Home agen

Nu är man hemma. Lång dag känns de som de. Har även shoppat idag.



Tog bara en bild!

Parfym Kiks 199 kr
Face Make up sponge Åhlens 14 kr

Sveriges yngsta Simmare


Kollar på reprisen av Kristallen och då fick jag höra att en 15 åring (Nu 16) tävlade i simmning i OS.
OMG vara så ung och tävla i OS, nästan svårt att tro men jag vill iaf hylla henne och ge henne ett lycka till.




Dålig uppdatering har inte gjort nå i helgen men på höstlovet (lite tidig planering) ska jag ha en liten fest och vill du komma så skriv de så får vu se hur de blir. Jag ska till stokholm med så de blir inte före Onsdag, kommer ju hem på Tisdag. Min svenska är inte den bästa nu men orkar inte bry mig de är ju ingen uppsats.


God Morron

Hej eller God morron

Vakna vi 8 så jag satte på tv:n sen gick jag på en långpromenad med hunden. På vägen paserade vi något som kallas "hästbacken" där kasta jag och Tina pinne sen hittade hon blåbär så hon ställde sig och åt drösvis. Hehe nu är hon alldedes blå i magen. XD hehe.

Som ni ser har jag gjort en hiss och disslista den blev inte så bra men hon ni vill hissa eller dissa något så är de bara att skriva vad ni vill hissa eller dissa något så skriv en kommentar eller skicka de till [email protected]


Blondinbella


Blondinbella är inte blondinbella längre och hon är inte blonettbella heller hon är brunettbella. Fin färg har typ haft samma men alla bilder från fin förra dator är tyvärr dorta saknar alla bilder sen man var yngre och första gången jag färgade håret. Aja sånt ät livet. Men Blondinbella (brunettbella) är en okej bloggare men hon är rent utsagt tråkig. Hon är 18 inte 30 men hon beter sog som de. Håller med Kissie där. Blondinbella beter sig som om hon snart ska bli mamma eller nå iaf beter hon sig som en vuxen när hon fortfarande är tonånging. Men hon är en bättre förebild än Kissie, Dessie och va nu alla heter.

Fjortisbloggare



Dålig bild.....vet!

Har kollat runt lite på olika bloggar och dom mest kända är blondiner och vilker ut sig. Ska man behöva göra de för att bli en stor bliggare och jag hoppas att ingen av dom vill vara en förebild om dom vill de så är dom fruktansvärt dålig förebild.



Jag vet har varit dålig på att uppdatera igen men nu känner jag mig ganska frisk har faktiskt städat mitt rum, vardagsrummet, köket och matrummet. Snacka om att jag är stolt.

 

 


Sjuk

Usch nu har man blivit sjuk igen. Varför ska man bli de  bara för att man har praktik på ett dagis. Barnen är högljudda och har alldedes för mycket spring i benen. Tänkt att man har varit så själv för 11 år sedan. Haha svårt att fatta, eller...!? Nu ska jag nog ta en ipren och sova. Har ont i huvudet och feber. God natt, hörs imorron

Disslistan

Saker jag inte gillar

 Dubbade program

Visst är de jobbigt när ett program är dubbat på svenska än på engelska med text när programmet är för tonåringar som kan läsa. Jag fattar att de är dubbat när de är för småbarn men bara för att de är barntillåtet så kan de vara text.

Rika snobbar

Visst är de jobbigt när man kanske får 2000 i månaden och inte kan köpa allt man vill ha. Visst blir man avensjuk får dom rika i klassen eller Kissie som kan byta löshår en gång i månaden liksom naglar. De är jobbigt att höra och tänk på miljön. Jag jag så gått jag kan. Sen finns de barn som aldrig kan köpa nå utan för vara glad för de dom får. Ge pengar till dom istället.

 Mobbning

Usch jag vill göra allt för att försöka motvärka mobbning. Jag har själv varit mobbad i tre år och de är alltid lika jobbigt att berätta. Jag vet att man aldrig måste men jag vill ju att folk ska fatta hur de värkligen är och känns. Jag vet också att man inte kan försåt precis hur de känns men man kan iaf fatta. Det finns ingen anledning att vara taskig. Man är ju bara de för att man är osäker själv.

Hisslistan

Här är min topp-listan

Nya underkläder

Hur skönt är de inte med helt nya underländer, mjuka och frächa,

 Regnig dag i bubbelbad

Är de inte mysigt när man hör regnet i badkaret som bubblar. Sen lägger man sig och kolla på en film framför tv:n eller datorn.

Nystädat rum

De är inte så roligt att städa rummet men de känns skönt när de är gjort. Iblad önska man att de fanns magi så att man kunnde säga en formel sen så var rummet städat.

New car

Igår sa jag att vår nya bil skulle komma hem men den kom idag så nu har vi en ny bil, Hehe trodde de var torsdag igår men de är ju idag. De är en volvo och den ska jag få övningsköra i. :) Fatta va trött jag är. Ska nog vila lite.

Sorry

Förlåt att jag inte har skrivit något i morse men jag hann inte och på lunschen funka inte internet hemma och hann inte fixa de. Men dagen har varit okej men inte de roligaste.


Dagens look


Djur

Jag har ju skrivit om mina djur men inte våsat några bilder så här kommer dem.


