Det är inte kul att åka buss i 2½ timme


Man tröttnar efter ett tag och somnar


Tråkbilder


Jag och vem var den andra? "jag är en turk"


Money money money me in the future XD

Den klockan funkar faktiskt XD


Trött

Usch ja denna resa får man aldrig slappna av på. Tur att man får vara hemma ikväll och bara slappa. :) Här är lite bilder.


Till lilla söta Tina

Haha en pipleksak

till mig

Den är för cool ;)

Jag :)

Stranden igår

Tidsvattnet

Under my umerella

Naaw

Haha

Hade lite tråkigt


Kommer fler bilder sen



Dagens bilder

Jag låter bilderna tala

Hastings casel


Älskade Elin och jag

Var nere i en gråtta, och ja killen där har blått hår och kallas blåbär


Och dagens sista bild. Vårat sovrum. Hämska väggar och det är faktiskt nystädat. Vi försöker hålla efter. :P



God natt!!!


Hej

Inlägget som jag gjorde igårkväll publecerades aldrig. Men nu ligger det där. Jag har tagit lite bilder idag på Hastings casel men dom kommer ikväll. Jag ska snart ut och sola men först ska jag göra lite saker på datorn. Jag och Elin har fått fågelskit på oss idag. Fy vad äckligt det var sen var vi tvungen att köpa en Cola för att få låna en toalätt. Jaja, denna vecka är som alla andra veckor stressig så förvänta er ingen bra uppdatering jag skriver så fort jag har tid. :) Men nu ska jag ut i den varna solen. Vi kommer att ha toppenväder hela denna vecka med. Inget regn. :D

Här är lite mer från shoppingen igår :D


En napp :D

handukar så jag kan ta bort sminker får inte göra de på deras handdukar

Väskan, shortsen, nappen, handdukarna och godis allt gick på 12 pund vilket är runt 130 kr. Sjukt billigt.


Bilder


Victor Victoria och Erik Erika

Jag och Erika 44 meter under jorden

Hahaha



Vår fina midsommarstång


Big Ben

London eye eller som vi säger London ägg


Erika och Victor


Paula pratkvarn

Min nya väska

Nya shorts



Hinner inget mer nu bye





Stress igen

Sorry för dålig upptatering jag hinner inte ens ladda upp en bild nu för taxin kommer snart. Igår hade vi skit kul i London kom hem rätt sent faktiskt och då var jag skittrött. Idag ska vi till Eastborn och bada. 33 grader igen. :) men ikväll kommer jag hem tidigt tror jag iaf, då låvar jag att ladda upp bilder. Puss hörs ikväll.


Lång dag

Jag hann tyvärr inte blogga igår. Det blev en lång dag. Gick upp klockan 7 och jag och la mig vid 1. Hade iaf kul på discot igår, träffa lite nya vänner och sncka med dom. :) Sen hade vi en tävling igår och jag tänker inte säga hur det gick för min grupp men vi är ju alltid bäst iaf. Hahaha. Vi har haft runt 30 grader hela tiden och kommer vara så veckan ut sen vet vi inget mer. Men här kommer lite bilder.


Jag och nåra till från resan.

NÅGRA till från resan. Vi är 33 i min grupp men vi är bara 11 i min klass. Sen är det runt 40 i den andra
och vet inte hur många som åker på ridning och dans. Vi är nog upp emot 100 iaf.

Ja vi går i skolan och det ser ut som att Elin pluggar men hon kollar bara in en bild XD Bra trick Elin men det funkar tyvärr inte.

Oliva skulle ta bild av oss på stranden och fick  bära alla våra väskor. Stackars liten

Jag, Erika och Victor

Det är en sandstrand om ni trodde det bara var stanar så är det bara där vi sitter och äter lunch för att vi inte ska bli skitiga.

Disco

Nu är det skola så bye


Dagens bilder



The beach

Lunch den ikke ätbara maten och vår kortlek

Donken

snyggaste Victor


Ja vad mer kan man säga stranden, donken och skola. :)


St Leonards

Nu är vi hemma vet faktiskt inte riktigt vad vi ska göra ikväll. Jag och Erika försöker att få tag i dom andra men vi vet inte än. Kanske blir hemma för vi ska ut varje kväll resten av denna vecka. 

