Hemma

Nu är jag hemma det jag behövde jitta jag inte men köpte två saker iaf. :D


Jag vet, jag har blivit en Twilight nörd

Så såg jag ut inne

Och så såg jag ut ute. Fast hade halsduk och mössa med.


Shopping

Nu ska jag göra mig i ordning för ska in till stan och handla lite viktiga saker som jag värkligen behöver.

Vad ska nu göra idag då?


Jag just nu

Ny desing

Nu har jag och en kompis tillbringa flera timmar med min nya deisng. Känns skönt att den gamla är borta var så missböjd med den så länge. Gillar den nya bättre. Tänkt egentligen vänta tills jag fyller år men mitt tolamord röckte inte så länge.

Min första desing

Min andra desing

Hade den här klar men ångra mig. Den påminnde för mycket
om den gamla.

Och till slut min nya





Vilken tycker ni är finast?


Fel låtar

Kollade just på melidifestivalen och det var helt fel låtar som gick vidare. Eller vad tycker ni? Jag sitter och är lite upptagen nu så har inte tid att blogga.


Bloggar imorron.

Vilken början

Gud vad jag är trött. Vakna vid 7 och kunde inte somna om. Låg och läste i stort sätt hela dagen igår och hela morronen nu.

Mamma och pappa tänkte åka in till morfar men då så ringde han och börja bråka så då gick familjen till det engelska cadeét här och fika. Mums.




Jag fick en fråga om jag och Sandra kommer bli vänner igen och så som det är nu så nej, jag vill inte bli hennes vän igen.

Bokmal

Har läst hela dagen i mina nya böcker. Kan liksom inte sluta. Fast dom två första vet man vad som händer eftersom man sätt filmerna. Nu ska jag fortsätta läsa.

Twilight böckerna

Kolla vad mamma har köpt åt mig idag. Dom tre första Twilight böckerna den sista var tyvärr slut. :( Ska köpa den sista på tisdag. Tack mamma.

Musik alá Beckie



Så fin låt

Blev hemma

Orkade inte åka till Bollnäs så stanna hemma. Gick på en långpromenad och gjort pannkakor som jag är bäst på. Haha nu kan ingen slå mig i pannkakor. Tror jag ska göra ett skämt med pannkakor när jag fyller om 24 dagar. Vet ni vad jag har hunnit med mer? Jag har hunnit med att baka muffins. Vet inte varför men hade lust. :) Nu ska jag snart ut med hunden igen eller nja en timme dit, men ska nog lata mig lite ett tag nu.


Jag och Tina nu :)

God morron

God  morron

Jag vakna nyss, sitter och myser med min hund. Ska snart gå och duscha för lilla vovvan och jag ska åka till Bollnäs och möta upp mamma och pappa. Vi har så tråkigt så vad ska man annars göa?

Orkade inte blogga igår XD


Hemma

Gud vad skönt att vara hemma, har varit det ett tag men har tagit ett varmbad eftersom jag var så kall och sen så lukta jag rök eftersom vi grilla korv. Men nu är jag varm och luktar gott. Är lite trött så ska lata mig framför tv:n.

Tårar

Jag sitter här och mår uselt, folk anklagar mig för att varit inne på Sandras blogg. Jag kan inte hennes lösen och skulle aldrig sänka mig så lågt. Jag ställer upp hela tiden och är väldrigt bra kompis. Varför tror folk jag är så hämsk och gör såndant, herre gud vad lågt man skönker om man gör det. Jag kan bara mina lösen. Nu tror alla mina vänner jag har gjort det och dom sviker mig.

Jag kanske ska göra det hennes vänner säger, jag kanske ska ta livet av mig så hon blir nöjd och kan tänka vad hon gjort.

Ska jag vara glad, arg eller ledsen?

Okej, jag fick ett meddelande nyss på facebook av grisen. Hon anklagar mig får någonting, jag vet inte vad men, men....vad ska jag göra? Hjälp mig!

Musik alá Beckie

Vad lyssnar jag på för musik just nu?


Hahaha

Vet ni vad mitt indiannamn är? Snabba Ugglan.