Tina med frisyr

Tina på väg till hundkurs i regnet

Tina på julen 2008

Tina första dagen hos oss <3

Tina och Oscar

Oscar i Tinas korg

Bella

Nytagen bild på Bella <3


Hemma

Praktiken gick bra. Lite trött jobbar mellan 9 och 15.30 där emellan  har jag 30 min rast. Blir nog en tupplur snart. Regnat typ hela dagen som gör att man blir ännu mer trött. Om några timmar kommer pappa hem med den nya bilden. Hehe nice. Nu ska jag sooooova. ZZZZZZZZZZZZZZZ!




God Morron

Klockan är 7.55 har varit vagen en timme nu. Vakna av att hunden skällde för pappa kom hem. Han har jobbat och kom hem vid 6. jag börjar om en timme men har praktik idag. Nice ska bli skönt att inte behöva vara i skolan. Jag har ju hoppat av ett år typ. Det finns tre annlidningar varför jag gjort de men de hör till mitt privatliv. Nu måste jag gå och duscha och fixa mig men de går fort ska vara på ett dagis så behöver inte vara så fin. Tar ett kort sen. :)



Dagens look

Problem

Jag har ett problem, gå ju i stan nu och är typ inte så himla rik men hur ska jag klara att inte gå och köpa nå efter skolan de är ju en timmes väntetid efter skolan på bussen eller tåget. Måste gör nå åt de. Pengar och sånt måste ju med pga olika saker. De kommer gå.

Nu är de dags för promenad ska bli så skönt. <3


PS: Tror jag har gått och blivit kär


Shopping after school


Hundgodis från nån afför i stan 21 kr

Hundhalsband frpn en djuraffär i stan 79 kr

Trosor åhléns tag tre betala för två. 80 kr

Strumpor tag tre för 100 kr



Yes, I LOVE shopping <3


Skoldag #2


Look for today. Typ samma som igår men hade bara de nån timme

The Sims



Hehe instraleta min gamla the sims spel på denna datorn känns som om man blir en the sims nörd. En timme blir lätt tre. Hehe inte så kul längre men måste få spela the sims tre nån gång. Har inte råd att köpa de nu. Nästa månad kanske.

Men ååå....

Vi börja 8.30 med upprop och lite info tog kanske 10- 15 min sen gick man med sin metor till respekitve klassrum och fyllde i ett pappaer sen var de klart så man fick sluta de tog ca 30 min de hela. Inge mer liksom. Haha jul då. Men jag hade tur de gick en buss 9.17 som jag hann med så jag gick och boka tid för klippning och mamma + lilla tina kom och mötte mig. Va mycket "och" de blev. XD


Skoldag #1

Snart ska man till skolan då.Hoppas allt går bra så önska mig lycka till.



Look fot todaday

Skola imorron

Ja nu är sista kvällen på sommarlovet ska upp 06.15 imorron som tur är skjussar pappa mig till stationen så slipper gå. Bussen går 07.30 så nu blir de tidiga mornar. :( Men man vänjer sig som tur är. Ska nog snart sova eller naj om en timme, sitter och snackar med några vänner på msn och man är inte 8 längre då man ska vara i säng klockan 21.00 :)
Detb här blir sista inlägget för ikväll. Så gog natt :)


puss RN


Planering

Kom nyss hem. Har varit och planerat mitt dop. De blir den 4 Ocktober. Hehe alla är välkommna då. :) jag ska ha prinsesstårta och muffins. Pastorn ställde många frågor som jag inte visste va jag skulle svara på men de gick bra. :)


Ny blogg

Hejsan det här är min nya blogg "MeBeckie" jag var ju missnöjd med namnet på den förra bloggen. Alla inlägg från den förra bloggen finns här.


Hmm....

Jag värkar ha blivit en frågalåda så ska fixa en bild för de :) Jag ger gärna ut tips och   
 råd så om era vänner vill ha tips och råd så tipsa dom. :) Jag svarar på ALLT!

 =)

Det är helt okej att vara Anonym

Fjortis

Haha, jag tror jag asgarvar. Läst igenom mina meil och en av dom tycker jag värkar vara en fjorttis som är ute varje kväll. Så fel så. Dom senaste tre åren har jag varit mobbad pga att jag aldrig fick skangsen att visa vem jag var och är idag. Jag är en omtänksam glad tjej som älskar sina vänner som hon har kvar. Visst är jag fjortis på vissa ställen.


Svar till Ellen
va tycker du, ska ja bli brunett elr blondin? :)


Jag tycker att du är jättefin som brunett. Som blondin ser du ut som en liten fjortis men de är också fint. Jag vet inte din personlighet. Hur gammal är du? Du ser äldre ut som brunett och tycker de är finast. Men är du en utetjej och vill visa de så är blondin bäst

Frågelådan

Kom nyss hem från morfar så har inte kunnat svara på frågor men här kommer några fler. De är 100 tals som kommit via meilen orkar inte svara på alla dom. Sorry.


Anonym
läser du mogis.se blogg?

Hej, nej jag har inte läst den bloggen men kan kolla in den.
Tack för tipset. :)

Sanna
Nice blogg :) Allt bra?
Var gärna med i min outfit tävling
http://sannaberg.blogg.se/2009/august/anmal-er-nu.html det skulle vara hur kul som helst ^^

Hej Sanna. Allt e bra med mig. :)
Får se hur de blir med tävlingen.

Frida
Hej!
Tävling på G på min blogg, du kan vinna en helt ny design gjord av mig.
Kika gärna in!