Det var en väldiga massa frågor om vi talar engelska hela dagrana och i stort sätt ja. Så här är reglerna

- När vi är i skolan och kommer in i ett klassrum så får vi inte prata svenska dom är stenhårda med det. Ibland har vi en engelsktalande lärare som heter eams han är värkligen en bra lärare. 

- På raster och så när jag är med mina vänner så pratar vi oftast engelska eftersom vi pratar engelska hela tiden så blir de kvar på något sätt.

- Hos familjen vi bor hos har en regel att vi bara får prata svenska inne på vårat rum och det håller vi men när jag och Johanna är på vårat rum så pratar vi också engelska av samma anledning det sitter kvar som en vana.

så 90% av tiden så pratar vi engelska.

När vi ändå är inne på att prata så kan jag säga att jag inte pratar rikssvenska mer utan en blanding av skånska och göteborsk tror jag. Haha.

Men nu ska jag och Johanna sola. Bye

Ps: Här i Hastings har vi just nu 30 grader. :P

God morron

Hur är det där borta i Sverige, vi har haft runt 25-27 grader här sedan vi kom hit. :) Nu ska vi snart ta bussen till stranden och träffa dom andra. Nice! Men nu ska vi gå och äta våran onyttiga frukost.


dag nummer tre

Börjar detta inlägg med bilder

Mina söta vänner. Viktor (kalls "den där killen"), jag, Matilda, Anette och Elin


Jag och Erika

Vårat lunchställe, den steniga delen av stranden

Var på museum idag och gjorde det bästa vi kunde av den ointresanta

Däremot när vi kom till shoppingcemtrumet nå vakna vi :) Vet inte hur de var med Viktor

Okej om dagen. Idag så var vi på en tråkigt museum ett tag sen gick jag och några vänner till nöjesfältet och roa oss innan lunschen. Efter de så var det onfo på skolan och polisen var där och infomera oss om hur vi gör för att gå så säkert på stan som möjlogt och att de är ett stort problem med dråger här. Nu ikväll så hade vi lekar i en park och så. Imorron så är det stranden som gäller innan skolan. Men nu ska jag sova så jag kommer upp.

Fick en fråga från Becka om jag talar Engelska hela tiden.
I stort sätt ja. I familjen som jag bor hos får vi bara prata svenska inne på vårat rum. Men det är knappt att vi gör de. Vi pratar nästan bara Engelska här hemma. Lika på stan. Det gör vi mest för att dölja att vi är svenskar så vi inte blir rånade. I skolan är det så klart bara engelska som gäller och ofta har vi en engelsktalande lärare. Men ibland är det en svensk lärare.

God natt!!


Hemma

Nu är vi hemma. Har bara varit här och bytt om se var vi tvungen att sticka. Ikväll var de första sts discot. Ganska kul förutojm att mina ben bräns. Men jag överlever. Sen åt vi lunch på stranden vid tidsvattnet så min skor blev dyngsura. Jag kan tyvärr inte lägga in bilder eftersom vi bara har två adapter och mitt batteri till kameran dog. Sorry. Haha alla säger sorry hela tiden här i England. Sen är vi suktiga på att säga please och thanks. :) det var allt jag hade att säga nu. Så fort jag kan och får tid ska jag lägga upp bilderna från idag. :)

Sovmorgon?

Detta publeserades tyvärr inte i morse.


Det är som sagt sommarlov men inte här. Vi gick upp klockan 7 och ska snart gå och äta frukost. Första skoldagen börjar klockan 9 och halvla gruppen ska gå på rundtur här i Hastings medans andra halvan är i skolan och gör olika saker. Vi ska också bli indelade i små gruppen/klasser som vi kommer att vara i under stor del av resan. Hoppas jag hamnar med Erika. :) Jag har träffat många nya vänner och värdfamiljen är snäll iaf hon men han värka vara en liten surgubbe som inte har pratat med oss typ nå, han bara ligger framför tv:n hela tiden. Jaja, sen får vi bara prata svenska inne på vårat rum, har inget emot de det. Så om vi kollar på tv och jag eller Johanna vill fråga varandra någonting så måste de vara på engelska vi har råkat göra tabben att vi sa något på svenska och Sheila som vi bor hos såg lite sur ut. Men hinner inte skriva mer nu. Bye!!

England

Hej då Sverige och hej England. Vi kom hit vid 19-tiden och nu ligger jag och Johanna som jag bor med i en varsin säng med dom skrikrosa tapeterna. Haha hämsk färg. Här är lite bilder från dagen.