Hon stavar som en gris

Allt som är rött är alla fel. Så här ska det stå

Ja gör det. För jag har fan inte sagt att du ska hänga dig, är du dum i huvudet? Ta reda på fakta innan du säger något. Dra åt någon stans. (fattar inte vad det ska stå där, någon som kan tolka det?) Pallar fan inte med dig. Di har gjort ditt i mitt liv, (haha vi är inte ett par, jag är fan inte lebb) så dra och sluta skriva, är det så jävla svårt att låta mig vara eller?




Haha hon är så snygg som gris. XD


Vecka 8


Uuw

Jag har fått magsjuka :'(

Internet strulade

Har nyss varit på möte och haft prov. Jag kunde inte blogga igår eftersom internet slrulade igen. Gud vad jobbigt det är. Helgen vart lycked iaf, lädder upp bilder när jag kommer hem. Puss

Nybadad

Gud vad skönt det var att ta ett varmt bad och bara slapna av i denna kyla. Men här kommer det några bilder från helgen.




Nu har hon åkt

Jo, nu sitter man hemma efter att Karins tåg vart en timme sent. Drygt. Det är svinkallt ute mina fötter är som is. Ska värma dom nu. Bloggar mer sen.


God morron


Så här ser jag ut idag. Jag vet inte vad jag ska göra nu. Karin kommer vi
halv fem om allt går som det ska. Vädret är inget vidare så håller mig inne idag.

Jag hatar att städa

Finns det något värre än att städa sitt rum men man måste göra det med. Det bästa med ett nystädat rum är att de blir fint. Men min blogg ska inte handla om städning. XD

Inlägget innan skrev jag att jag hatar snän och det gör jag än. Men det är lite komiskt för vi sitter insöande, vi kommer inte ut med hunden. Haha det är bara att vänta på att pappa ska komma hem och skotta fram oss. ;)

Jävla snö

Det har snöa sen igår och ska snöa tills måndag. DET RÄCKER NU! Jag fyller år om en månad och vill inte ha 2 meter snö då. Men jag är bara en männsika och kan inte trolla. Nu måste jag ta fram damsugaren för imorron kommer en kompis som ska sova här.

Angående Tierp

Jag vet att jag inte har skrivit så mycket om tierp eller har inte varit där på länge. Men jag har nästan ingen kontakt med dom mer och tierp är som ett getto ungefär som "gropen" här hemma. Tur man inte bor i ett getto. Jag kommer nog att bli känd i en annan stad inom kort. ;)

Ring!!

Vilken morron, telefonen har ringt hela morronen och jag har varit tvingen att ringa många samtal med ändrade tider och sånt.

Jag och mamma sitter och planerar var vi ska göra på sprotlovet.

Vad ska ni göra på erat sportlov?


Pannkakor

Gjorde nyss pannkakor. Gud vad goda dom vart. Jag är rena koken nu! XD

Bara onsdag

Veckorna går så segt numera. Jag vet inte vad jag ska göra om dagarna. Känns som om jag gjort allt redan. Vill resa bort men måste vänta länge innan jag får åka. Mamma håller på att städa och hunden ligger på mina förtter och snarkar. Ska nog sätta på en film nu och glo på de i några timmar.

Jävla OS

Jag har aldrig kollat på OS. Tycker det är så tråkigt at sitta och kolla på människor från olika länder åka ner för en becke. Sen förstör det hela tv-tablån alla mina faviritprogram på ettan har dom tagit bort. Skulle precis kolla på Andra avenyn och då ser jag att de är inställt.


Godmorron

God morron alla läsare. Jag vakna tidigt eftersom pappa skulle till jobbet och jag har mitt rum precis vid hallen så vaknar alltid när någon är där. Så jobbigt. Men nu ska jag lata mig framför Andra Avenyn.


Hemma

Ja då är jag hemma efter mötet. Det tog lite längre tid än vad jag väntat, men de var superkul. Jag fick en egen grupp att ta hand om varje tisdag. Fatta att dom litar på en 16 årig bloggare. :) Jag fick tyvärr inte ta några kort men lägger upp några som jag tagit tidigare idag.




Jag vet, jag älskar att ta bilder på fötter. Bara att vänja er.

Mår inge bra

Jag har jätte ont i magen och mår inte så bra. Jag vill bara lägga mig och sova men ska iväg om 1½ timme.