Hej. Jag vill gärna vara med i din tävling. :)

Ronija
man kan nog itne ens jämföra kissie o bella. helt olika:
föresten jag behöver även din hjälp nu, vad gör en krog till ett bra ställe? Är det personalen? Stället? Musiken? skall det vara tema kvällar? Berätta mig så kan jag vara med och skapa en bra krog..

Har du många ideer så tar jag också gärna emot dem till mailen -----------
Kommer sammanställa tankar på bloggen också

Det är sant de är svårt att jämföra dom två.
Jag är minderårig så de är svårt för mig att tipsa dig om en bra korg men inredningen och nog ett första intryck och sen är personalen viktig att dom är glada och sociala sen ska dom nog vara bra på drinkar. Menyn är viktig sen ska man ha något som inte finns på andra krogar något som ska locka dit folk.



Tack för att fina komenatrer om min desing. Hade en bra person som hjälpte mig. Tack <3


Frågelådan

Svar på lite frågor:

Jenny
Men Kissie är ju rolig ju :)

Jag jag tycker också att Kissie är rolig och jag läser hennes blogg.

Ellen
Fin blogg! =)

Tack :)

Bam Bam
misstförstå mig inte nu för jag varken gillar eller ogillar Kissie. Men som hon ständigt påpekar så vill inte hon vara en förebild, vilket intee hindrar henne från att skriva sakerna hon skriver. Hon skriver elaka saker för att få läsare liksom och jag tvivlar på att Alexandra tänker likadant. För ja hon är ju en helt annan person i vanliga fall. Men jag tycker att det är helt fel att tjäna pengar på att vara elak. Och tycker att Alexandra kan ta över mer utav bloggen ...

Värsta blandade åsikter det blev nu... men du kanske fattar endå? ^^ säg till annars. Söt blogg du har föresten


Jag missförstår dig inte och de är bra att alla har olika åsikter hur skulle världen se ut om alla tycker lika. Jag tycker att Kissiebloggen är rolig att läsa, skrattar åt olika saker.
Som hon även skrivit på sin bligg så är Kissie en roll men hon skriver ju även vad Alexandra gör om dagarna men de är hennes liv inte mitt. Hon är ju 18 år.



Fler svar från hotmailen kommer sen är nyvaken orkar inte svara på fler nu. :)
För er som inte vet att ni kan skicka frågorna till min mail så är den [email protected]
Den kollas dagligen.
Den andra kollas en gång i veckan. [email protected]


Blondinbella eller Kissie


Blondinbella                                                                    Kissie

Jag gillar inte Kissie om ni läser henes blogg så trycker hon ner folk. Hon är ingen vidare förebild.
Blondinbella beter sig som en 30 åring men hällre de än en uppblåtst Barbe.

Efter

Hehe kom nyss på att de är ju fredag fast jag har läst några bloggar idag och alla skriver att de blir utgång på fredag eller idag eftersom de är fredag. Jag har ju inte haft nå planerat och har inte gjort något speciellt. Jag visste att de var fredag imorse men har inte tänkt på de under dagen. Kollar på en film nu sen blir de nog läsa ut boken "Sara 1" eller nå.


PS: Har inte saffat photo shop idag utan ett annat program som är minst lika bra. Ska fixa bilderna imorron

Dagens köp


Fin va?

Fredag

God Morron

Sista fredagen på sommarlovet. Har liksom inget planerat blir nog bara slappa och kolla på film. Ta det lugnt bara.  Jag längtar faktiskt tills skolan börjar jag har redan fixat en praktik plats eller fixat och fixat och har iaf ringt dom skulle höra av sig på måndag för jag vet inga riktiga dagar ännu de får jag veta då. Imorron så kommer photo shop finnas på denna dator så så ska jag fixa lite med bilder och sånt ni kommer att fatta.


Här är en bild på några älskvärda vänner <3

Dop

Efter många tankar och ångest hit och dit så känner jag mig redo och villig att göra de. Jag vill döpa mig. Mina vänner är döpta och jag vill också vara de. Jag har precis skickat ett miel till vår pastor i missionskyrkan. Så snart är jag antagligen döpt. :)

Surströmming

Mamma och Pappa har bjudit hem några männoskor, dom är iaf trevliga. Sitter och pratar med dom och pratar om den nya skolamaten. Maten är ju nerfryst när den kommer till skolan och man tinar den i ugnen. Barn och ungdomar slänger allt mer skolmat och de är inte så konstigt de är äkligt. Man slänger mindre om maten är godare och de tjänar man pengar på. Jag gick på Perslunda och den skolan va med i "matakuten" och vi fick maten lagad på skolan och allt fler elever går till matsalen och äter. Tanke på mat så åt mamma, pappa och främandet surströmming. Usch hatar lukten.

God Morron

Vakna nyss. skönt att få sova ut. Ska gå och äta frukost nu och kolla om de är nå bra på tv.

Shopping with friends :)

Kom nyss hem, hat lite ont i fötterna eftersom jag hade nya skor som jag aldrig hade gått i förut. Hehe men hade kul iaf. Älskar att gå i inredningbutiker men inte mina vänner. XD hehe tur att dom står ut med de.


Ronija, Becca och Soheila <3

Jag

Jeans Bik Bok (rea) 199 kr

Linne Gina Tricot 99 kr

Blus Bik Bok (rea) 99 kr


Kalender Bokia 129 kr


Bälte Gina Tricot 99 kr


Fyra kollegieblock 19 kr/ st eller tag 4 betala för tre 57 kr

Shopping

Snart ska man iväg till stan och shoppa. Åker in vid 14.00 tror jag eller om jag tar 13.27 tåget. Vet inte än. Vid 16.00 ska jag möta upp Becca och Soheila.