På flyget

Vet inte om de syns men en miniliten cola

Ja vi hade tråkigt

Fint. Satt i en liten trång buss i 2.5 timmar. Men nu är vi här iaf.

Vad händer i Sverige då?


Arlanda

Sitter just nu på arlanda och väntar på att få kliva på flyget nu. Kul, men är väldigt rädd. Men nu måste jag dra hinner inte skriva mer nu. Skriver KANSKE mer när jag kommit dit jag ska bo. Puss


Stress

Sorry att jag inte bloggat men har haft så mycket att göra. Igår packade jag hela dagen lång och idag har jag jobbat med Becka på rönnåsen. Så fin utsikt. När vi kom hem vid 17-tiden så åt vi och sen stack vi till Wij och kolla på konserten. Jag har tagit en massa bilder med mobilen men hittar inte kabeln så kan inte inportera in dom tyvärr. Ja efter konserten så gick vi hem till Becka och Rosa var också hemma. Vi sjöng sing star och hade superskoj deras släcktingar var också där. Ja kom nyss hem då och ska snart sova lite tror jag för om ja några timmar bär det av till Arlanda. Gud vad jag är nervös snart är jag i England. :)


Så här är utsikten iaf där jag jobbade med Becka. Fint va?

Packar

Just nu håller jag på att FÖRSÖKA packa. Om ni inte visste det så är de en av alla mina forbier. Jag klarar det inte att välja mellan vad som får bli kvar hemma och vad som ska få följa med. Hur man ska få i allt och hur man ska lägga de. Väljan mellan alla skor. Ja allt. Jag kan inte ta kort eftersom jag inte vet vart jag lagt min kamera men så fort den kommer fram i röran så ska jag ta bild.

Varför jag packar nu? Det är för att jag ska fortsätta imorron och på lördag så har jag fått ett jobb. Jag ska hjälpa Rebecka. Ja orka förklara vem av alla men det är Rosas söta lillasyster. Men nu back and pack. XD

Här är en till bild på hur de ser ut här, ...

dsc00273 (MMS)

Här är en till bild på hur de ser ut här, en jäkla massa turister


Detta har gått för långt. En liten by ska ...

dsc00271 (MMS)

Detta har gått för långt. En liten by ska fira så mycket. Varför ska vi ha en jättefest bara för att daniel kommer härifrån?


Kissie och photoshop


Eeh hur solar Kissie egentligen?


Haha

Idag har jag varit ute hela dagen i stort sätt iaf. Har städat mitt rum också. Blev riktigt fint inget fusk denna gång. :) Nyligen hände något roligt pappas mobil ligger i tvättmaskinen. XD Slarv!! Undrar hur den ser ut när den är nytvättat och förstörd.

sömnbrist

Jag har bara sovit 2 timmar inatt. Jag har haft sådan ångest för allt och det känns som om inget jag gör bli bra bara misslyckat. Igår så funkade inte min iPod men imorse så startade äntligen igen. Pustar ut. Idag så ska jag plocka upp på mitt rum samla alla viktiga papper som jag ska ha med mig.

jag cyclade nyss ner till byn och köpte frallor och snacka om att det var mycket folk, lastbilar, media ja allt. Dom bygger upp en scen och bänkar. Tom mataffärerna sattsar det här blir större än marknaden och då har vi ändå en av Sveriges största sommarmarknad. Ja, dom tar pengarna som vi ungdommar kunde få kommunjobb för och satsar på den här skiten. Är riktigt förbannad!





Varför?

Varför skulle detta hända mig? Varför är jag född med orut?


Färgat håret

Har nyligen färgat mitt hår. Samma som tidigare så ingen ny färg. En vän skulle engentligen göra de imorron men hon kunde inte. :( synd. Jag vet inte vad jag ska göra blir nog att städa rummet eller nått. Får ta de som de kommer iaf. Vad ska du göra imorron?

Dagen i bilder

Jag och Mickis!!

En av klänningarna jag köpte. Mickis köpte en lika dan i svart. :)

Mickis och Jag

Mickis

Naaw lilla jag

Och igen

Haha vi ät så snygga

Vi lekte turister



Haha

Vi vill bli modeller XD


Det går inte att hjälpa att vi är så snygga

Mitt inköp förutom klänning

Tröjja från GT

Kjol från GT

Örhängen från Glitter

Kanske inte är så intressant att veta att jag köpte tops.