Tröja Gina tricot
Jean BikBok
Skal Egypten



Bjuder på den bilden. Beckie är arg på de kalla vädret.  Så snygg

 


Svårt

Ja, det är skit svårt att blogga jag vet lixom vad jag ska skriva. Det händer inte för tillfället så mycket i mitt liv.

Nej!


Snart vår

Gud va fint väder det är ute, gick hem från stationen. Tog några bilder.



Inläggen skulle läggas in för flera timmar sedan.

Jag vill ha helg!!!!!

Jag är redan trött på att vara här, morronen starta skit. Jag träffa min granne vid bussen jag gillar värkligen inte henne. Eller jag träffa båda mina grannar.

Melodifestivalen i Sandviken


Här är några bilder från melodifestivalen i Sandviken.
Visst är låten bra. XD

Tänkte lägg upp den imorron men jag är snäll idag. :)

Hahaha


Haha XD


Varför?


Bra idé

Först vill jag skriva att jag har varit en idiot i helgen och förstört min bästa kompis helg. Jag har´de längtat och sett fram emot det här och så är jag en idiot så allt vart skir och tråkigt. Jag är hemskt ledsen Sandra.

Men från det ena till det andra jag har kommit på en idé jag ska göra en film med foton från melodifestivalen så den kommer under morrondagen.
Men här kommer två videoinlägg.

Ups vi pratar väldigt lågt. Beklagar men mamma satt och prata så ville inte störa henne.

Sandra har åkt

Ja då sitter man här inne på rummet själv. Har precis tagit ut extra sängen som tog upp hela rummet. Kändes som om jag har gjort bort mig i helgen, har varit riktigt taskig mot Sandra på riktigt hon vet vad jag menar. Och vet ni vad jag väckte henne med snö i morse och så spruta jag vatten på henne med en blomspruta. ;)

Skulle ladda upp bilder från igår men de går inte för tillfället. Laddar upp dom så fort de går.

God morron

Hej på er. Jag vakna skit tidigt i morse de gör jag i stort sätt alltid när jag har vänner här. Melodifestovalen var toppen men allt kändes så fejkat. När publiken apploderar så gör dom inte det frivilligt utan producenten står bredvid scenen och säger till när man ska göra det. En annan sak som också är fejkad är alla skyltar som hålls upp dom finns där innan så de är inte dom som håller upp de som har gjort dom. Haha!

Jag och Sandra satt och jubla när Erik Saade gick vidare men vi tyckte att Anderas Johnson skulle gå till andra changsen och Hanna Lindblad skulle gå till globen.
Bilder kommer under dagen.


Ups....

Jag glömde och hann inte göra något av de som jag skrev i förra inlägget. Tiden gick och så var vi tvungen att åka och hämta Sandra. Ja vi gjorde inte så mycket åt och sen kolla vi på tv och innan man visste ordet av det så somna Sandra. Ja lilla gumman vart trött. Stackars liten då. Hon kommer att mörda mig när hon ser detta. ;)

Vi sitter nu och gör oss i ordning eller ja sitter jue och bloggar. Men vi ska åka vid halv ett eller kanske tidigare eftersom det ät ganska dåligt väglag. Pappa skjussar iaf. Haha min privata skufför.


Jag och Sandra just nu ;)

Jag ser alltid lika lugn ut.

Sandra värkar inte gilla kameran!

 


Nu ska Beckie vara elak

Hihi, Beckie känner liter för att busa med sin bästa kompis Sandra. Vi är Olika men ändå så lika. Redan från första dagen vi träffades (liter mer än ett år sedan) så vart vi bästa kompisar och lekte runt hela tiden typ. Ja och nu ska vi tröffas igen. Vi har inte träffas sen nyår. Gud det känns som eveigeter. Aja ni får veta buset sen. Nu ska jag sätta in potatisen i ungen och åka och hemma Sandra.


Jag och Sandra i höstas

Kissie är en kopia av Natacha Peyre


Ni ser själva att dom är lika fast på Kissie bilden är inte hennes bröst
förstorade.

Ja tänk er själva. Natacha har förtotar läpparna och när Kissie/Alexandra
nu är 18 (sen april) så gör hon de med. Natacha har förstorat brösten
och vad gör inte Kissie Natacha har gjort fyra näsoeratioener och vad vill
Kissie göra? Jo just de hon vill oerera nästan med Amir.