Dagens look

Bilder

Jag vet att de är tråkigt att läsa en blogg som ttp inte har nå bider. Jag vet själv hur de är. Men jag har inte tagit nå bilder eftersom jag har varit osminkad felra dagar nu. Så jag ska börja lägga upp fler bilder från och med nu. :P Hoppas att jag får ännu fler läsare nu.


Jag på min praktik för ett ½ år sedan. På den tiden man var brunett/svart hårig

Sökes

Kaos, jag letar, letar och letar efter ett rum i Gävle men hittar inget. Jag vill ha typ som min syrra hade men hon vart ju tvungen att flytta ut för huset skulle säljas. Hin hade likson ett eget kök, toa och allt. de var som en lägenhet. Det går aldrig bra för mig när jag letar. :(

Confessions Of A Shopaholic

Såg just filmen "Confessions Of A Shopaholic" , den var inte så bra som man trodde den skulle vara reklamen är/var bättre, men man måste se filmen för att veta om den är bra eller inte. Har typ inte gjort nå idag och har inga planer häller. Jag skulle egenteligen ha veckan planerad men allt vart inställt. Hehe! XD Imorron blir de shopping inför skolstarten. :P

Tierp

Imorron ska men till Tierp över dagen bara, ska åka hemmifrån 08.29. Bajs va tidigt man ska upp men sommarlovet är snart slut så måste träffa mina vänner en sissta gång. Kommer att bli kul. Ska vara med Sandra i skolan en stund och sen typ gå i Tierp eller nå. :P Kommer ta med mig datorn och de mobila bredbandet utifall de blir tråkigt och så har man nå att göra när man väntar på tåget. Men nu ska jag ta en lång promenad med hunden. Ska försöka få med mig Mamma med de brukar vara åt andra hållet. XD

Nej, de blir inge Tierp imorron. För de första Sandra som jag skulle vara med var tvungen att åka hem direk efter skolan och så fick jag inte vara och hälsa på i skolan för hennes mentor. Piss, sen fick jag inte för mamma för vi ska träffa nån gubbe eller gumma och prata om jag jag få bidrag för att få flytta till stan. Så de får bli nån annan gång.

Fästing

Har precis tagit bort en fästing från hunden, men när vi hade dragit ut den tyckte jag och mamma att de såg ut som något annat och att den var för liten för att vara en fästing, så vi gick in och googla på fästing på både bilder och fakta så där såg vi att de finns flera olika sårtes fästingar. Jag har rykt bort en från Bella (ölsta katten) och en från Tina. De ser å äkligt ut efter och fästingar är så fula. När jag läste fakta om fästingar och vilka sjukdommar man kan få så har jag nu genomsökt båda katterna och Tina en gång till. Är livrädd att våra djur ska bli sjuka.


Här kan ni läsa fakta:
http://sv.wikipedia.org/wiki/F%C3%A4stingar

Någon som vet......?

Hej, jag bara undra om de är någon som läser denna blogg som vet nå rolig hemsida/chattsida förutom Bilddagboken, twitter, youtube, MSN och facebook där man kan bli medlem? Jag vill gärna bli medlem. Ja men stallet.se och kamrat.com kan ni också räkna bort. Skriva gära vilka ni vet

Jag är inte den du tror jag är

Tänk dig att du och din mamma bråkar och du gör saker du inte borde bara för att få uppmärksamhet. Din mamma förstår inte de och tror att du bara gör så för att vara dum och hon tror att du har nå fel i huvudet. När din mamma säger så till dig blir du ännu mer arg och gör fler dumma saker. När de håller på så i flera år så blir de så att man kanske "tappar" kontrollen över sig själv och allt bli en vana och man tror att livet ska vara så.

När ens mamma är för ärlig är de inte så hilma kul heller hon säger för mycket. Att ljuga för mycket är inte bra men de är inte heller bra att man är för ärlig båda sakerna kan såra en. Min mamma är för ärlig hon säger alldrdes för mycket.

Det jag har skrivit här är mitt liv. Jag har bråkat med mamma hela mitt liv och börjar tappa kontrollen över mig själv. Mamma och jag har aldrig fått en start. När man är liten brukar ens mamma komma in i rummet och säga "god natt" och ge en puss i pannan eller nå men de har aldrig min mamma gjort. Hon har aldig kommit in och trösta mig när jag har varit ledsen. Jag har liksom fårr gjort allt själv. Fick börja städa när jag var 5-6 år. Ja okej jag tycker man borde börja runt då men man ska göra de tillsammans men mamma eller pappa. Min pappa och jag har aldrig heller kommit överens jag har alltid varit andrahands barnet. Har aldrig kunnat prata med min föräldrar om saker. ALDRIG dom vet inget om mig inte ens vem jag egenteligen är.

Gör ca 10 min sen så tänkte jag gå upp, men när jag kom till trappan hörde jag mamma och pappa prata och mamma sa att de är nå fel i huvudet på mig och tydligen hade hon pratat med Mia (min syrra) om de. Hur tror dom att de känns att man alltid hör dom snacka skit bakom ryggen på mig. Det är inte första gången de händer.

