nej inte en jobbig fjortis) alla i min klass är typ intresserade av bilar och sånt, och ni vet ju hus usel jag är på de. ;)






God morron

Spyan smsa mig klockan 7.30 imore, jag kunde inte somna om efter de. Men en timme efter smsa mrX mig. Jobbigt. Nu sitter jag och kollar på min nysa favoritkanal tv4 fakta. Mamma sa att jag var oallmälbilldad så nu kollar jag på nyheter och på tv4 fakta varje dag. Det är riktigt intressant. Nu ska jag kolla vidare.

Fisk

Alltså man borde märka ut ingredisenser i mat. Jag var och köpte en macka det stod "Kyckling och briost" Ja täckte mums va gott. När jag kom hem och skulle äta den så smaka de konstigt. Det var fiks i. Jag är jätteallergisk mot fisk. Tur att jag inte svalde den utan kände de så pass tidigt som jag gjorde.


Jag vill äta

Jag vill gå till matan men jag vill inte sitta där och äta själv. Jag är trött och yr. Jag hatar detta. slutar 13.50 idag så jag hinner med tåget. Skönt. :D Hörs då. Puss

hem ljuva hem

Kom hem för en halvtimme sedan. Det är svinkallt här. Nu ska jag slöa framför tv:n

Kom nu bussen

Nu har jag tagit mig till Sandviken och sitter på resecentrum där och väntar på att min buss ska komma. Vill hem till mina små bebisar. :) Bussen borde komma när som hällst för den ska gå tio i. Ja, men de är dags att stänga av datorn nu. Bloggar när jag kommer hem.

Skor

Orka värkligen inte blogga igår, men ska sammanfatta dagen iaf. Vi målade staketet och möblera om vardagrummet. Det var allt som hände.

På svenskan som vi hade nyss så skulle vi göra en personbeskrivning. Det skulle svara tre falska saker och jag skrev att jag hade 50 par skor. Haha vad tror ni är de falskt eller sant? Det är de ända alla pratar om här nu iaf. Jag ska köpa ett par nya på fredag när jag får penagr.



Vilka av dom ska jag köpa?

Bio

Åkte in till Gävle 11.26 idag och träffa Karin. Vi gick och fika, prova skor och gick på bio. The Last Song var värkligen jätte bra och sorlig. Alla utom karin grät. Hahaha! hade iaf jättekul. Ska lägga upp bilder imorron.


Boring

Namn: Rebecka
Födelsedag: 21 mars
Hemstad: Ockelbo/Linköping
Ögonfärg: blå går
Hårfärg: Brunt
Längd: Mätte mig idag 164 cm :)

Högerhänt/vänsterhänt: Höger
Stjärntecken: Vädur
Skostorlek: 39
Är dina föräldrar skilda: Nej
Skor idag: Dom svarta och dom grå
Mål för året: Bli en bättre människa och skaffa vänner som jag kan lite på

Antal
Antal syskon: 1
Antal piercings: Inga
Antal tatueringar: Inga

Framtiden
Namn på barn: Inget jag har planerat
Vad vill du bli när du blir gammal: Yngre ;)
Drömjobbet: Frisör eller chéf


Favorit
Glass: Chocklad
Låt: Miley Cyrus nya Can't be tamed
Tuggummi: olika:D
Helgdag: Lördag♥
Årstid: Sommar! :D
Radiostation: Rix fm och the voice

Har du någonsin
Varit kär? Ja
Blivit dissad: Mm
Rymt hemifrån: På sätt och vis ja
Föreställt dig ditt ragg naken? Haha nej
Sovit utomhus: Japp
Gråtit i skolan: Aa
Gjort något dumt som du som du skrattar åt idag: Jao
Ätit sushi: Nej

This or that
Cider/öl: Cider
Pepsi/cola: Pepsi
Mcdonalds/burger king: doonken!
Kärlek/sex: kärlek
Choklad/vanilj: Choklad
Jordgubbar/blåbär: Jordgubbar
Kött/veg: Båda
Tv/film: Film
Gitarr/trummor: Gitarr
Kinesiskt/mexikanskt: Kinesiskt
Kakor/paj: Paj
Mtv/vh1: MTV
Blind/döv: Döv

Kan du
Gå ner i splitt: Nästan
Skriva med båda händerna: Ja
Blåsa en bubbla: Ja
Ha dina ögon i kors: Ja
Nudda näsan med tungan: Nej

Vem var den senaste personen
Du nuddade: Mamma
Du pratade med: Mamma
Du msn: Karin W
Du kramade: Vet inte
Du skällde på: Mamma och pappa

Senast du
Skrattade: Nyss
Grät: Igår
Filmen: 2012
Tuggade tuggummi: Idag
Sjöng en sång: Nyss

Var är du
Vad ser man utanför ditt fönster: Baksidan
Lyssnar du på musik just nu: Aa
Vad är det på din musmatta: Har ingen. Har en laptoppltta XD

Har du under den senaste månaden
Druckit alkohol: Nej
Rökt: Nej
Shoppat: Självklart
Skejtat: Nej
Bakat: Nej
Motionerat: Ja
Solat: Ja


Har fått många frågor om mina ögon. Vad de är för färg. När jag kollar på foton sen jag var liten var dom klarmörkblå, men idag är dom gråblå. Mest grå tror jag. Jag kommer ihåg de mesta om dominat och gener. Men mina föräldrar har båda klarblå ögon. Min syster har som en brun solros i ögat.