För er som inte visste så är Natacha Peyre fotografen Bingos ex vill Kissie/Alexandra blir forograferad av honom eller? Hon är jue helt besatt av Natacha iaf.

jag just nu

Ja nu har jag plockat undan på rummet iaf så det ser någoluna ut, sen har pappa hjälpt mig att bära ner en säng. Jag måste måla om mina naglar och fixa lite. Vilken härlig och lugn morron det har varit.


Jag just nu.

Bildbrist

Anledningen till att jag inte lagt upp så mycket bilder på bloggen är för att jag har bildbrist. Kommer en massa bilder i helgen. Sandra och jag är jue alltid lika flummiga. ;)

Två nya länkar

Ja kan nu följa Beccas blogg och min Twitter här. Klicka på länkarna bara ;)


http://twitter.com/rebecathiderman

http://thidermanre.blogg.se/

Min nya twitter

Det vart något fel på min gamla twitter någon kom in på den och skrev en massa saker så jag radera den. Men så klart så ska jag inte sluta twittra när man väl börjat igen. Var jue en riktigt twitternörd för ett år sen ;)

Nu heter jag
http://twitter.com/mebeckie


Twitter

Både blondinbella och Kissie har nu blivit medlemar på Twitter jag har varit de kanske ett år men har inte varit inne på kontot sen dess. Jag har bloggat nu kanske i två år men har bytt bloggar kanske tre gånger men den här är jag riktigt nöjd med.

:D


Ut igen

Nu har jag och mamma hjälpt varamdra att städa nerevåningen (orkar inte övervåningen) vi börja bråka efter halva tiden nästan så att jag gav upp. Hon har ju ingen humor så de börja där. Haha lite fåningt kanske. Aja, jag städa inte mitt rum eftersom det kommer bli ännu stökigare när Sandra är här.

Solen skiner och de är inte minus 25 grader ute. Det är faktiskt ganska skönt tror de är minus 5 eller nå så ska ge mig ut på den andra långpromenaden för idag.

God morron

Internet här hemma funkar inte så bra ska ringa pårt internetbolag idag och fråga vad som är fel. Grannen har samma fel och vi har "samma" inernet. Ja eller vad det heter. Sitter på mitt mobila nu och se är inte så snabbt, jag är helt värdelös å¨datorer min barndomsvän är en riktigt datanörd likson min mattelärare dom har nu fattat hur man pratar med mig om datorer ja man snackar bebyspråk.
Ska ge ett exempel men måste prata med nån av dom dom måste säga något som jag inte fattar först sen förklarar. Ja ni fattar.

Imorron kommer Sandra och vi ska gå på melodifestivalen på lördag. :D


Tyst

Idag har jag inte gjort mycket, har typ bara varit ute och gått. Vad ska jag göra hela dagrana (utom måndag och tisdag då jag går i skolan) imorron ska jag städa hela dagen typ för Sandra kommer på fredag och på lördag ska vi på melodifestivalen. So nice. Mamma är sjuk så de är ovanligt tyst i husen ingen tant som springer runt och tjatar att man ska plocka undan allt. Längtar tills jag flyttar i skommar så slipper jag allt tjat och får ha hur stökigt jag vill. ;) Kommer nog att sakna mina tre små katter och lilla vovvan.

Oj då.....

Jag har helt totalt att blogga idag. Vakna vid 10 och gick ut med hunden mellan 11 och 13. Gud vad skönt det var ute. Sen har jag klippt lilla hunden, hahha hon blev så söööt. Ja och nu sitter jag här efter att ha ätit lite. Skja nog snart gå ut igen och köpa en cola. ;)

....

Jaja jag vet men jag orka inte blogga när jag kom hem var så himla trött. Detta får bli dagen sista inlägg ska ta de lugnt nu har så skit ont i huvudet.


Två bilder från november förra året. På den andra bilden gillar jag volymen.
Vill ha så igen.

Smygblogg

Man får absolut inte blogga eller sitta inne på msn under lektionen så jag lär skynda mig att blogga lite. Har Svenska nu hade nån slags "välj själv" lektion förra timmen. Slutar om ca 30 min så då ska jag skynda mig till tåget. jag och Lilian gick ner till stan på lunchen så ingen av oss hann blogga.