Hemma "jobbig resa hem"

Kom hem för en kvart sedan. Jag hade kollat att de gick ett tåg hem vid 17.30 men när vi väl kom till statonen så stog de inte att de gick nå tåg och de koma aldrig. Sandras tåg gick 18.30 och min buss gick samtidigt. När jag kom till Sandviken så fick jag vänta 30 min. på bussen hem. Äntligen hemma. :)

Filmen var bra som sagt var och såg Harry Poeer och halvblodsprinsen.  Oväntade scener ibland och läskiga ljud. Skulle vara häftigt att se filmen i 3D. Jag ger filmen 7 av 10 möjliga pga att dom sa i reklamen att man skulle få svar på frågorna men jag hitta inte några svar. De var som alla andra Harry Potter filmer haldlar om nå nytt i varje film och ni kommer aldrig lisa ut vem som är halvblodsprinsen någon man inte tänker på. :)

God Morron

Om en timma går tåget till stan ska gå på bio med Sandra "Harry Potter och halvblodsprinsen" Jag vakna vid 8 jag börjar bli allt mer morronpigg men gick och la mig vid 10-11 igpr var skittrött lpg och prata med Sandra i timmtal också som vanligt dryga jag mig och va i två världar. Men nu måste jag fortsätta göra i ordning mig. Hörs sen.

Mamma fattar inte

Jag har pratat med mamma om att få flytta till stan, men hon säger bara nej. Hon fattar inte hur dåligt jag mår att jag inte klarar av att bo hemma med dom. Mamma och Pappa känner inte mig vet inte vem jag är liksom dom jag gick med på Perslunda jag fick aldrig möjligheten att visa vem jag är. När jag fråga varför svara hon bara "Jag tycker inte att du är redo för de". Vadå inte redo? Hon känner inte, vet inte vem jag är. Varför? Snälla......

Bra bok om du har tråkigt

Jag suttit och läst i en timme nu, världens bästa bok "Sara" heter den och är skriven av regnt Johansson. En är en sann bok om en tjej "Sara" kommer från en tryss tillvaro och bra betyg men när hon ska börja gymnasiet hamnar hon i fel klass och gäng så hon börjar med dråger. Betygen blir allt sämre så hon hoppar av skolan eller gör ett sabbatsår för att inte sänka betygen allt mer.
Boken består av tre delar håller på med den första nu och ska snart börja med den andra. Den tredje ska jag få låna nästa vecka.

Hehe sitter uppe, mamma sover liksom Bella och Tina med. Bella tar typ upp all plats, Tina ligger på nå konstigt sätt.:P Ska nog gå ner och baka nå nu. (om jag orkar) Byebye

Trött som in i bomben

Klockan är bara 7 men som vanligt kan mamma och pappa aldrg vara tyst. Men nu blir de lite tystare iaf för mamma har åkt och jobba synd att mamma är sjukskriven. Det känns jobbigt att skriva på de här tangenterna är liksom van med den sttionära datorn och min gamla bärbara är tangenterna mindre den här är liksom större man har siffroro på sidan som de brurar vara på tangentbort till en stationär dator och skärmen är större vilket jag gillar men när man ska ändra bakrundsbild så täcker den inte hela och de gillar jag inte. Det finns för och nackelar med allt. Men nu ska jag sova igen.

Nöjd

Ja pappa har kommit hem och min dator hade han och han hade även en ny bärbar med sig. En compaq inte för att jag är bra på märken men jsg vart som vanligt sotis så nu har jag fått en helt ny dator och appa har fått min för den är lite mindre och löttare att ha med mig eftersom han ska ha den med sig hela dagarna. :P Den här är bättre men *host* jag råka säga nå annat, men jag tror han fattar att de inte var sant. Varför skulle jag byta ner mig? Så jag är nöjd dörutom att jag inte har nå bilder kvar, har tagit några från mammas dator. :P


Min nya dator

Datorn klar

Jaha pappa ringde nyss datorn är klar, men dom var tvungen att byta hårddisk så jag har inga bilder kvar alla mina lögerbilder och allt är borta. :'( allt typ halva mitt liv men gå väll ta nya bilder. Som tur är har jag några bilder från lägret på bdb. Ska ta alla bilder därifrån och lägga in på den. Så jag har lite kvar iaf. Vilken tur jag hade som fick datorn klar så tidigt bara 2 veckor. :) Sen har pappa köpt en ny skrivare om jag har tur få jag sen sen. :P Nu fattas bara en egen lägenhet. XD

Nått är fel

Jag har varit trött och hängig i 2 dagar nu. Jag orkar liksom inget och vill inte göra något. Fast jag gick 2 långa promenader igår med hunden. Idag ska man hämta buss-tågkortet. Sista dagen, sen ska jag lämna tillbaka Soheilas mobil. Så dagen ser lugn ut. Som ni säkert vet så vart de ingen filmkväll igår för de första var de ingen som konde komma och för de andra så tror jag att ja hade feber var så hilma trött och frös som en nakenråtta på vintern.