Hemma

Då var man hemma igen efter att suttit och vänta hos polisen. Världens kö. Jag var och fixa ett nytt pass itt gick ut i fabruari. Tiaras små kattungar är så söta. Jag får ta upp dom. :) Mitt rum luktar piss så domm får sova någon annan stans inatt och ska ska vädra ur mitt rum. Nu ska vi grilla och jag ska göra klyftpotatis.

Polis och kattungar

Jag skrev bara ett inlägg igår, men jag hade så mycket annat att ta tag i. Imorse 04.45 fick vi tre små kattungar.

Den föstfödda och den sötaste

Naaw. Det blev två honor och en hande. Kommer att sälja dom i Augusti

Duktiga lilla Tiara



Ska snart till Polisstation i Gävle. Vad tror ni jag ska göra där?

Så här ser jag ut. :)


Klart jag inte ska sluta blogga

Haha, jag ska acceptera alla kommentarer om att ni trodde att jag skulle sluta blogga. jag tänkte det igår jag blev så arg. Jag ska göra en ny desing men jag fattar mig inte på Gimp. Någon som kan hjälpa mig?
Ni skulle sakna mig för mycket. ;)

JAG LÄGGER NER

JAG ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ ATT ALLA KLAGAR PÅ MIN BLOGG. JAG HAR ALDRIG BLIVIT SÅ SVIKEN SOM JAG BLEV NU. BARA FÖR ATT JAG ÄR VAN ATT FÅ MIN VILJA IGENOM. Jag hatar dig. Du är ett jävla moffo. JAG HATAR DIG. Jag vill aldrig mer höra ett ord ifrån dig. Jag gjorde något jag visste att jag inte skulle göra men jag gjorde de ändå. Jag kommer aldrig mer att blogga. Hej då!

Vecka 18

Jag vet att jag är dålig på att lägga upp bloggkalender


Brett val

Jag lova ju att berätta vad jag har valt. Jag har valt på tre olika orter. Uppsala, Gävle och Sandviken. I uppsala valde jag staylist, i Gävle valde jag frisör och i Sandviken valde jag Handel. Hmm...vilken ska jag gå? Får se i augusti.

Bussnis girl

Jag är en riktig Bussnis Girl. Jag vinner i allt. ;) Jag har nyss varit på ett möte som kommer att göra min barndomsvän jätteglad. Jag har nyss också gjort mitt val inför hösten. Blir det folkhögskola eller gymnasiet? Hmm....vad tror ni?


Har ju inte min kamera så en dålig bild. Men så såg jag ut. :)


Hemma

Jag vet att mina rubriker är lite tråkiga med dom ska inte vara långa och det är svårt att komma på olika hela tiden. Ska bättra mig och öva på det. :) Jag fick en fråga om en sak jag inte har berättat.

Du går i skolan men inte ofta. Vad går i i för skola?

Frågan var lite konstigt formulerad men jag förstår den. Ja jag går bara i skolan måndag och tisdag. Jag har hoppat av skolan men inte helt skulle man kunna säga. Min grundskoletid var tuff, jag skolka mycket för jag mådde dåligt och plugga typ inte, men jag har över 200p just nu. Jag skulle inte klara gymnasiet och jag jobbar inte så fort i alla ämnen. Jag vet inte om jag ska gå gymnasiet eller om jag ska gå folkhögskola för att få gymnasiekometens. Det är mitt val som jag ska göra imorgon. Jag pluggar språk just nu bara, det är därför jag bara går i skolan två dagar. Var det ett bra svar?

Hitta lite fler bilder

Här kommer några fler bilder från ungdomshelgen som var för ett tag sedan. You remeber?


Ser ni mig? Jag har en randig tröjja. :)

Haha. Nu kan ni lista ut de.

Haha va snygga vi är när vi dansar barndanser

Chrille och "Spyan" (Gustav) OBS min rosa kamera!

Jag vet, jag är alltid i en annan värld när folk tar bilder på mig.





God morron



Jag just nu. Jag på morgonen är inte vacker syn. ;) Men bjuder på dom hjär bilderna. :P


Hahaha

Ja då sitter man i skolan och har jobbat halva första lektionen eller den är slut nu men eftersom jag blev sen så blev det knappat en halv lekton. Sen var det inte matte häller utan svenska. Men ska nog ha annan lektion på metten senare. Idag blir det långdag eftersom vi ska ha "eget val" på eftermiddagen. Hmmm undra vad jag ska välja. :/

Missa bussen


I min förra blogg skrev jag hela tiden om att jag missa bussen. Då gick jag i nian och missa den med flit. Nu missa jag den för första gången på ett år. ETT ÅR!! Jag sprang ut och när ser man bussen och man vinkar förjäves men det var den där sura gubben. :@ Är det så svårt att stanna? Jag ser ungdommar som råkar ut för detta hela tiden i stan. Jävla busschaffuörer.

Hahah en komisk nytagen bild på mig när jag är arg. (Jag har gjort till mig)

Enda fördelen är att jag missar matten :D Hatar ju min mattelärare och han hatar mig.
Jag kommer som vanligt få en utskällning när jag kommer.


Kissie feströker


Om man kollar på orediskerade bilder på Kissie så märker man att hennes hår har
blivit torrare (OBS denna bild är rediskread). Jag tror Kissie har rökt eller iaf feströkt
ett bra tag.


....

Jag har inget att blogga om. :(

Majbrasa

Var och kolla majbrasa igår. Träffa på några vänner med, är trdligen konfaläger här med. :) Har försökt att plugga med det går inge bra. Jag blir så irriterad över att ha tråkigt, hatar när folk gillar min status när jags skriver "Latdag" det är inte kul, iaf nte när man jämt har tråkigt. :@

RSS 2.0