Nyss var det nära ögat att min läreare kom på mig. XD aja lär sluta nu hlrs när jag kommer hem.

Lunch

Nu är snart lektionen slut och jag ska gå med Lilian i grannklassen till ica ingen vidare mat i skolan. Knappt ätbar. Hann inte blogga i morse hade för brottom. Bloggar mer när vi kommer tillbaka för då är det svenska. Undra vad jag ska göra då för är klar med allt.

haha så hilma bra

Kolla in videon. Hitta den på Paows blogg. Så himla bra. Jag älskar att härma Anna Anka


Bloggfri

Jag hade en bloggfri dag igår. Orkade inte skriva och på söndagar sover jag i stort sätt hela dagen så jag orka med dom tröga måndagarna. Men mina 120 läsare överlever ändå. Jag vet att jag får många frågor varje dag och jag brukar inte godkänna mina kommentarer. Vill ni garanterat ha ett svar på er fråga så maila in de till [email protected] ni får ett svar inom två dagar. Nu börjar lektionen.

Right or wrong

Vad det rätt låtar som gick till final och andra changsen? Jag tyckte att Ola (som gick till final) och Linda Pritchard skulle gå till final. Salem var bra men lite seg. Det var många sega låtar i år. Hoppas de blir bättre nästa vecka. Har inte så många komentarer. Jo Olas nya frisyr är ingen hit direkt vart nästan shockad när jag såg den.




Anledningen till att jag gör korta inlägg är för att de kan vara drygt att läsa långa så jag försöker göra många men korta inlägg med mycket bilder. Tycker själv om att läsa bloggar som har det så. Kan vara rätt dålig att lägga upp bilder men ska bättra mig.

Myskväll

Nu håller de på att fixas här hemma inför kvällen. Vindruvor, nybakad rulltårta och cider. Vad ska ni ha inför kvällen. Melodifestivalen kvällarna är i stort sätta de ända kvällarna vi sitter famijen samlad. Måste hjälpa till nu hörs sen.

Nu har jag fått ordning

Nu är jag klar. Har möblerat tillbaka till så jag hade innan nyår. Känns mycket större nu och nästa vecka kommer Sandra så då ska jag har in en säng till. Nu ska jag pch pappa åka och handla lite inför kvällen.

En hämsk dag

God morron

Har kollat på tv hela morronen och möblerat om mitt rum men får inte till det. Min klädställning får inte plats. Nu måste jag gör mig i ordning.



Hur många av er ska se melodifestivalen ikväll då?


?????

Jag är trött men kan inte sova.
Jag är pigg men kan inte vara vaken.
Jag har tråkigt men kan inte hitta på nå att göra.
Jag har roligt men vill ha tråkigt.



Va menas med det?

Hemma

Hej

Har egentligen varit hemma nån timme men har varit fullt upp med djur och sätta ihop min klädställning.Jag har ont i fötterna men hittade ninget att köpa. Det var nån studentgrej i Uppsala så dom skulle ta en massa kort och alla kom fram och fråga om jag ville vara med. Så klart så ställde jag upp fast inte på alla. Orka lixom. ;) Nån av dom läste min bllogg och kände igen mig. Tyckte jag kände igen honom med, måste ha träffas förut.


:)

Nu drar jag

Ja nu ska jag till Uppsala. Jag kan tyvärr inte ta med mig datorn så jag bloggar när jag kommer hem ikväll. Ni får klara er ändå.

Vad ska jag göra?

Jag sitter här och har tråkigt. Nån som har något tips om vad jag ska hitta på?


Hemma efter några timmar på den gamla skolan

Ja, som ni märkte hade jag datorn med mig till min gamla skola. Inte högstadiet för då hade jag inte gått med på detta. Glömde att skriva de i tidigare inlägg. Men de var roligt att komma tillbaka till den skola man gick från 2:an till 6:an. Jag gick på en liten skola soim heter Rabo och jag älskade den och den klass jag hade då. Ser i stort sätt lika dant ut fast kalsserna har ändrs och är betydligt mindre. Sen har låt-mellanstadiet bytt sida. Haha så kul att se de.