Lugn Soheila

Hehe Soheila har tydligen tappat bort sin mobil. Fast hon kan vara lugn hon tappade den i våran bil när hon åkte hem igår. Men den är nu i trygga händer. Tur att den inte låg synlig den låg hela tiden under hundens filt. :P

En roliga sak har jag gjort idag med. Skulle åka till pappas kontor och instralera ett program på datorn då tog jag med mig min katt (Oscar). Haha han var riktigt snäll i bilen, han skrek inte utan låg i pappas knä hela vägen (3 km) han tänkte lägga sig under sätet men de fick han inte för mig. Vi har kattburar till katterna men de var ju inte meningen att han skulle med. Det som är konstigt är att han inte hatar mig utan han är samma gamla dumma Oscar. XD Min lilla sötnos <3

Stolt

Ja, de kan man säga att jag är. Jag har lagat maten hemma idag. det är inte precis första gången men eftersom jag bråkar med mina föräldrar 24-7. Iaf nu på sistone jag kan inte prata med dom bokstavligen. Det är därför jag känner mig stolt. Det finns en sak till jag har gjort idag som jag inte gjort på länge och de att jag har gått 1 mil med lilla Tina (hunden), de var ett bra tag sedan. Sen har jag bara legat framför tv:n och slöat. haha inget ovanligt, men sommarlovet är ju snart slut så man måste vila upp sig. XD

men fatta en gång för alla

Just som rubriken säger, jag orakar inte med mig mer. Om du vill ha kvar mig som vän så var inte så hilma känslig. Jag är trött på att hela tiden höra att du är ledsen och de går alltid ut över dina vänner. Snälla du har aldrig varit min bästa vän kommer aldrig bli de hlääer. Jag vill inte ha några bästa vänner. Fatta du kan inte må dåligt jämt, skaffa dig ett bättre liv och gå inte runt och klaga över allt. Jag fattar varför alla har gjort som dom har de borde du med. Tänk efter alla, har gjort fel.

åkturen

Ja det gick bra för mig att åka inlines men tyvärr gick de inte lika bra för Becka hehe jag hade ju tom hunden med mig så hade lite draghjälp. XD det var kul fast de var inte världens bästa väg att åka på. Som jag sa alla borse testa åka inlines de är kul jag lovar.

Från en sak till en annan, vad är de för fel på luften idag jag är så hilma trött och ja jag har varit ute. Då manar jag inte 5 min utan 2 timmar. Måste hitta på nå nu. Byebye

Oj, de visste jag inte.....

Omg jag har redan ca 100 läsare och jag som inte ens bloggat en månad. Det är alltid kul att se hur många läsare man har. Jag hoppas att jag får ännu fler läsare.

Idag ska jag iaf åka inlines med Becka alltså inte hon jag var med igår jag känner 6 Rebeckor/Rebeccor (stavningen är olika på dom) Det kommer bli toppen, alla borde testa åka inlines ni vet inte hur kul de är.

Sen en sak till i detta korta morroninlägg, detta är till Elina:
Jag har inget minne av att du försökte prata med mig. 

Grattis Becca igen


Så såg jag ut när Becca fyllde 15

Becca <3

Önska dig något

Beccas lillebror klädde ut sig, eller vi kädde ut honom till tjej


Lilla fjortisen blir nu en stor tjej hela 15 år hoppas att du hade en toppen dag. <3

Grattis Becca

Klockan är nu 10.38 vare tvungen att gå upp 9 för att hunden skulle ut. Ska snart gå och duscha och klä på mig. Sen ska hunden ut igen måste gå ut med henne innan jag ska till Becca för att fira henne hon ska nu gå från fjortis till en äldre fjortis XD Haha sorry Becca. Jag vet ännu inte vad jag ska ha för kläder på mig men antar att de blir kjol eller möjligtvis en klänning beroende på väder.

Mamma har nu åkt in till akademiska i Uppsala för att få sin behandling de är skönt att hon är borta ett tag fat inte på sjukhus. Men vi bråkar ju dagligen så nu behöver jag bara bråka med pappa i nån/några dagar.

Harry Potter

OMG har legat 7 timmar framför tv:n och kolla på dom tre första Harry potter filmerna men de har ju bara regnat så har inte kunnat gjort nå annat. Det är första gången jag har kollat på tre långa filmer i rad. Men de var länge sedan jag såg Harry Potter, har liksom aldrig varit ett fan är inte de nu heller men filmerna är bra.

Nu sitter mamma och pappa framför tv:n och kollar på Lotta på Lisebegr, dom har godis med på en måndag. Måste ta en. Byebye

Regn, regn och ännu mer regn

Nu har de regna hela morronen typ. Jag gick fram och köpte frallor då var de sol men inte så varmt jag hann bara kmma hem så öste regnet ner. Jag hatar ju regn men de måste väll vara dåligt väder ibalnd med.

Idag ska jag nog inte göra så mycket, blir bara en slappar dag de är ju bara 2 veckor kvar på sommarlovet. :( Jag är ingen skolälskare tycker skolan är jobbig men jag ska ju även ha praktik. Har hoppa av ett år pga att jag mår så dåligt. Ska flytta innan eller efter jul de är ännu inte bestämt. Nej nu ska jag gå ner och kolla på film resten av dagen tror jag.

Inlines

Fatta va kul de är att åka inlines, hitta mina gamla idag när jag gick igeom garderoben. Jag har ju typ 30 klänningar. Hähä XD Efter jag möblerat om så åkte jag till OK med hunden och köpter en tidning de gick ju hur bra som hällst. Ska nog åka mer imorron men då blir de en längre sträcka. God kväll

My new room


Fint va....?

Ska flytta spegeln sen....