Det var allt :)








Stan

Nu ska jag snart äta frukost sen blir det Gävle och träffa Mickis. :) Vi ska köpa en varsin stråhatt att ha på stranden :) Det kommer bli kul. :) Imorron ska jag färga håret. Tror de kommer bli lite ljusare. :) Får se jag har köpt en hårfärg men tror mamma ska få köpa den så ska jag köpa en ljusare. Får se vad dom tycker. Jag köper min hårfärg på Åhléns för man får jätte bra hjälp där. Bye


Jag är trött.


Allt klart

Nästan, lika småsaker som måste investeras imorron. Jag och Mickis ska åka och köpa en varsin stråhatt och jag ska köpa lite småsaker. :) 23 kilo får jag ha med mig. Måste klara de, så länge min pappa packar går allt. :) Tur att man ha en pappa som är bäst på packa när man är värdelös själv. :) Bara 6 dagar kvar. En vän skicka bilder på hur flygplanet ser ut.



Ja, haha tror jag stannar hemma i så fall.


En dag utan att jag skadar mig.....

Finns inte....

Ja nu har jag gjort illa mig IEGN!!! :'(


Ja så ser mitt fuckyou finger ut för tillfället. Jag har inte kunnat blogga
förrän nu för det har gjort så ont. :'( Stckars lilla mig.


Jag var bara tvungen att skriva igen med stora bokstäver och utropstäcken där uppe. En vän till mig tycker att jag har börjat missbruka dom stora bokstäverna och utropstäcknen. ;)


Sjuk

Jag lyckades bli sjuk på sommarlovets första dag. :( Låg typ i sägen hela dagen igår och orkade värkligen inte blogga. Men ska slänga in ett litet inlägg nu iaf. Igår gjorde jag typ inger låg i sängen jo jag gjorde en cheescake den blev jättegod och så hade vi jordgubbar till. Idag är jag ensam hemma och det betyder att jag måste ut med hunden. Till skollnad från igår då det var spöregn hela dagen så är det sol och 20 grader varmt idag. :) Ett litet pluss.

Här är lite bilder




Små varelser ute i den STORA världen.

Fick reda på en sak i tisdags som jag blev jätte glad över. :D
Så firade med en mumsig melon.

Och firade sommarlovets första sjuka dag med en cheescake


SOMMARLOV!!!


Äntlegen!!!!! Nu ska jag slappa ända fram till resan. :)


Skolavslutning

Nu ska jag snart dra till tåget och åka in på skolavslutning. Det ska bli regn. Typiskt!!! När jag gick ut 6 var det regn lika så när jag gick ut 9. Jaja ska typ bara dit och vända sen blir det kanske valbo. Jag var på banken igår med. Hämtade ut lite pegnar. :D Och nu är alla kattungarna tingade. Det gick fort 1½ dygn bara. :D

Kattungar

Igår kväll satte jag ut en annons på Blocket och imorse så blev två tingade. Haha jag visste att jag har dom tre sötaste kattungarna i världen. :)


Naaw. Så söta!!!


Trött


Ja är man trött så är allting kul!!!


Videoblogg om hårprodukter


1. Nej mitt hår är inte blodt. det är brunt
2. Gkömde att säga gå gärna till Åhléns och be om hjälp om tex vad ni ska ha för smink
3. Har glömt att tagit bild på mitt rum men nu ser ni på ungefär hur de ser ut.


....

Satt typ inte vad datorn igår. En liten stund efter jag kommit hem. Men igår i skolan så packa vi ihop våra saker och kollade på en film, gissa vilken TÖRNROSA, haha vi är mellan 17 och 19 år och kollar på Törnrosa. Vi bara skratta och smsa. :) Idag ska jag sola för imorgon blir det kallt och på fredag får jag SOMMARLOV!!!!! Gud vad skönt. Nu ska jag ner till byn.



Krångel

Jag har inte haft tillgång till dator idag eftersom datorerna i skolan inte funka. Jaja ni överlever. Nu sitter jag hemm och har skit ont i hiuvudet, det var studenter på bussen hem som spela j*vligt hög musik. Mamma står och gör mat så ska äta nu.Föresten jag är så glad över ett besed jag fick idag. :D  Jag tror jag har överskotts energi men den är snart slut för min huvudvärk tar över. :(

Ja det är sveriges nationaldag. Vi firar i...

dsc00263 (MMS)

Ja det är sveriges nationaldag. Vi firar inte det så mycket men lilla tina har extra spring i benen.