Jag fick en fråga
Vad använder du för créamer på morronen för ditt ansikte ändar form på osminkadebilden och den sminkade.

Jag använder en massa créamer på morronen. Body lotion, fotcréam, handcrém och en värdigt bra ansikscréam.


Har även brun utan sol ibland


Jag osminkad

Jag har jue skrivit om Kissies och Dessie osminkad. Folk skriver och frågar hur perfekt jag ser ut utan smink så nu ska jag upp till bevis.


Så här är ni van att se mig

Helt osminkad

Barndomsvän

Läs min barndomsväns blogg www.jaanuariflickan.blogg.se

Äntligen hemma

Gud vad skönt. Har duschat också. Lukta värkligen skit. Jag är trött och sliten, inte blir de sovmorron imorron heller. Ska ut i skolorna 10.00 imorron så måste upp och fixa mig. Ja nu måste jag sitta och kolla hur mina veckor ser ut. Ser lite hektiskt ut så måste ändra lite. Hörs sen.

Sista dagen på skiten

Gud va skönt det ska bli att slippa ha praktik. Hatar de där skit stället i S-viken. Nu måste jag göra mig klar hörs när jag kommer hem. Puss på er.


Ja jag är skit trött

Home swet home


Gud va skönt det är att vara hemma. Nu är det bara en dag kvar. Men jag har så klart läxor, ska skriva klart min krönika och jobba lite engelska. Jag är just nu bara skit trött så orkar inte blogga.


Så trött på skolan

Jag vill hem nu. Ska ha Svenska nu, mitt favorit ämne just nu. Vad är ereat favoritämna i skolan? Mitt favortiämne ändras hela tiden beroende på vilken lärare jag har. XD Är jue några stycken nu för tiden :P Jaja pöös på er.

På väg till skolan

Sitter i bilen nu på väg till skolan. Pappa ska vara i stan idag så jag åker med han. So nice. Men de börjar bli dålig mottagning nu så måste sluta.

Har ett möte i skolan idag när jag kommer dit. Hmm....vad kan detta vara? Så klart ska INTE mamma eller pappa vara med. ;)

Plugg, plugg och ännu mer plugg

Det här är mitt sista inlägg för idag, jag har matte prov imorron så jag måste plugg lite. Så ge mig ett lycka till.

Jag vet att jag är dålig att blogga på kvällarna men jag är sällan glad. Nu kommer mina bekymmer igen men det är min blogg och jag bestämmer vad jag vill skriva. Jag har blivit kvällstrött och morronpigg eller morronpigg är jag kanske inte eller jo, jag vaknar och kan inte somna om för jag mår alltid dålig och känner mig rädd och sjuk. Jag är alltid "sur" i skolan och vill inte prata.


Jag är för trött

Just nu är jag för trött för att blogg nu. Men ska skriva att jag är hemma nu iaf. Ska kolla lite på tv och tjata på den mystiska new att hjälpa mig med en ny deisng. Men den kommer inte förän jag blir 17 tror jag.


Ni ser hur trött jag är.

Skola

Nu har vi lunch. Gud vad skönt. Jag är värkligen inte på humör idag. Ska ha prov alldedes snart så måste föberreda mig liten. Gud vad tiden har gått fort, har ju skrivit svenska hela timmen. Läste också ut boken som vi hade på svenska med. Haha första av alla. :) Men nu ska jag ha prov, ge mig ett lycka till.

Kort vecka

God morron. Vissa av er läser nog inte min blogg på morronen, det skulle inte jag heller göra jag är inte så snabb på morronen men nu är jag pigg för har varit vaken ett tag. Ska snart åka till tåget jag får alltid skjuss till tåget iaf tills man kan cykla, snäll pappa man har. :)

Den här veckan blir kort för jag får helg på onsdag, ja jag har praktik då men de är den sista. Haha so nice. På torsdag ska jag ut till låg-mellanstadie skolorna här hemma och prata lite. på fredag ska jag till Uppsala och lämna in min mobil. Saknar den redan. Jag och Sandra tänkte träffas men vi hinner inte, men hon kommer jue hit nästa helg. Gud vad vi ska ha kul. Saknar dig gumman.

RSS 2.0