Ska måla om spegeln ovanför byårn vit

Sen morron

Hehe, har inte skrivit nå idag men har gjort en del. Möblea om sovrummet igen nu är de fint där inne ska dammsuga fram emot kvällen de är lite för varmt nu Ska även ta ett kort på hur de ser ut. Sen ska ja nog ha filmkväll/natt på onsdag  då inte mamma e hemma. Nån som vill komma? Ska kolla på Harry Potter har tre filmer nu ska skaffa dom andra tre sen. Så klart så ska vi kolla på andra filmer med. Nu ska jag städa mitt rum för nu kommer regnet. Byebye

Miss Sthlm

Jag vill tillbaka till Stockholm. Jag dör här hemma. Mamma och Pappa sover typ redan. Jag har så tråkigt. Ingen vänner eller nått. Jag kan inte bara ringa nån och fråga om vi kan vara för då måste jag tyå åka till Tierp eller nå. Men mina vänner där överger mig typ också. De känner som om jag och Matilda tappa kontakten eller de har vi redan liksom jag och Isabelle. Lika alla i Tierp där har jag vara 2 vänner kvar men dom är liksom inte mina bästa vänner. Jag har ingen bästa vän, en sådan vän ska vara spc för mig. En som jag vet inte säger nå, en som inte ljuger, en som jag alltid kan ringa och bara komma. Just därför måste jag härifrån för att hitta den personen.

Föresten om ni har tråkigt (så som jag typ har jämt) så kan ni läsa Kissies.se eller blondinbella.se
Två roliga bloggar

Hemma igen

Nu har jag kommit hem igen, skönt med ändå inte. Träffa nya roliga personer i stockholm och på båten. Jag har aldrig gillat stockholm och har aldrig vela flytta dit men på något sätt så vill jag de nu, men jag vet att jag skulle få bo nånstands i förorten men de går ju också bra eftersom de finns bussar och tunelbana. Jag gick och shoppa lite mamma och pappa orkade inte gå med mig så jag gick lite själv. Första gången jag gick själv och shoppa i sthlm. Ikväll ska jag inte göra så mycket, blir nog kolla lite på film och så.

I Torsdags så var ju jag och syrran på gröna lund, tänk er jag och syrran var vänner en hel kväll. Men hon prata typ i telefon hela tiden vi stod i kön. De var så hilma mycke folk så de var ju typ 1 timmer kö på vissa karuseller men fram emot 20.00 så minska de rijält.

Här kommer lite bilder




Bild 1: Mamma och pappa på båten
Bild 2: Jag sitter och äter
Bild 3:  Riga
Bild 4: Riga
Bild 5: Shopping
Bild 6: Mer shopping
Bild 7: Alla dessa skor hade jag med mig hem
Bild 8: Min packning


Fler bilder finns på http:desertfloweer.bilddagboken.se

hej då

Imorron åker jag med familjen till Riga sen när vi kommer hej så stannar vi i stockholm två nätter. Ska snart gå och lägga mig ska gå upp halv 8-8 beror på hur länge jag ligger och drar mig. Hur ska jag klara detta? Jag brukar ju sova till 10-11. jaja man får tänka att de blir kul, men du brukar inte bli de när man åker med mamma och pappa syyan skulle inte med. haha lika bra de då slipper båten gå på grund. XD Hoppas man hittar nån att vara med, jag brukar inte vara så bra på de ju. Aja ha de så bra hörs på lördag.


(hade kunnat uppdatara om under resan om inte min bärbara gick sönder, de är ju den som är på lagning)

Datorn på lagning

Kom nyss hem eller det var ett tag sedan åt gårdagen lasang mitt första mål idag hann inte med frukosten. Åkte in till Valbo och lämna min dator på Siba så nu är den på väg på lagning. Byebye de blir klar om 3-4 veckor hoppas de bara är tre för sen börjar jag skolan och då måste jag ha den. annars får jag göra jobben på denna skit dator. Måste man så måste man. Hann som hjälpte oss trodde de inte var så stort fel tyvärr så vet jag inte va felet var eftersom jag inte kan dataspråk..XD

Snart ska jag börja packa, orkar inte de nu de är för varmt och jag kan ju ändå inte bestämma mig de går bättre om jag har press på mig så kanske gö de imorron. Typiskt mig skuter alltid upp de, iaf om de inte är viktiga saker.

Stackars Oscar

Snart ska jag in till valbo med pappa, ska lämna in min dator. Sen när jag kommer hem ska jag packa. Jag hatar värkligen det, jag vet aldrig vad jag ska ha med mig så de blir alltid för mtcket. Jag har inte ens bestämt vilken väska jag ska ha, jag vill ha den guldiga för den är fin men den röda är större och bättre.

Jag vakna klocka 8 i morse för jag tyckte att de var nå stort i sängen då låg min lilla vovva där och snarka så skönt. haha så jag gick upp då såg jag Oscar ( min katt) låg på bordet ute så jag tänkte ta in honnom, men har lät så konstigt efter en stund gick ha in då råka jag klämma hanns svans i därren, stakars liten. :( Men de gick ju bra, men nu har han legat 3 timmar under min säng får inte fram honnom. Ska troligen åka in till vätrenären sen. Få se om de blir bättre eller sämre. Nu ska jag åka byebye

Datorn okej

Ja, nu är datorn okej. Har fixat med den hela dagen eller jag har inte gjort de, jag är ju värdelös på datorer. Nu är de inte så att man inte kan välja användarkonto utan hela familjen har en eget anvädarkonto på den här datorn. Det har faktiskt jag fixat. Sen har vi ett nytt virusskydd och sånt. Nu ska jag ut en stund medans solen är framme. Jag har tvätt i maskinen som ska hängas. Imorron ska jag packa. Har inget mer att skriva så ha de så bra. Byebye