Visste ni att jag också har en rosa mysdress

dsc00259 (MMS)

Visste ni att jag också har en rosa mysdress


Rolig historia


Vadå blond?


Paow har Mollys frisyr


Jag tycker att Paow påminner om Molly Sandén sen hon bytte hårfärg och frisyr.

Letade efter en speciell bild men hittade den inte. Men vad tycker ni?


Nu bär det av till valbo.

dsc00257 (MMS)

Nu bär det av till valbo.


Städat på en fredagskväll

Jag har möblerat om igen. Orka inte ha sängen i mitten rummet blev så litet. Nu är det mer ett sovrum. Bara en del som ser konstig ut men det fixar jag imorron. Orkar inte nu. Har inte tagit någon bild. Fixar det är allt är klart.

Docka

Håller ni med att Kissie ser ut som en docka när hon rediskerade bilder. Hon vill att det ska vara så men det blir för mycket. Alla älskar att hitta fel på henne. Även jag. XD

Den här bilden är hon äckligt lik en docka.


Belv hemma

Jag åkte aödrig yill Sandviken eftersom jag hörde att en annan skulle dit och så är jag jätteförkylld. Sitter och bara nyser. Ska nog sova lite.

MMS blogg

dsc00256 (MMS)

Ska snart till sandviken och lämna in mina skor. Och så här ser jag ut idag.


Har inget bättre för mig


Jag och Rosa sitter och snckar om denna bild. Kan inte fatta att det är jag

Och jag nu. Vilken skillnad. :O


Småalkisar

Jag har tyvärr inte hunnit blogga men här kommer det ett inlähh iaf.

Rubriken är kanske lite stark men set är så iaf. Alla dessa fjortisbloggare som inte skriver annat än "Ska ut och festa" sitter med ciggen i munnen. Jag har inget med det att göra. Men vad har dom för färäldrar? Paow skrev ett inlägg att hon får inte dricka för hennes föräldrar men dom bryr sig inte så mycket att hon röker. Hon blir 18 nästa år. Okej. Men lilla Dessie då? Hur länge har dom två fjortisarna hållt på? Men det är upp till dom, jag undrar vad dom har för föräldrar?


Är det där okej?



Sola!



Haha, vilka miner jag har. Men bjuder på bilderna. Sitter just nu ute och solar. Ska ta in datorn och lägga mig på stundmattan.


Vår lilla vovve hos frisören.

dsc00253 (MMS)

Vår lilla vovve hos frisören.


Vadå dålig humor?



Jag vet inte hur vi kom in på ämnet men de som är inringat sitter jag fortfarande och garvar åt.
Är det bara jag eller?

Haha


Vadå blåst?

Ligger just nu ute på studsmattan och solar. Gårdagen var komisk. Det var precis innan sista lektionen skulle börja Jak kommer inte ihåg vad alla heter men en av dom sa så här  till en mörkhyad "Du kommer aldrig kunna jobba vitt" och alla börja skratta och han svara "Du kommer aldrig kunna jaóbba svart" Så höll det på at tag. Jag låsades förstå men så råka jag tänka högt efter ca fem min. "Jaa, nu fattar jag!"

God morron. Är just nu ute och går. Fick n...

dsc00252 (MMS)

God morron. Är just nu ute och går. Fick nyss visa vägen till turiststället här hemma. Om jag säger kungligt så fattar ni.


Kolla vad mitt sår har blivit fint. Eller ...

dsc00251 (MMS)

Kolla vad mitt sår har blivit fint. Eller fint och fint. Det har varit mycket mycket större och äckligare.


Min shopping idag


Nya ballerinor. Tycker egentligen inte om dom men var tvungen att köpa ett par
billiga eftersom jag hade så ont i fötterna. Får bli ett par strandskor till England. ;)
Köpte dom på Din Sko iaf

Ny snygg väska från H&M


Sitter på bussen på väg hem. Har shoppat l...

dsc00240 (MMS)

Sitter på bussen på väg hem. Har shoppat lite på hm och din sko. Vad kan det vara?


Snabbt inlägg


Inte så bra bilder men måste snart gå till bussen!
Strumpbyxor från HM, Linne från HM, Kjol från GT och Jacka från GT


RSS 2.0