God Morron

Jag skrev inge mer igår för den här datorn kronglade med så orka inte med den, jag har inte så bra tålamord att jag orkar vänta tre timmar innan internet kommer upp. XD Okej inte tre timmar kanske men de tar lång tid. Vi hade ju besök igår dom åkte hem vid 22.30 typ, jag har aldrig haft så tråkigt som då, den ända roliga på var när vi spela badminton de var tjejerna mot gubbarna XD hahaha den enda tjejen var ju jag den andra var ju en tant typ. mamma var inte med hon var inne och gjorde toast. Jag somna vid 01.00 kollade på film och prata i telefon, med vem är anonymt eftersom jag vet att mamma läser min blogg. XD

Nu ska jag kolla vädret i Riga sen ska jag tvätta och gå ut med hunden. Byebye

Just eat

Nu har vi ätit, de var fläskkarré och färstpotatis men salladen var godast tog inge kort för kan ändå inte lägga in dom här. Datorn är som sagt cp. Till efterrätt vart de glass och melon. Jami, jag som älskar melon :D

Mamma, pappa och besöket sitter nere och pratar om nå skit orkar inte bry mig. Jag har hällre tråkigt än att bry mig om de.

Suck

Nu har besöket kommit, dom sitter ute och fikar, fika lite jag med men orkar inte lyssna på deras "kyrkprat". Inte en kotte är hemma värkar de som. Jag har typ inget att göra. Har varit ute och gått med hunden. Ska nog gå och lämna tillbaka filmerna jag hyrde igår då slipper jag dom iaf.

Jag är orolig över min bäörbara, om alla bilder och all musik finns kavr. Kommer att skrika och bli skit ledsen om dom iförsvinner. Aja måste tänka på annat. Ska nog gå ner nu igen. Vill spela lite badminton blir kanske en omgång med pappsen sen. Byebye

1 augusti

Japp nu är de Augusti om 24 dagar börjar skolan. 4 veckor alltså. Jag sitter på mammas dator igen, nu är han som ska fixa min dator här och håller på med den. Men de värka inte så så bra, han hittar inte felet så får kanske lämna in den, men jag vill hällre ha en ny. Men jag vill ha alla mina bilder, mina älskade bilder. Från läger och allt. Jag håller båda mina tummar och allt man nu ska hålla.

Vi 13.00 får vi ett annat besök av några jag inte gillar. Kommer nog att sitta här och blogga då. Måste hitta på nå, jag vill inte träffa dom. han är så taskig men hon är okej. Fick just beskedet att de inte gick och laga den. ;åste lämna in den. Jaha då vet man de.

Bad night

Nu har min dator gått sönder så just nu sitter på mammas, den är inte mycket bättre. Jag vill ha min bärbara. Ligga i sängen eller sitta i soffan och skriva. nej nu sitter man på en hård stol vid ett alldedes för högt skrivbord. Hur lång tror folk att man är? Jag är 165 cm bordet ja de kanske är 150 cm, inte vet jag....!?

Jag mår inte så bra nu, har fått nå anfall idag/kväll så jag tappa kontrollen över mig själv, jag vart förtvivlad och visste inte vad jag skulle göra. mamma försökte lugna mig men de gick tydligen inte. Nu sitter jag här och gråter och fattar inte vad som händer. Så här har de blivit för min syster med. Vad ska jag göra? Jag klarar inte av mamma och papap nå mer, dom vet inte vem jag är dom känner inte mig. Jag mår dåligt av att vara hemma. Jag behöver komma bort ett tag. Sommaren är snart slut tror de är tre veckor kvar på sommarlovet eller nå. Hatar mitt liv. Vad ska jag göra får att må bättre? Ska nog sova snart och bara komma till en annan värd.

Du börjar bli som ett moln som försvinner i de blå
Men i mitt hjärta finns du alltid kvar <3

Frans manikyr


Shopping

Kom hem för ca en timme sedan, var i stan och shoppa köpte ett par skor fr¨ån din sko, bh frpn H&M, nagellck från Åhléns


Shopping

Om en timme går tåget in till stan, ska köpa ett par nya skor en bh. Får se om de blir dom skorna jag värkligen vill ha jag vill typ ha 5 par skor men kan bara köpa ett par, kanske köper ett par i Riga med :P


God Morron

Vakna nyss, satte på radion och lyssnar på mix megapol men jag saknar rix fm som försvann för ett halv år sedan typ. Igår så var jag med familjen och plocka bär, jag hatar de så jag plocka inge lekte bara med hunden som visst älskar blåbär och älskar skogen lika mycket. Idag ska jag försöka hitta på nå att göra kanske ska vara med nån, får se. Solen lyser så det blir fint väder idag så ska nog vara ute mycket.

Hårfärger



Hej hej, japp alla dessa färger har jag haft. Orkar inte lägga i en bild på alla färningar. De är för många.

1. Min riktiga hårfärg innan jag färga
2. Min första färgning, rödbrun
3. Jyllenbrun
4. Mörkbrun (nästan svart)
5. Savrt
6. Jyllenbrun med lite röd
7. Blond
8. Nuvarande färg

(hade orange mellan Blond och nuvarande färg)

RSS 2.0